DQR group

DQR-GROUP

Oct 9, 2018
Aanbieding: 

dqrDankzij de nieuwe crypto vriendelijke regelgeving in Malta, verhuizen steeds meer bedrijven hun activiteiten naar dit eilandje. Een concreet voorbeeld is de DQR Group. Dit is een conglomeraat van verschillende bedrijfsinitiatieven en een samenwerking tussen Genesis Mining, Blockchain Consulting, Draglet en Logos Fund. De bedoeling is dat er meerdere partners zich zullen aansluiten om uiteindelijk een volledig dekkende crypto en blockchain dienstverlening te kunnen verlenen.

Op dit moment richt de DQR Group op de ontwikkeling van een nieuwe generatie blockchain dienstverlening met de volgende componenten:

  • DQR voor onderzoek en ontwikkeling op het gebied van blockchain technologie en cryptovaluta. Alleen de beste projecten worden geselecteerd verhandeld op de exchange.
  • DQR-X is een nieuwe generatie crypto token exchange die door DQR wordt ontwikkeld.
  • DQR-services waarbij DQR andere bedrijven kan adviseren en helpen bij het opzetten van bijvoorbeeld een ICO.
  • DQR-give is een stichting voor goede doelen. Een gedeelte van de omzet op de exchange zal naar deze stichting worden gestoten voor goede humanitaire doelen.
  • De doelstelling is om later ook diensten op het gebied van crypto-banking, crypto-verzekeringen en crypto-equity te kunnen bieden. Vastgoed op de blockchain via tokenization en equity tokens staat ook op het programma.

De DQR Group heeft grote ambities om een belangrijke en geheel dekkende crypto finance onderneming te worden op Malta. DQR staat onder leiding van Dr Kristian Haehndal en heeft al 65 medewerkers. We zullen de ontwikkeling van  dit bedrijf in de gaten houden. Voor meer informatie: DQR Group.

Gerelateerde onderwerpen:

Lees verder

Mijlpaal: Twitter meet lightning fooi in Satoshi

Hoe brekend is het als Twitter samen met Jack Mallers’ Strike een dienst introduceert waarmee je twitteraars kleine fooien kunt toewerpen in crypto? In Bitcoin om precies te zijn. Best bijzonder en het deed de koers vandaag zeker goed. Maar de scherpe waarnemer zag nog heel iets anders. Zien wij dat inderdaad goed? Zien we […]

Sep 24, 2021
3 min

VanEck lanceert Vectors ETN´s voor Solana & Polkadot & Tron op Duitse beurs!

VanEck heeft nieuwe ETN´s uitgegeven voor Solana, Polkadot en Tron op de Xetra beurs van Deutsche Börse in Frankfurt. Laten we ze even kort bespreken: VanEck Vectors Solana ETN Solana is in 2021 populair geworden onder beleggers. Solana is het allersnelste blockchainplatform. Met Solana kunnen blockchainontwikkelaars, op smart contracts gebaseerde transacties tegen zeer lage kosten opschalen. Deze […]

Sep 20, 2021
1,5 min

Bitcoin leeft en vervangt wetten door code

Wat is de echte Bitcoin revolutie? Wat is de echte meerwaarde van decentrale blockchains? Wat is het verband tussen Bitcoin en de Amerikaanse onafhankelijkheidsverklaring? Of onze Acte van Verlatinghe? Wie verlaat wat? Ja de centrale bank gaat eraan. Maar wat nog meer? En wat komt ervoor in de plaats? Juist de covid plandemie laat zie […]

Sep 20, 2021
4,5 min