Stanley Druckenmiller heeft spijt dat hij niet eerder meer bitcoin had gekocht!

May 31, 2021

Stanley Druckenmiller, een van de meest legendarische investeerders ter wereld, is weer dieper in de bitcoin rabbit hole terecht gekomen. Aanvankelijk was hij zeer sceptisch over bitcoin, later zag hij bitcoin als een oplossing dat op zoek is naar een probleem; echter nu weet hij welk probleem dit is: de monetaire politiek van de centrale banken. Wellicht heeft Stanly Druckenmiller de Bitcoin Standard gelezen?

Bitcoin is een vreemd nieuw fenomeen in de menselijke geschiedenis. Het vergt studie. Steeds meer beroemde investeerders zijn nood gedwongen om bitcoin niet zo maar aan de kant te schuiven als een zeepbel, maar de waarde propositie eens goed te bestuderen. Wanneer iemand de tijd neemt om bitcoin goed te bestuderen in context van wat geld is en het huidige tijdperk van financiële repressie, zullen de schellen van de ogen vallen. Nu heeft Stanley Druckenmiller spijt dat hij in het begin maar voor 20 miljoen dollar in bitcoin investeerde. Stanley Druckenmiller deed zijn uitspraken in een recent interview met The Hustle.

La crème de la crème uit de financiële wereld koopt bitcoin

Stanley Druckenmiller is niet de enige legendarische investeerder die zijn mening steeds bijstelt. Ray Dalio heeft onlangs bekend ook over bitcoin te bezitten. Hij gaf verder aan liever bitcoin op de balans te hebben dan een staatsobligatie! Carl Icahn is een ander recent voorbeeld van een miljardair die heeft aangekondigd om voor honderden miljoen dollars te investeren in bitcoin.

La crème de la crème uit de financiële wereld komt langzaam tot de conclusie dat bitcoin een oplossing is voor een enorm schuldenprobleem waar de wereld mee te maken heeft. De centrale banken kunnen alleen printen, de rente naar beneden drukken, verder inflatie aanjagen en het spaargeld ontwaarden. Het fiatgeld, met de dollar (wereldreservemunt), als het bloed van de wereldwijde economieën is vergiftigd. Een wereldwijde crack up boom door bloedvergiftiging ligt in het verschiet. Ray Dalio waarschuwt hiervoor in onder meer zijn werk The Big Debt Crisis. Het IMF roept op tot een nieuwe Bretton Woods II conferentie, terwijl de WEF voor een Great Reset pleit. Dit decennium gaat ongekend grote veranderingen in houden voor de mensheid.

Beschik jij al over wat bitcoin?

Bezit wat bitcoin voordat alle miljoenairs en miljardairs het doorhebben dat bitcoin een reddingsboot en oplossing is voor een wereldwijd financieel-economisch probleem: bitcoin is het apolitieke, decentrale solide basisgeld dat niet kan worden gecorrumpeerd dwz vergiftigd door het bankwezen en de politieke machtspelletjes. Bitcoin brengt een radicale scheiding tussen incorruptible sound money en de staat/bankwezen. Het is de voleindiging van het verlichtingsdenken die een scheiding tussen religie en de staat verwerkelijkte en daarmee de grondslag lag voor een vrije en liberale samenleving.

Vandaar, beschik jij al over bitcoin (BTC)? Koop wat BTC voordat alle miljardairs hebben ingekocht….

Waar kan ik het beste BTC kopen?

Beschik je al over bitcoin en je wilt een vlucht of hotel boeken?

Bezoek eens Travala

– Betaal met bitcoin, andere crypto tokens en stablecoins

Lees verder

Na El Salvador ook Paraguay lak aan IMF en wereldbank

Paraguay is vast van plan om al volgende maand het voorbeeld van El Salvador te volgen en Bitcoin wettig betaalmiddel te maken. Het project wordt aangejaard door laser eyes parlementariër Carlitos Rejala. De vertaling van deze tweet is: Zoals ik al een tijd lang beweer, moet ons land met de nieuwe generatie me bewegen. Het […]

Jun 19, 2021
3 min

Michael Saylor: Bitcoin de rails voor $$$ naar overal

Heeft Michael Saylor Sun Tzu’s Art of War gelezen. Vast wel. Het is standaard kost voor CEO’s. In een nieuw interview komt hij met een verrassend idee natuurlijk geïnspireerd op de ontwikkelingen in El Salvador en de prachtige nobele dienstverlening van Jack Mallers Strike. En wat is het idee? De Amerikaanse dollar wordt wereld reservemunt! […]

Jun 17, 2021
3 min

Walvissen bezitten nu de helft van alle Bitcoin

De decentrale koersanalist Santiment heeft getwitterd dat Bitcoin-walvissen hun BTC-posities de afgelopen drie maanden sterk hebben vergroot en nu de helft van het hele aanbod van de grootste cryptocurrency in handen hebben. Walvissen hebben 90.000 Bitcoins verzameld De afgelopen 90 dagen hebben de wallets met 100 – 10.000 BTC in totaal 90.000 Bitcoins aan hun […]

Jun 17, 2021
1 min