dexeos

EOS KOPEN?

LiberBits
Feb 3, 2018
Aanbieding: 

De EOS is de cryptovaluta van het EOSIO dat behoort tot een derde generatie blockchain project. Het is een veel belovend blokketenproject. Het wordt gezien als een uitstekend alternatief en concurrent voor Ethereum. Ethereum domineert nog steeds, maar er wordt veel vooruitgang geboekt met EOS.IO! De nieuwe EOS.IO 2 software zit vol bijzondere technische snufjes. De onderliggende blokketen technologie is in principe beter dan die van Ethereum. Met EOS.IO 2 is het platform onder andere uiterst schaalbaar en geheel gratis voor gebruikers van de EOS.IO decentrale applicaties. Toch, het EOS project heeft een enorme achterstand als het gaat om adoptie en heeft haar eigen kinderziektes. EOS kopen kan worden gezien als een lange termijn belegging op het succes van een nieuwe blockchain technologie die de wereld kan veranderen.

EOS kopen voor de actuele koers:

Hieronder kun je de actuele koers zien van EOS van het EOSIO blockchain protocol:

Het is mogelijk om te investeren in het EOS.IO blockchain project door het kopen van de EOS tokens met iDEAL bij Bitvavo, een uitstekende Nederlandse cryptocurrency exchange met EOS wallet ondersteuning. Een nog eenvoudigere optie is om gebruik te maken van de Nederlandse Blox crypto app die op elke smartphone kan worden geïnstalleerd. Ben je van plan om EOS actief te verhandelen, dan kun je het beste EOS kopen met iDEAL met behulp van de Bitvavo exchange in Amsterdam.

Prachtig handelsplatform!

Geschikt voor zowel de beginner als de gevorderde handelaar!

 

Uitgebreidere uitleg over het kopen van de EOS tokens:

Wil je je alvast EOS tokens kopen dan moet je het volgende even goed noteren. EOS heeft een ICO gelanceerd die tot 1 juni 2108 zal lopen waarbij er één miljard EOS tokens zullen worden gedistribueerd. Het is ironisch te noemen dat de EOS tokens gebaseerd zijn op de Ethereum blockchain technologie (ERC20)….. en niet op de EOS blockchain technologie. Het EOS netwerk staat nog helemaal in de kinderschoentjes en is nog niet uitgerold. Dit zal op 1 juni 2018 gebeuren. Het is belangrijk te beseffen dat je op dit moment dus nog niet de echte EOS coins koopt, maar ERC20 tokens van Ethereum. Je zult deze moeten opgeven bij EOS.IO om later deze te verhuizen naar de echte blockchain waar je de echte EOS coins er voor terugkrijgt. Dit is op dit moment problematisch met het kopen van de EOS tokens. Binance zal in ieder geval het gehele proces voor haar klanten afhandelen. Het beste is op dit moment EOS tokens te kopen op Binance. Nu zullen we verder beschrijven hoe je te werk kunt gaan.

EOS kopen kun je de volgende manieren kopen:

  • bitvavo eos exchangeNederlandse cryptobeurs met EOS wallet ondersteuning. Het makkelijkste is om veilig in Nederland bij Bitvavo gewoon met iDEAL EOS tokens te kopen. Bitvavo is een vooruitstrevende handelsbeurs waar je eenvoudig EOS kunt kopen en bewaren. Wil je meer weten over Bitvavo, lees dan onze Bitvavo recensie.

Wil je actief gaan handelen met EOS? In dat geval, kun je ook de volgende alternatieve opties bekijken:

  • Combinatie Nederlandse bitcoinbeurs en Binance:
  1. Je moet beschikken over Bicoins of Ethers. Bezoek een Nederlandse Bitcoin exchange. Aanbeveling: Bitvavo.
  2. Stuur je bitcoins naar een uitgebreide cryptocurrency exchange waar EOS aangeboden wordt. Voorkeur gaat uit naar Binance. Maak een rekening aan bij Binance. Binance heeft toegezegd ook de EOS tokens om te ruilen voor EOS coins op de EOS blockchain. Controleer dit. Voor meer informatie:  Bezoek Binance!
  3. Een goed alternatief trading platform voor het verhandelen van EOS is Kraken.
  • Combinatie van Changelly en Exodus:
  1. Installeer Exodus – kopieer het EOS wallet-adres en plak deze in de Changelly exchange widget hieronder. Het makkelijkste om aan EOS tokens te komen is door deze onmiddellijk bij Changelly te kopen met bitcoins, litecoins of ethers en de EOS tokens te versturen naar de mooie Exodus multi-currency wallet.
  2. Betaal met de gewenste cryptovaluta of met een Visa-betaalkaart.

 

cryptocurrency exchange voor eos

 

  • Je kunt de EOS tokens of coins ook makkelijk met Ethers kopen en opslaan in de MyEtherWallet of binnen de Ethereum wallet van Metamask. Het probleem is dat je de Ethereum privé sleutel moet vrijgeven en dit is een veiligheidsrisico!

EOS tokens kopen en vervolgens beheren in de Exodus wallet:

Wanneer je de EOS tokens als ERC 20 tokens op een exchange koopt dan kun je deze bewaren op de Exodus wallet. Deze EOS ERC20 tokens zijn plaatshouders voor de echte EOS coins die zullen verbonden zijn aan een publieke/prive sleutel combinatie op de blockchain van EOS die later in Juni 2018 wordt gelanceerd. Je zult je Exodus Ethereum adres moeten registeren zodat de EOS mainnet kan ‘zien’ dat je tokens vasthoudt op de dag dat EOS wordt gelanceerd en deze worden toegeschreven naar een adres op de EOS blockchain waar jij toegang tot krijgt.

Kan ik het aanraden om de EOS tokens te kopen?

Wanneer je niet technisch bent en volledig nieuw op het gebied van crypto’s, wees dan zeer voorzichtig en test het bovenstaande proces voor een klein bedrag. Beter is misschien om te wachten tot dat de EOS blockchain gelanceerd is en vervolgens gewoon direct de EOS cryptomunten koopt op een exchange. Het is dan zeer waarschijnlijk dat de koers van EOS al aardig omhoog is gestoten. Je zult zelf deze afweging moeten maken. Dit is geen beleggingsadvies, alleen maar mijn persoonlijke mening over uiteindelijk een risicovolle belegging in een nieuwe technologie. Concluderend kunnen we afronden dat op dit moment Binance de beste beurs is die heeft toegezegd de EOS tokens om te zetten naar de echte EOS coins.

Voor meer informatie:

Lees verder

De Dollar Milkshake Theory en het tekort aan dollars?

In dit artikel zal de Dollar Milkshake Theory worden besproken in het kader van de volgende schuldencrisis, een monetaire reset en Bitcoin. Deze controversiële theorie is ontwikkeld door de vermogensbeheerder Brent Johnson. Brent is de uitvoerend directeur van Santiago Capital, een beleggingsfonds met een specialisatie in goud. De probleemstelling Brent Johnson was verbaasd dat de […]

LiberBits
Mar 27, 2020
7 min

Wat is een goed alternatief voor goud?

Tijdens crisistijden neemt de vraag naar goud in de vorm van gouden munten en goudbaren flink toe. Goud is een van de meeste veilige en conservatie beleggingen die iemand kan maken tegen inflatierisico’s veroorzaakt door het monetaire beleid van centrale banken. Toegenomen inflatierisico’s door het monetaire en fiscale beleid De coronacrisis dreigt een globale economische […]

LiberBits
Mar 25, 2020
3 min

De Digital Dollar – de CBDC van de Federal Reserve!

Never waiste a good crisis. Het is bekend geworden dat de Amerikaanse Federal Reserve een digital dollar zal uitgeven en beheren door het federale systeem van reservebanken. Deze digitale dollar is een zogenaamde Central Bank Digital Currency (CBDC) en een nieuwe digitale monetaire basis voor de Amerikaanse bevolking. Deze zal direct naar die Amerikaanse burgers […]

LiberBits
Mar 26, 2020
5 min