DQR group

DQR-GROUP

Oct 9, 2018
Aanbieding: 

dqrDankzij de nieuwe crypto vriendelijke regelgeving in Malta, verhuizen steeds meer bedrijven hun activiteiten naar dit eilandje. Een concreet voorbeeld is de DQR Group. Dit is een conglomeraat van verschillende bedrijfsinitiatieven en een samenwerking tussen Genesis Mining, Blockchain Consulting, Draglet en Logos Fund. De bedoeling is dat er meerdere partners zich zullen aansluiten om uiteindelijk een volledig dekkende crypto en blockchain dienstverlening te kunnen verlenen.

Op dit moment richt de DQR Group op de ontwikkeling van een nieuwe generatie blockchain dienstverlening met de volgende componenten:

  • DQR voor onderzoek en ontwikkeling op het gebied van blockchain technologie en cryptovaluta. Alleen de beste projecten worden geselecteerd verhandeld op de exchange.
  • DQR-X is een nieuwe generatie crypto token exchange die door DQR wordt ontwikkeld.
  • DQR-services waarbij DQR andere bedrijven kan adviseren en helpen bij het opzetten van bijvoorbeeld een ICO.
  • DQR-give is een stichting voor goede doelen. Een gedeelte van de omzet op de exchange zal naar deze stichting worden gestoten voor goede humanitaire doelen.
  • De doelstelling is om later ook diensten op het gebied van crypto-banking, crypto-verzekeringen en crypto-equity te kunnen bieden. Vastgoed op de blockchain via tokenization en equity tokens staat ook op het programma.

De DQR Group heeft grote ambities om een belangrijke en geheel dekkende crypto finance onderneming te worden op Malta. DQR staat onder leiding van Dr Kristian Haehndal en heeft al 65 medewerkers. We zullen de ontwikkeling van  dit bedrijf in de gaten houden. Voor meer informatie: DQR Group.

Gerelateerde onderwerpen:

Lees verder

Kan de Federal Reserve Bankroet gaan?

Kan de Federal Reserve bankroet gaan? Dit is een vraag die George Gammon zich stelt in de onderstaande video. Hij heeft een uitstekende analyse gemaakt over hoe de Federal Reserve opereert en op welke manier de Federal Reserve geld verdient voor haar aandeelhouders. De Federal Reserve functioneert nu als een gediversifieerd beleggingsfonds en zal onder […]

Jul 3, 2020
2,5 min

Lords of Finance: The Bankers Who Broke the World

We kunnen onze lezers het volgende boek aanbevelen: Lords of Finance: The Bankers Who Broke the World. Het boek is uitgegeven door Penguin Press in 2009 tijdens de vorige financiële crisis. Het is geschreven door Liaquat Ahamed die voor zijn werk in 2010 de Pulitzer Prize for History ontving. Het boek beschrijft de financiële ontwikkelingen voorafgaand […]

Jul 3, 2020
4 min

Waarom is Bitcoin antifragiel?

Dat velen nog altijd sceptisch zijn over Bitcoin is geen geheim. Ze beweren dat het een kwetsbare ponzi-scheme is, die ieder moment kan knappen. Bitcoin bezit echter een aantal kwaliteiten die ervoor zorgen dat het juist antifragiel is, en dat het toestanden kan doorstaan die ons huidig monetair systeem ernstig in de problemen zouden brengen. […]

Jul 3, 2020
3,5 min