digibyte kopen dgb

Wat is er bijzonder met Cryptopay?

Sep 15, 2015
Aanbieding: 

—–
cryptopayCryptoPay is een fintech bedrijf in Londen die een gemakkelijk te gebruiken cryptobeurs en betalingsplatform heeft ontwikkeld. CryptoPay beschikt over een overzichtelijke Bitcoin portemonnee met extra Flex rekeningen voor USD, EUR en GBP besparingen. De dienst beschikt ook over een Visa bitcoin debit card, de CryptoPay Card. Een recente belangrijke toevoeging is Litecoin. Het is nu ook mogelijk om de betaalkaart op te laden met euro’s via de nieuwe Litecoin wallet. Dit is een unieke feature waardoor Litecoin heel makkelijk kan worden gebruikt voor het uitvoeren van betalingen in enkele winkel die reguliere betaalkaarten accepteert!

cryptopay screenshot

Je kunt ook een reguliere bankrekening koppelen aan jouw CryptoPay Wallet. Je kunt jezelf met een CryptoPay wallet volledig op een Euro standaard zetten zonder dat je gebruik hoeft te maken van betuttelende banken met kleine kapitaalreserves en grote schulden. Je kunt gewoon Euro’s overboeken via SEPA naar jouw Euro rekening en deze Euro’s gewoon spenderen met jouw CryptoPay Card  in de winkel. Zeer makkelijk en ook zeer goedkoop! Het kost bijna niks! Je betaalt alleen 1 euro per maand voor het actief gebruiken van de betaalkaart.

Waarom niet, test eens  een gratis CryptoPay account!

Cryptopay ICO

Update: Cryptopay is ook betrokken bij de oprichting van Polybius en ambieert zelf om een bank licentie te verkijgen en heeft recentelijk een ICO gehad voor het verkrijgen van financiering. Hieronder in de video kun je zien hoe je een wallet kunt aanmaken en ook kunt deelnemen aan de ICO:

Waarom niet? Open een gratis CryptoPay account!

cryptopay account openen

CryptoPay voor het inrichten van een eigen Euro-standaard zonder banken: 

cryptopayHet is niet nodig om Bitcoins aan te houden. Bitcoins worden gebruikt als een echt transactiemiddel om over een goedkoper betalingsplatform te beschikken waar je volledig controle hebt over je geld zonder het gebruik van een reguliere bank. Zeker je hebt een bankgarantie bij de bank, maar ze kunnen via bail-ins en kapitaalrestricties de rekeningen van spaarders behoorlijk uitkleden of aan banden leggen om een bank te redden. Kijk maar wat er in Cyprus en Griekenland gebeurde. In Nederland is het niet uit te sluiten dat een zelfde scenario zich hier kan afspelen bij een nieuwe globale kredietcrisis. In dat geval is het handig om geld te hebben in alternatieve systemen en assets, en dat je snel hierover kunt beschikken en snel weer kunt gebruiken. Waarom zou je tegenwoordig jezelf volledig financieel vast zetten op een onbetrouwbare dinosaurus bank? Onderzoek in ieder geval de nieuwe fintech mogelijkheden, wat heb je te verliezen?

Daarom, als je waarde hecht aan je Euro’s en je spaargeld, en wat wilt diversifiëren over verschillende mandjes, dan is CryptoPay een goede crypto wallet oplossing. Je kunt je geld gewoon sparen in Euro’s en uitgeven in Euro’s in welke winkel dan ook dankzij de Visa prepaid debit card. Heb je euro’s nodig op je reguliere bankrekening dan boek je die gewoon over vanuit jouw CryptoPay account. Het geld op jouw CryptoPay account is verzekerd door BitGo.

Natuurlijk, kun je de account volledig inrichten als een pure bitcoin wallet voor het verrichten van Bitcoin betalingen. Niettemin, het feit dat dit niet nodig is, maakt CryptoPay een bijzondere dienstverlening voor die gebruikers die liever zo veel mogelijk met de Euro willen blijven doen.

Concrete tips en aanbevelingen ten aanzien van CryptoPay:

bitreserve & cryptopayIk vind het jammer dat CryptoPay niet beschikt over meer valuta’s, crypto currencies en edelmetalen. Dit zou CryptoPay tot een complete en uitzonderelijke betalingsplatform omtoveren. Dit zou ook de naam meer passend zijn en zou CryptoPay in staat stellen om een echte Crypto betaalkaart uit te brengen. Bij Bitreserve is dit wel mogelijk en in die zin is het CryptoPay platform goed te combineren met het Bitreserve platform of een crypto currency exchange. Een ander mogelijkheid is om via Vaultoro goud te kopen met behulp van Bitcoins.

cryptopay recensieDit is goed om je even te realiseren. Ga je verschillende Bitcoin fintech diensten met elkaar combineren zul je altijd weer Bitcoins als een vrije, decentrale currency (transportstroom) gebruiken. Persoonijk, vind ik dat je kunt beter Bitcoins als een currency gebruiken dan die bloedige PetroDollar of schuldbelaste Euro. Hier volgt een concreet voorbeeld over hoe je deze dienst in combinatie met Uphold kunt gebruiken: je stort jouw Euro’s via een SEPA betaling op jouw Euro account. Daar kun je jouw Euro’s omzetten in Bitcoins naar jouw Bitcoin account. Vervolgens stuur je deze bitcoins naar jouw Uphold account (met een specifiek Bitcoin adres) voor Deense Kronen. De bitcoins van jouw CryptoPay account worden onmiddellijk omgezet in Deense Kronen in jouw Uphold account. Je kunt natuurlijk ook goud kopen, zilver kopen, platinum kopen, Hong Kong Dollars, de Chinese Yuan etc…. Wil je jouw Deense Kronen uitgeven als Euro’s dan zet je ze om in Bitcoins en stuur je ze naar jouw bitcoin debit card voor Euro betalingen via het Visa-netwerk. Bijzonder toch?

Waarom niet, test zelf eens  een gratis account!

cryptopay account openen

Met wie kan ik CryptoPay vergelijken?

cryptopay review Londen is een van de belangrijke fintech centra aan het worden voor Bitcoin 2.0 start-ups. De dienstverlening is vergelijkbaar met die van SpectroCoin. Ben je puur op zoek naar een pure Bitcoin debit card, dan is CryptoPay Card goed te vergelijken met de E-Coin E-Card.

Aanbeveling: begin voorzichtig met het testen van deze nieuwe fintech dienstverleningen. Als dit allemaal nieuw is voor je, dan raad ik je het aan om eerst alles eens rustig te testen en niet meteen al je geld op 1 dienstverlener te storten. Doe het rustig aan en leer over hoe je CryptoPay en andere fintech diensten het beste kunt gebruiken om jouw financiële vrijheid, privacy en onafhankelijk te verwezenlijken.

Gerelateerde artikels:

Lees verder

Vitalik Buterin loopt vast met Ethereum en droomt van Bitcoin

Geloof het of niet maar niemand minder dan Vitalik Buterin heeft in een serie tweets aangegeven jaloers te zijn op Bitcoin en dan bedoelt hij het Bitcoin project. Het is intussen natuurlijk overduidelijk dat Ethereum niet echt lekker gaat. Steeds is er weer reden voor uitstel. Zie hier ons artikel over de problemen van Ethereum. […]

May 19, 2022
5,5 min

Bitcoin Bretton Woods: 44 landen bijeen in El Salvador

Vandaag is de hele financiële wereld bijeen in El Salvador. Financiële afvaardigingen uit 44 landen, waaronder 32 centrale banken en 12 financiële autoriteiten, zijn samengestroomd om over Bitcoin te praten. Natuurlijk is ook de Centraal-Afrikaanse Republiek van de partij, het land dat onlangs als tweede soevereine staat Bitcoin aannam als wettig betaalmiddel. Wanneer kwamen voor […]

May 19, 2022
3,5 min

Luna Terror, maar Bitcoin zoemt onaangedaan door crash verder

Op 9 mei werd een historische bloedbad op de cryptomarkt. Wie had ooit gedacht dat de laser eyes Bitcoin adepten spoedig meer dan 4 keer te hoog aan het mikken waren met hun koersprognose. Welnu in euro dan. In die richting pariteit met de dollar bewegende munt zakte Bitcoin op de ochtend van 12 mei […]

May 13, 2022
6 min