Bitfinex ondersteunt nu betaalkaarten

Jan 6, 2020

Bitfinex stelt gebruikers in staat om crypto te kopen met debit- en creditcard

Het hoofdkwartier van de in Hong Kong gevestigde cryptocurrency exchange Bitfinex stelt haar gebruikers nu in staat om cryptocurrencies te kopen met zowel creditcards als debit cards. Bitfinex bericht:

“Koop cryptocurrencies met uw debit- of creditcards op Bitfinex. Of het nu gaat om Bitcoin, USDt, Ethereum of andere ERC20 tokens, kies uw favoriet en koop direct met uw credit- of debit card”.

De recente ontwikkelingen van Bitfinex

In december zijn er een aantal ontwikkelingen doorgevoerd binnen Bitfinex, waarbij er ook een samenwerking is aangegaan met de exchange en crypto store Bitrefill, zodat klanten de mogelijkheid hebben te betalen met Bitcoin (BTC) via het Lightning Network. De samenwerking maakt het mogelijk om meer dan tweeduizend verschillende prepaid vouchers te kopen met BTC. Deze vouchers kunnen kosten dekken van diensten en producten die vallen onder gaming, dineren, entertainment, reizen en meer.

Chainanalysis, een bedrijf gevestigd in New York wat analyses over blockchain maakt, is ingezet om Bitfinex te voorzien van een Anti-Money Laundering oplossing. Hierbij worden de real-time monitoring mogelijkheden van Chainanalysis technologie ingezet om te identificeren waar risicovolle uitschieters zitten, tussen de grote hoeveelheid aan transacties.

Bitfinex onthulde de eerste van de twee grote upgrades, waarvan wordt gezegd dat deze upgrades  betalingen en uitgaven van gebruikers volledig zullen veranderen. Bitfinex bevestigde ook dat het BTC-transacties op het Lightning Network zou ondersteunen.

Andere nieuwe ontwikkelingen en updates van exchanges:  

BitFlyer, een cryptocurrency exchange die ook in Tokio gevestigd is, kondigde deze maand de lancering aan van “Instant Buy”, op haar Europese exchange platform. Dit exchange platform zal haar Europese gebruikers de mogelijkheid bieden om cryptocurrency te kopen met behulp van een creditcard, debit card en lokale betaalmethodes als Sofort, iDeal en GiroPay.

Coinbase Card, een ‘crypto-powered’ Visa debit card van de grote crypto exchange Coinbase, begon steun te bieden aan Dai (DAI), een stablecoin die gekoppeld is aan de Amerikaanse dollar. Daarnaast heeft Coinbase Card steun geboden aan andere grote cryptocurrency’s zoals Bitcoin en Litecoin (LTC).

Gerelateerde artikels:

Bronnen:

Lees verder

India “beschermt” gepeupel voor crypto, maar laat rijken profiteren

India en Bitcoin, een spel van permanente dreiging van verbod dat nu al enkele jaren aan de gang is. Hoewel een heldere beslissing aanstaande lijkt over het lot van cryptogeld, is er een fors risico dat ze enkel worden voorbehouden aan de schatrijke elite. Aanstaande maandag 29 november 2021 maakt India vermoedelijk een einde aan […]

Nov 26, 2021
1,5 min

Fintonia in Singapore lanceert twee bitcoin beleggingsfondsen

De vermogensbeheerder Fintonia Group heeft het groene licht gekregen van de toezichthouder, Monetary Authority of Singapore (MAS), om twee verzekerde institutional grade beleggingsfondsen voor bitcoin te lanceren. Fintonia Bitcoin Physical Fund Het eerste fonds heet het Fintonia Bitcoin Physical Fund. Hiermee kunnen institutionele beleggers instappen om direct blootstelling tot bitcoin te krijgen. De aandelen van […]

Nov 26, 2021
1 min

De LHV bank in Estland gaat cryptodiensten aanbieden

Een van de belangrijkste banken van Estland, de LHV Bank, zal de volgende week haar klanten toegang geven tot de volatiele cryptomarkten. De LHV bank heeft een samenwerking met de Bitstamp opgezet waardoor haar klanten via de LHV mobile app toegang krijgen tot de volgende markten: • Bitcoin (BTC)• Ether (ETH)• Litecoin (LTC)• Uniswap (UNI)• […]

Nov 24, 2021
1,5 min