dqrDankzij de nieuwe crypto vriendelijke regelgeving in Malta, verhuizen steeds meer bedrijven hun activiteiten naar dit eilandje. Een concreet voorbeeld is de DQR Group. Dit is een conglomeraat van verschillende bedrijfsinitiatieven en een samenwerking tussen Genesis Mining, Blockchain Consulting, Draglet en Logos Fund. De bedoeling is dat er meerdere partners zich zullen aansluiten om uiteindelijk een volledig dekkende crypto en blockchain dienstverlening te kunnen verlenen.

Op dit moment richt de DQR Group op de ontwikkeling van een nieuwe generatie blockchain dienstverlening met de volgende componenten:

  • DQR voor onderzoek en ontwikkeling op het gebied van blockchain technologie en cryptovaluta. Alleen de beste projecten worden geselecteerd verhandeld op de exchange.
  • DQR-X is een nieuwe generatie crypto token exchange die door DQR wordt ontwikkeld.
  • DQR-services waarbij DQR andere bedrijven kan adviseren en helpen bij het opzetten van bijvoorbeeld een ICO.
  • DQR-give is een stichting voor goede doelen. Een gedeelte van de omzet op de exchange zal naar deze stichting worden gestoten voor goede humanitaire doelen.
  • De doelstelling is om later ook diensten op het gebied van crypto-banking, crypto-verzekeringen en crypto-equity te kunnen bieden. Vastgoed op de blockchain via tokenization en equity tokens staat ook op het programma.

De DQR Group heeft grote ambities om een belangrijke en geheel dekkende crypto finance onderneming te worden op Malta. DQR staat onder leiding van Dr Kristian Haehndal en heeft al 65 medewerkers. We zullen de ontwikkeling van  dit bedrijf in de gaten houden. Voor meer informatie: DQR Group.

Gerelateerde onderwerpen: