china crypto exchange license

Worden er Chinese crypto exchange licenties vrijgegeven?

Het is nooit geheel duidelijk wat het daadwerkelijke plan is van China als het gaat om blockchain en cryptocurrency. Zeker, China wil nu een voorloper worden in blockchain technologie, maar gaan ze weer de markt open voor cryptocurrency trading? Er zijn geruchten dat de Chinese overheid al stiekem is begonnen met het verstrekken van licenties aan gereguleerde Chinese crypto exchanges. Het is misschien ook een reden waarom Binance een kantoor zal openen in Beijing.

De volgende foto is gelekt:
Chinese licentie voor crypto exchange

De letterlijke vertaling is voor de licentie slaat op “digital asset (数字资产) ” handelsdienst in het chinees. Het is de formele term voor “cryptocurrency” in China en wordt ook gebruikt in de beschrijving van Binance en OKex. De informatie was gevonden op de website http://tianyancha.com, dit is een belangrijk tech-bedrijf die veel informatie verschaft over Chinese bedrijven.

Mocht dit daadwerkelijk worden bevestigd door de Chinese overheid, dan zal dit ongekende gevolgen hebben voor de cryptomarkten, aangezien Chinezen op gereguleerde Chinese digital asset exchanges weer zouden kunnen gaan handelen in cryptovaluta zoals Bitcoin.

Voor meer informatie:
Zie het Twitterprofiel van @Crypto_Even