Stanley Druckenmiller heeft spijt dat hij niet eerder meer bitcoin had gekocht!

May 31, 2021

Stanley Druckenmiller, een van de meest legendarische investeerders ter wereld, is weer dieper in de bitcoin rabbit hole terecht gekomen. Aanvankelijk was hij zeer sceptisch over bitcoin, later zag hij bitcoin als een oplossing dat op zoek is naar een probleem; echter nu weet hij welk probleem dit is: de monetaire politiek van de centrale banken. Wellicht heeft Stanly Druckenmiller de Bitcoin Standard gelezen?

Bitcoin is een vreemd nieuw fenomeen in de menselijke geschiedenis. Het vergt studie. Steeds meer beroemde investeerders zijn nood gedwongen om bitcoin niet zo maar aan de kant te schuiven als een zeepbel, maar de waarde propositie eens goed te bestuderen. Wanneer iemand de tijd neemt om bitcoin goed te bestuderen in context van wat geld is en het huidige tijdperk van financiële repressie, zullen de schellen van de ogen vallen. Nu heeft Stanley Druckenmiller spijt dat hij in het begin maar voor 20 miljoen dollar in bitcoin investeerde. Stanley Druckenmiller deed zijn uitspraken in een recent interview met The Hustle.

La crème de la crème uit de financiële wereld koopt bitcoin

Stanley Druckenmiller is niet de enige legendarische investeerder die zijn mening steeds bijstelt. Ray Dalio heeft onlangs bekend ook over bitcoin te bezitten. Hij gaf verder aan liever bitcoin op de balans te hebben dan een staatsobligatie! Carl Icahn is een ander recent voorbeeld van een miljardair die heeft aangekondigd om voor honderden miljoen dollars te investeren in bitcoin.

La crème de la crème uit de financiële wereld komt langzaam tot de conclusie dat bitcoin een oplossing is voor een enorm schuldenprobleem waar de wereld mee te maken heeft. De centrale banken kunnen alleen printen, de rente naar beneden drukken, verder inflatie aanjagen en het spaargeld ontwaarden. Het fiatgeld, met de dollar (wereldreservemunt), als het bloed van de wereldwijde economieën is vergiftigd. Een wereldwijde crack up boom door bloedvergiftiging ligt in het verschiet. Ray Dalio waarschuwt hiervoor in onder meer zijn werk The Big Debt Crisis. Het IMF roept op tot een nieuwe Bretton Woods II conferentie, terwijl de WEF voor een Great Reset pleit. Dit decennium gaat ongekend grote veranderingen in houden voor de mensheid.

Beschik jij al over wat bitcoin?

Bezit wat bitcoin voordat alle miljoenairs en miljardairs het doorhebben dat bitcoin een reddingsboot en oplossing is voor een wereldwijd financieel-economisch probleem: bitcoin is het apolitieke, decentrale solide basisgeld dat niet kan worden gecorrumpeerd dwz vergiftigd door het bankwezen en de politieke machtspelletjes. Bitcoin brengt een radicale scheiding tussen incorruptible sound money en de staat/bankwezen. Het is de voleindiging van het verlichtingsdenken die een scheiding tussen religie en de staat verwerkelijkte en daarmee de grondslag lag voor een vrije en liberale samenleving.

Vandaar, beschik jij al over bitcoin (BTC)? Koop wat BTC voordat alle miljardairs hebben ingekocht….

Waar kan ik het beste BTC kopen?

Beschik je al over bitcoin en je wilt een vlucht of hotel boeken?

Bezoek eens Travala

– Betaal met bitcoin, andere crypto tokens en stablecoins

Lees verder

Mijlpaal: Twitter meet lightning fooi in Satoshi

Hoe brekend is het als Twitter samen met Jack Mallers’ Strike een dienst introduceert waarmee je twitteraars kleine fooien kunt toewerpen in crypto? In Bitcoin om precies te zijn. Best bijzonder en het deed de koers vandaag zeker goed. Maar de scherpe waarnemer zag nog heel iets anders. Zien wij dat inderdaad goed? Zien we […]

Sep 24, 2021
3 min

VanEck lanceert Vectors ETN´s voor Solana & Polkadot & Tron op Duitse beurs!

VanEck heeft nieuwe ETN´s uitgegeven voor Solana, Polkadot en Tron op de Xetra beurs van Deutsche Börse in Frankfurt. Laten we ze even kort bespreken: VanEck Vectors Solana ETN Solana is in 2021 populair geworden onder beleggers. Solana is het allersnelste blockchainplatform. Met Solana kunnen blockchainontwikkelaars, op smart contracts gebaseerde transacties tegen zeer lage kosten opschalen. Deze […]

Sep 20, 2021
1,5 min

Bitcoin leeft en vervangt wetten door code

Wat is de echte Bitcoin revolutie? Wat is de echte meerwaarde van decentrale blockchains? Wat is het verband tussen Bitcoin en de Amerikaanse onafhankelijkheidsverklaring? Of onze Acte van Verlatinghe? Wie verlaat wat? Ja de centrale bank gaat eraan. Maar wat nog meer? En wat komt ervoor in de plaats? Juist de covid plandemie laat zie […]

Sep 20, 2021
4,5 min