No-coiners kopen bitcoin tijdens de verkoopgolf

May 24, 2021

De bull market is even flink aan het afkoelen nadat vele vooral nieuwe speculanten, die met derivaten en hefbomen handelen, werden geliquideerd. Vervolgens kregen vele nieuwe beleggers last van het FUD-virus (angst onzekerheid en twijfel) nadat er veel FUD-nieuws op het internet werd verspreid. Een verkoopgolf kwam op gang. Speculanten die in de markt stappen zonder hun huiswerk te doen en denken dat ze snel rijk worden met bitcoin, verkopen weer snel in paniek. Op bestebank.org raden we niemand aan om te handelen in derivaten en eerst onze bitcoin cursus en beleggingsrapporten door te nemen alvorens te beginnen. De beste manier om verder bitcoin te accumuleren is om een systematische DCA-methode toe te passen en vooral te kopen wanneer de koers valt en een bodem vormt.

De bull market is intact

Volgens Willy Woo wijzen de on-chain gegevens aan dat het aantal gebruikers op het bitcoin netwerk zich uitbreidt. Vele no-coiners maken nu gebruik van deze mogelijkheid om nu bitcoin te kopen. De bull market is intact, het is een goed moment om via een DCA-methode bitcoin te accumuleren.

Volgens een andere analist, Ki Young Ju, nemen de bitcoin stortingen op exchanges af, waardoor de verkoopdruk gaat afnemen.

Het zijn op basis van deze gegevens dat iemand een goed instapmoment kan bepalen om de eigen DCA-methode systematisch uit te voeren op basis van spaargeld dat iemand voor een paar jaar lang niet nodig heeft. Vervolgens gewoon stoïsch doorzetten voor de lange termijn. De meest vooraanstaande beleggers kopen een goede asset voor de lange termijn en doen er verder niks mee. Bijvoorbeeld Paul Tudor Jones vergelijkt bitcoin met een vroege investering in Apple.

Verder vergeet niet waar het omgaat, de missie is moeilijk, er is veel asymmetrie op het gebied van kennis. Bitcoin is het beste solide geld netwerk dat de mensheid ooit heeft uitgevonden. Het is de reddingsboot en weg uit het huidige disfunctioneel, bankroet financieel systeem die op termijn al het spaargeld zal ontwaarden en mensen nog meer afhankelijker zal maken van de overheid. Een overheid die met behulp van een CBDC een einde zal maken aan financiële privacy, vermogensopbouw en vrijheid. Een digitale neo-feodale samenleving is opkomst waarbij vrijheden en rechten worden afgenomen van een steeds meer afhankelijke burgerlijke samenleving. Voor meer informatie: The Great Reset & Bretton Woods 2.0.

Do you want to buy the dip?

– Lees het volledige artikel over waarom, hoe en waar je BTC kunt kopen met kennis en beleid:

Lees verder

Na El Salvador ook Paraguay lak aan IMF en wereldbank

Paraguay is vast van plan om al volgende maand het voorbeeld van El Salvador te volgen en Bitcoin wettig betaalmiddel te maken. Het project wordt aangejaard door laser eyes parlementariër Carlitos Rejala. De vertaling van deze tweet is: Zoals ik al een tijd lang beweer, moet ons land met de nieuwe generatie me bewegen. Het […]

Jun 19, 2021
3 min

Michael Saylor: Bitcoin de rails voor $$$ naar overal

Heeft Michael Saylor Sun Tzu’s Art of War gelezen. Vast wel. Het is standaard kost voor CEO’s. In een nieuw interview komt hij met een verrassend idee natuurlijk geïnspireerd op de ontwikkelingen in El Salvador en de prachtige nobele dienstverlening van Jack Mallers Strike. En wat is het idee? De Amerikaanse dollar wordt wereld reservemunt! […]

Jun 17, 2021
3 min

Walvissen bezitten nu de helft van alle Bitcoin

De decentrale koersanalist Santiment heeft getwitterd dat Bitcoin-walvissen hun BTC-posities de afgelopen drie maanden sterk hebben vergroot en nu de helft van het hele aanbod van de grootste cryptocurrency in handen hebben. Walvissen hebben 90.000 Bitcoins verzameld De afgelopen 90 dagen hebben de wallets met 100 – 10.000 BTC in totaal 90.000 Bitcoins aan hun […]

Jun 17, 2021
1 min