cryptocurrency report

DASH WALLETS

Wat is de beste Dash wallet?

Er zijn vele verschillende Dash wallets beschikbaar. Ik zal deze hier bespreken, maar wil mijn lezers er op wijzen dat je de meeste van je Dash besparingen vastlegt in een wallet combinatie.  De beste Dash wallet is een combinatie van portemonnees die je Dashcoins het beste beveiligt zonder dat dit een grote impact heeft op het gebruiksgemak.

Maak gebruik van de Spectrocoin wallet voor het kopen en spenderen van je Dash coins. Je kunt hier ook je Dash coins laden op een Euro betaalkaart! Let op: je gebruikt de Spectrocoin Wallet alleen als een spenderingsrekening (current account). Voor je Dash besparingen maak je gebruik van de volgende wallet combinatie:

  1. Ledger Wallet Nano S!

ledger dash walletLedger heeft keer op keer bewezen om de beste hardware wallets te ontwikkelen met ondersteuning voor meerdere cryptocurrencies. De Leger Nano S ondersteunt Dash, maar ook Bitcoin, Zcash, Dogecoin enz. Je kunt deze hardware wallet gebruiken op computers vol malware en hackers, maakt niks uit, deze wallet is volledig hacker en malware proof! Ik raad iedereen aan die serieus is met het kopen van Dash en ander cryptogeld om deze wallet te kopen. Je mag de risico’s niet onderschatten. Ik heb het zelf gedaan en veel geld verloren. Wees nu niet eigenwijs en investeer in deze hardware wallet. Voor meer informatie:

  1. Dash wallet – voor besparingen: Electrum & Trezor wallet combinatie! 

Je installeert een Electrum Desktop wallet voor Dash transacties en je complimenteert deze met een Trezor hardware wallet voor het ondertekenen en goedkeuren van elke Dash transactie.  De Trezor functioneert een beetje vergelijkbaar met een bankdoosje. Het genereert alle codes en zorgt ervoor dat privacy gevoelige informatie over vooral de privé sleutel van je wallet wordt afgeschermd. Ik kan het niet genoeg herhalen dat het aanschaffen van een externe hardware wallet in combinatie met een mobile of desktop voor het ondertekenen van alle financiële transacties van uiterst belang is. Het maakt je namelijk hacker en malware proof. Je vermogen in Dash zal nooit kunnen worden gestolen. Hier volgt een stappenplan:

  1. Koop een Trezor.
  2. Download & installeer de Electrum wallet en activeer de trezor app: handleiding.
  3. Selecteer “Create New Wallet” => “Hardware Wallet” => Trezor Wallet

dash wallet

dash wallets

beste dash wallet

4. Activeer je Trezor en vul in je ingestelde Trezor pincode:
dash wallets

5. Begin met het ondertekenen van alle DASH transacties met behulp van je Trezor!
best dash wallet combination

trezor dash hardware walletdash hardware wallet

Nu beschik je over de best mogelijke beveiling van je DASH. Volledig hacker en malware proof. Een alternatief is de KeepKey, maar het is nog onduidelijk hoe je met deze wallet Dash makkelijk kunt gebruiken.

Welke mobile Dash wallets zijn er beschikbaar?

De Spectrocoin wallet beschikt over een app voor de smartphone. Alternatieven zijn de Jaxx wallet voor Android en de Bread Wallet Fork Dash Wallet voor IOS. Voor meer informatie over beschikbare wallets: Dash Wallet Downloads.

Voor meer informatie: