No-coiners kopen bitcoin tijdens de verkoopgolf

May 24, 2021

De bull market is even flink aan het afkoelen nadat vele vooral nieuwe speculanten, die met derivaten en hefbomen handelen, werden geliquideerd. Vervolgens kregen vele nieuwe beleggers last van het FUD-virus (angst onzekerheid en twijfel) nadat er veel FUD-nieuws op het internet werd verspreid. Een verkoopgolf kwam op gang. Speculanten die in de markt stappen zonder hun huiswerk te doen en denken dat ze snel rijk worden met bitcoin, verkopen weer snel in paniek. Op bestebank.org raden we niemand aan om te handelen in derivaten en eerst onze bitcoin cursus en beleggingsrapporten door te nemen alvorens te beginnen. De beste manier om verder bitcoin te accumuleren is om een systematische DCA-methode toe te passen en vooral te kopen wanneer de koers valt en een bodem vormt.

De bull market is intact

Volgens Willy Woo wijzen de on-chain gegevens aan dat het aantal gebruikers op het bitcoin netwerk zich uitbreidt. Vele no-coiners maken nu gebruik van deze mogelijkheid om nu bitcoin te kopen. De bull market is intact, het is een goed moment om via een DCA-methode bitcoin te accumuleren.

Volgens een andere analist, Ki Young Ju, nemen de bitcoin stortingen op exchanges af, waardoor de verkoopdruk gaat afnemen.

Het zijn op basis van deze gegevens dat iemand een goed instapmoment kan bepalen om de eigen DCA-methode systematisch uit te voeren op basis van spaargeld dat iemand voor een paar jaar lang niet nodig heeft. Vervolgens gewoon stoïsch doorzetten voor de lange termijn. De meest vooraanstaande beleggers kopen een goede asset voor de lange termijn en doen er verder niks mee. Bijvoorbeeld Paul Tudor Jones vergelijkt bitcoin met een vroege investering in Apple.

Verder vergeet niet waar het omgaat, de missie is moeilijk, er is veel asymmetrie op het gebied van kennis. Bitcoin is het beste solide geld netwerk dat de mensheid ooit heeft uitgevonden. Het is de reddingsboot en weg uit het huidige disfunctioneel, bankroet financieel systeem die op termijn al het spaargeld zal ontwaarden en mensen nog meer afhankelijker zal maken van de overheid. Een overheid die met behulp van een CBDC een einde zal maken aan financiële privacy, vermogensopbouw en vrijheid. Een digitale neo-feodale samenleving is opkomst waarbij vrijheden en rechten worden afgenomen van een steeds meer afhankelijke burgerlijke samenleving. Voor meer informatie: The Great Reset & Bretton Woods 2.0.

Do you want to buy the dip?

– Lees het volledige artikel over waarom, hoe en waar je BTC kunt kopen met kennis en beleid:

Lees verder

India “beschermt” gepeupel voor crypto, maar laat rijken profiteren

India en Bitcoin, een spel van permanente dreiging van verbod dat nu al enkele jaren aan de gang is. Hoewel een heldere beslissing aanstaande lijkt over het lot van cryptogeld, is er een fors risico dat ze enkel worden voorbehouden aan de schatrijke elite. Aanstaande maandag 29 november 2021 maakt India vermoedelijk een einde aan […]

Nov 26, 2021
1,5 min

Fintonia in Singapore lanceert twee bitcoin beleggingsfondsen

De vermogensbeheerder Fintonia Group heeft het groene licht gekregen van de toezichthouder, Monetary Authority of Singapore (MAS), om twee verzekerde institutional grade beleggingsfondsen voor bitcoin te lanceren. Fintonia Bitcoin Physical Fund Het eerste fonds heet het Fintonia Bitcoin Physical Fund. Hiermee kunnen institutionele beleggers instappen om direct blootstelling tot bitcoin te krijgen. De aandelen van […]

Nov 26, 2021
1 min

De LHV bank in Estland gaat cryptodiensten aanbieden

Een van de belangrijkste banken van Estland, de LHV Bank, zal de volgende week haar klanten toegang geven tot de volatiele cryptomarkten. De LHV bank heeft een samenwerking met de Bitstamp opgezet waardoor haar klanten via de LHV mobile app toegang krijgen tot de volgende markten: • Bitcoin (BTC)• Ether (ETH)• Litecoin (LTC)• Uniswap (UNI)• […]

Nov 24, 2021
1,5 min