Bitfinex ondersteunt nu betaalkaarten

Jan 6, 2020

Bitfinex stelt gebruikers in staat om crypto te kopen met debit- en creditcard

Het hoofdkwartier van de in Hong Kong gevestigde cryptocurrency exchange Bitfinex stelt haar gebruikers nu in staat om cryptocurrencies te kopen met zowel creditcards als debit cards. Bitfinex bericht:

“Koop cryptocurrencies met uw debit- of creditcards op Bitfinex. Of het nu gaat om Bitcoin, USDt, Ethereum of andere ERC20 tokens, kies uw favoriet en koop direct met uw credit- of debit card”.

De recente ontwikkelingen van Bitfinex

In december zijn er een aantal ontwikkelingen doorgevoerd binnen Bitfinex, waarbij er ook een samenwerking is aangegaan met de exchange en crypto store Bitrefill, zodat klanten de mogelijkheid hebben te betalen met Bitcoin (BTC) via het Lightning Network. De samenwerking maakt het mogelijk om meer dan tweeduizend verschillende prepaid vouchers te kopen met BTC. Deze vouchers kunnen kosten dekken van diensten en producten die vallen onder gaming, dineren, entertainment, reizen en meer.

Chainanalysis, een bedrijf gevestigd in New York wat analyses over blockchain maakt, is ingezet om Bitfinex te voorzien van een Anti-Money Laundering oplossing. Hierbij worden de real-time monitoring mogelijkheden van Chainanalysis technologie ingezet om te identificeren waar risicovolle uitschieters zitten, tussen de grote hoeveelheid aan transacties.

Bitfinex onthulde de eerste van de twee grote upgrades, waarvan wordt gezegd dat deze upgrades  betalingen en uitgaven van gebruikers volledig zullen veranderen. Bitfinex bevestigde ook dat het BTC-transacties op het Lightning Network zou ondersteunen.

Andere nieuwe ontwikkelingen en updates van exchanges:  

BitFlyer, een cryptocurrency exchange die ook in Tokio gevestigd is, kondigde deze maand de lancering aan van “Instant Buy”, op haar Europese exchange platform. Dit exchange platform zal haar Europese gebruikers de mogelijkheid bieden om cryptocurrency te kopen met behulp van een creditcard, debit card en lokale betaalmethodes als Sofort, iDeal en GiroPay.

Coinbase Card, een ‘crypto-powered’ Visa debit card van de grote crypto exchange Coinbase, begon steun te bieden aan Dai (DAI), een stablecoin die gekoppeld is aan de Amerikaanse dollar. Daarnaast heeft Coinbase Card steun geboden aan andere grote cryptocurrency’s zoals Bitcoin en Litecoin (LTC).

Gerelateerde artikels:

Bronnen:

Lees verder

Mastercard netwerk integreert spoedig bitcoin en crypto diensten

Mastercard staat op het punt om een belangrijke aankondiging te doen. Ze willen banken en winkeliers die aangesloten zijn op het Mastercard betalingsnetwerk de optie bieden om betalingen in bitcoin te accepteren. Dit nieuws is vrijgekomen vandaag 25.10.2021 op CNBC gepubliceerd. Net zoals Twitter als een sociaal netwerk nu ook werkt als een bitcoin betalingsnetwerk […]

Oct 25, 2021
1,5 min

Jack Dorsey waarschuwt voor hyperinflatie

Miljardair en Twitter oprichter Jack Dorsey plaatste afgelopen vrijdagavond een opmerkelijke tweet over hyperinflatie. Hyperinflatie gaat alles veranderen. Het gebeurt nu al. De consumptieprijzen hebben in de Verenigde Staten een recordstijging gehad. Er is steeds meer bezorgdheid over de inflatiedruk. Zelfs de Federal Reserve-voorzitter Jerome Powell bekende dat de inflatiedruk tot ver in volgend jaar […]

Oct 25, 2021
2 min

Hoera crypto fnuikt Amerikaanse sancties

Het is zo grappig om nieuwsartikelen te lezen als je de narratieven kent die steeds maar worden ingezet om de goegemeente verder de hersenen te spoelen. Zo zouden Putin en China agressieve bedoelingen hebben in een wereld die compleet wordt gedomineerd door Amerikaanse legerbases en militaire uitgaven. En zo zou crypto slecht zijn omdat je […]

Oct 24, 2021
2,5 min