coincheck otc

Coincheck opent een nieuwe Crypto OTC desk!

De gereguleerde Japanse handelsbeurs Coincheck heeft een over-the-counter Bitcoin-handelsdienst geopend voor de institutionele beleggers in Japan.

Op verzoek van haar grote klanten en de vraag van beleggers heeft Coincheck een gemakkelijk te gebruiken online Bitcoin-OTC orderoptie geïntroduceerd in de handelsomgeving. Een belegger kan hier aangeven hoeveel bitcoins wil bestellen over-the-counter. Het minimum aantal bitcoins van een OTC-order dat je kunt plaatsen bij Coincheck is 50 BTC. Vervolgens lopen de orders op met 25 BTC tot maximaal 225 BTC. De OTC-orders kunnen alleen tijdens kantooruren worden geplaatst en verwerkt. Hieronder in de screen shot kun je zien hoe de nieuwe OTC-orderoptie er uit ziet:

coincheck OTC service

Tijdens de beren markt van 2018 is de Bitcoin OTC markt sterk gegroeid hetgeen aanduid dat de grote beleggers overal ter wereld graag bitcoins kopen in grote orders over-the-counter tijdens vallende koersen met waarschijnlijk een Dollar-Cost-Averaging strategie. Coincheck kan nu de Japanse beleggers op een gemakkelijke manier bedienen. Later zullen ook andere cryptomunten worden geïntroduceerd waaronder Ripple XRP, Litecoin LTC en Ethereum ETH.

Gerelateerde artikels:

  • De beste handelsbeurzen voor de cryptohandel!
  • Waarom zou ik investeren in Bitcoin?
  • ——————-

    Bron:

  • Coincheck