DQR group

DQR-GROUP

Oct 9, 2018
Aanbieding: 

dqrDankzij de nieuwe crypto vriendelijke regelgeving in Malta, verhuizen steeds meer bedrijven hun activiteiten naar dit eilandje. Een concreet voorbeeld is de DQR Group. Dit is een conglomeraat van verschillende bedrijfsinitiatieven en een samenwerking tussen Genesis Mining, Blockchain Consulting, Draglet en Logos Fund. De bedoeling is dat er meerdere partners zich zullen aansluiten om uiteindelijk een volledig dekkende crypto en blockchain dienstverlening te kunnen verlenen.

Op dit moment richt de DQR Group op de ontwikkeling van een nieuwe generatie blockchain dienstverlening met de volgende componenten:

  • DQR voor onderzoek en ontwikkeling op het gebied van blockchain technologie en cryptovaluta. Alleen de beste projecten worden geselecteerd verhandeld op de exchange.
  • DQR-X is een nieuwe generatie crypto token exchange die door DQR wordt ontwikkeld.
  • DQR-services waarbij DQR andere bedrijven kan adviseren en helpen bij het opzetten van bijvoorbeeld een ICO.
  • DQR-give is een stichting voor goede doelen. Een gedeelte van de omzet op de exchange zal naar deze stichting worden gestoten voor goede humanitaire doelen.
  • De doelstelling is om later ook diensten op het gebied van crypto-banking, crypto-verzekeringen en crypto-equity te kunnen bieden. Vastgoed op de blockchain via tokenization en equity tokens staat ook op het programma.

De DQR Group heeft grote ambities om een belangrijke en geheel dekkende crypto finance onderneming te worden op Malta. DQR staat onder leiding van Dr Kristian Haehndal en heeft al 65 medewerkers. We zullen de ontwikkeling van  dit bedrijf in de gaten houden. Voor meer informatie: DQR Group.

Gerelateerde onderwerpen:

Lees verder

The Great Reset!

De belangrijkste globale organisaties en instellingen spreken steeds meer over een aankomende Great Reset en een nieuwe Bretton Woods overeenkomst voor het hervormen van de wereldeconomie. Een virus, zo schijnt het te zijn, heeft immers de globale economie in een depressie gestort. Vooral het World Economic Forum heeft dit onderwerp expliciet op haar 2021 agenda […]

Oct 19, 2020
5,5 min

Shitcoins, alchemie en zelfverrijking

Bitcoin begon als een antwoord op ons falend monetair systeem, waarin het zeggenschap over geld volledig in de handen ligt van overheden en waarin geld schier achteloos wordt bijgedrukt. Het duurde niet lang of er verschenen allerlei ‘alternatieve munten’, die zichzelf als alternatief presenteerden op de ‘oudere en gedateerde’ Bitcoin. Maar vrijwel al deze “shitcoins” […]

Oct 16, 2020
3 min

Godfrey Bloom over Banken, Bitcoin en Goud

Godfrey Bloom (70) is een bekende omstreden Britse politicus. In tegenstelling tot vele van zijn politieke collega’s schrok hij er nooit voor terug om zijn mening te uiten en zijn vaak controversiële standpunten te vertellen. Godfrey Bloom is geen onbesproken figuur en door zijn controversiële standpunten en krasse uitspraken lag hij geregeld aan de basis […]

Oct 9, 2020
3 min