Stratis BaaS-bedrijf opgenomen in het CMS equIP accelerator program

May 6, 2021

De opkomst van crypto financiën en blockhain technologie gaat niet alleen over de groei van de DeFi-sector en de adoptie van Bitcoin. Er is een andere belangrijke trend. De trend hoe ondernemingen deze technologie al inzetten of in de toekomst kunnen gaan inzetten. Deze ondernemingen maken gebruik van vaak Blockchain-as-a-service platformen die door softwarebedrijven worden ontwikkeld. Vechain (VET) is een bekend BaaS-project, maar Stratis wordt vaak vergeten.

Stratis is een bekend blockchain-as-a-service bedrijf met een specialisatie in het bieden van compatibiliteit met Microsoft gebaseerde software zoals het .NET Core Framework. Stratis helpt ondernemingen om gemakkelijk alle mogelijkheden van blockchain technologie binnen de eigen onderneming in gebruik te nemen. Het bouwen van specifieke decentrale applicaties voor bepaalde bedrijfsdoeleinden wordt dankzij Stratis expertise voor grote vaak internationaal opererende bedrijven gemakkelijk gemaakt. Verder biedt Stratis ook advies aan crypto-startups die onder meer vaak stoeien met smart contracts voor onder meer de DeFi-sector. Hieronder kun je Head of Engineering en de Senior C# and .NET ontwikkelaar van Stratis, Francois de la Rouviere, aan het woord zien:

Het belang van het CMS equIP programma

Echter, de regelgeving op dit gebied kan van land tot land verschillen; hetgeen de ontwikkeling en de adoptie van bepaalde toepassingen kan vertragen. Aangezien Stratis al jaren aan de weg timmert en sterke relaties heeft opgebouwd, is het nu opgenomen tot het prestigieuze CMS equIP accelerator program.

CMS is internationaal gezien een van de meest toonaangevende advocatenkantoor. Het programma biedt Stratis tot een belangrijke toegang aan expertise en kennis over internationale wet- en regelgeving. CMS heeft wereldwijd 70 kantoren waar Stratis gebruik van kan maken. Verder biedt het toegang tot andere leden van het programma en het CMS netwerk.

Het zal Stratis verder op de kaart zetten voor vooral internationaal opererende ondernemingen die blockchain technologie op een gereguleerde manier willen toepassen in hun globale bedrijfsprocessen.

De oprichter en directeur van Stratis, Chris Trew, zal nu de mogelijkheden met dit lidmaatschap gaan uitbuiten. In een persbericht gaf hij het volgende aan:

Being selected to become a member of CMS’s exclusive equIP programme is a tremendous achievement for Stratis and a testament to the fantastic technology we have built and delivered.

Het nieuws is weer een teken dat de adoptie van blockchain technologische toepassingen overal in de wereld op alle niveaus verder gaat.

Lees verder

Mijlpaal: Twitter meet lightning fooi in Satoshi

Hoe brekend is het als Twitter samen met Jack Mallers’ Strike een dienst introduceert waarmee je twitteraars kleine fooien kunt toewerpen in crypto? In Bitcoin om precies te zijn. Best bijzonder en het deed de koers vandaag zeker goed. Maar de scherpe waarnemer zag nog heel iets anders. Zien wij dat inderdaad goed? Zien we […]

Sep 24, 2021
3 min

VanEck lanceert Vectors ETN´s voor Solana & Polkadot & Tron op Duitse beurs!

VanEck heeft nieuwe ETN´s uitgegeven voor Solana, Polkadot en Tron op de Xetra beurs van Deutsche Börse in Frankfurt. Laten we ze even kort bespreken: VanEck Vectors Solana ETN Solana is in 2021 populair geworden onder beleggers. Solana is het allersnelste blockchainplatform. Met Solana kunnen blockchainontwikkelaars, op smart contracts gebaseerde transacties tegen zeer lage kosten opschalen. Deze […]

Sep 20, 2021
1,5 min

Bitcoin leeft en vervangt wetten door code

Wat is de echte Bitcoin revolutie? Wat is de echte meerwaarde van decentrale blockchains? Wat is het verband tussen Bitcoin en de Amerikaanse onafhankelijkheidsverklaring? Of onze Acte van Verlatinghe? Wie verlaat wat? Ja de centrale bank gaat eraan. Maar wat nog meer? En wat komt ervoor in de plaats? Juist de covid plandemie laat zie […]

Sep 20, 2021
4,5 min