dexeos

EOS KOPEN?

Jun 23, 2020
Aanbieding: 

Wil je EOS kopen? Waarschuwing bij het kopen van deze cryptomunt. Het is een risicovolle belegging en het handelen in crypto’s is extreem risicovol. Begin met een goed begrip van Bitcoin. Lees eerst onze Bitcoin cursus of de beleggingsgids alvorens je begint met het speculeren in andere meer risicovolle cryptovaluta.

Wat is er bijzonder met de EOS cryptomunt?

De EOS is de cryptovaluta van het EOSIO dat behoort tot een derde generatie blockchain project. Het is een veel belovend blokketenproject. Het wordt gezien als een uitstekend alternatief en concurrent voor Ethereum. Ethereum domineert nog steeds, maar er wordt veel vooruitgang geboekt met EOS.IO! De nieuwe EOS.IO 2 software zit vol bijzondere technische snufjes. De onderliggende blokketen technologie is in principe beter dan die van Ethereum. Met EOS.IO 2 is het platform onder andere uiterst schaalbaar en geheel gratis voor gebruikers van de EOS.IO decentrale applicaties. Toch, het EOS project heeft een enorme achterstand als het gaat om adoptie en heeft haar eigen kinderziektes. EOS kopen kan worden gezien als een lange termijn belegging op het succes van een nieuwe blockchain technologie die de wereld kan veranderen. Het is echter de vraag of EOS Ethereum nog kan inhalen.

EOS kopen voor de actuele koers:

Hieronder kun je de actuele koers zien van EOS van het EOSIO blockchain protocol:

Het is mogelijk om te investeren in het EOS.IO blockchain project door het kopen van de EOS tokens met iDEAL bij de meeste exchanges en brokers zoals Litebit. Deze Nederlandse makelaar heeft een bruikbare app die op elke smartphone kan worden geïnstalleerd. Ben je van plan om EOS actief te verhandelen en te gebruiken, dan kun je het beste EOS kopen met iDEAL met behulp van de Bitvavo exchange in Amsterdam. Bitvavo is een uitstekende Nederlandse cryptocurrency exchange met EOS wallet ondersteuning.

Prachtig handelsplatform!

Geschikt voor zowel de beginner als de gevorderde handelaar!

 

Uitgebreidere uitleg over het kopen van de EOS tokens – verouderde informatie:

Wil je je alvast EOS tokens kopen dan moet je het volgende even goed noteren. EOS heeft een ICO gelanceerd die tot 1 juni 2108 zal lopen waarbij er één miljard EOS tokens zullen worden gedistribueerd. Het is ironisch te noemen dat de EOS tokens gebaseerd zijn op de Ethereum blockchain technologie (ERC20)….. en niet op de EOS blockchain technologie. Het EOS netwerk staat nog helemaal in de kinderschoentjes en is nog niet uitgerold. Dit zal op 1 juni 2018 gebeuren. Het is belangrijk te beseffen dat je op dit moment dus nog niet de echte EOS coins koopt, maar ERC20 tokens van Ethereum. Je zult deze moeten opgeven bij EOS.IO om later deze te verhuizen naar de echte blockchain waar je de echte EOS coins er voor terugkrijgt. Dit is op dit moment problematisch met het kopen van de EOS tokens. Binance zal in ieder geval het gehele proces voor haar klanten afhandelen. Het beste is op dit moment EOS tokens te kopen op Binance. Nu zullen we verder beschrijven hoe je te werk kunt gaan.

EOS kopen kun je de volgende manieren kopen:

  • bitvavo eos exchangeNederlandse cryptobeurs met EOS wallet ondersteuning. Het makkelijkste is om veilig in Nederland bij Bitvavo gewoon met iDEAL EOS tokens te kopen. Bitvavo is een vooruitstrevende handelsbeurs waar je eenvoudig EOS kunt kopen en bewaren. Wil je meer weten over Bitvavo, lees dan onze Bitvavo recensie.

Wil je actief gaan handelen met EOS? In dat geval, kun je ook de volgende alternatieve opties bekijken:

  • Combinatie Nederlandse bitcoinbeurs en Binance:
  1. Je moet beschikken over Bicoins of Ethers. Bezoek een Nederlandse Bitcoin exchange. Aanbeveling: Bitvavo.
  2. Stuur je bitcoins naar een uitgebreide cryptocurrency exchange waar EOS aangeboden wordt. Voorkeur gaat uit naar Binance. Maak een rekening aan bij Binance. Binance heeft toegezegd ook de EOS tokens om te ruilen voor EOS coins op de EOS blockchain. Controleer dit. Voor meer informatie:  Bezoek Binance!
  3. Een goed alternatief trading platform voor het verhandelen van EOS is Kraken.
  • Combinatie van Changelly en Exodus:
  1. Installeer Exodus – kopieer het EOS wallet-adres en plak deze in de Changelly exchange widget hieronder. Het makkelijkste om aan EOS tokens te komen is door deze onmiddellijk bij Changelly te kopen met bitcoins, litecoins of ethers en de EOS tokens te versturen naar de mooie Exodus multi-currency wallet.
  2. Betaal met de gewenste cryptovaluta of met een Visa-betaalkaart.

 

cryptocurrency exchange voor eos

 

  • Je kunt de EOS tokens of coins ook makkelijk met Ethers kopen en opslaan in de MyEtherWallet of binnen de Ethereum wallet van Metamask. Het probleem is dat je de Ethereum privé sleutel moet vrijgeven en dit is een veiligheidsrisico!

EOS tokens kopen en vervolgens beheren in de Exodus wallet:

Wanneer je de EOS tokens als ERC 20 tokens op een exchange koopt dan kun je deze bewaren op de Exodus wallet. Deze EOS ERC20 tokens zijn plaatshouders voor de echte EOS coins die zullen verbonden zijn aan een publieke/prive sleutel combinatie op de blockchain van EOS die later in Juni 2018 wordt gelanceerd. Je zult je Exodus Ethereum adres moeten registeren zodat de EOS mainnet kan ‘zien’ dat je tokens vasthoudt op de dag dat EOS wordt gelanceerd en deze worden toegeschreven naar een adres op de EOS blockchain waar jij toegang tot krijgt.

Kan ik het aanraden om de EOS tokens te kopen?

Wanneer je niet technisch bent en volledig nieuw op het gebied van crypto’s, wees dan zeer voorzichtig en test het bovenstaande proces voor een klein bedrag. Beter is misschien om te wachten tot dat de EOS blockchain gelanceerd is en vervolgens gewoon direct de EOS cryptomunten koopt op een exchange. Het is dan zeer waarschijnlijk dat de koers van EOS al aardig omhoog is gestoten. Je zult zelf deze afweging moeten maken. Dit is geen beleggingsadvies, alleen maar mijn persoonlijke mening over uiteindelijk een risicovolle belegging in een nieuwe technologie. Concluderend kunnen we afronden dat op dit moment Binance de beste beurs is die heeft toegezegd de EOS tokens om te zetten naar de echte EOS coins.

Voor meer informatie:

Lees verder

Dwarsdenker Rypke Zeilmaker over de Big Reset

Een tip om te bekijken dit weekend is het volgende gesprek op Blue Tiger Studio met Rypke Zeilmaker. Rypke is een zelfstandig wetenschapsjournalist en adviseur in ecologische zaken. Rypke heeft een enorme schat van kennis over onder meer de actualiteit, de politieke belangen en geopolitieke spelletjes. Hij biedt een volledig ander perspectief over de recente […]

Jul 10, 2020
1 min

Bitcoin is te langzaam!

Is Bitcoin niet te langzaam? Een van de kritieken die vaak op Bitcoin wordt losgelaten is dat het een te traag systeem is om alle wereldwijde transacties te faciliteren. De fout is echter dat men Bitcoin probeert te vergelijken met een betaalprovider zoals bijvoorbeeld Visa, terwijl Bitcoin eerder een vervanger is van het huidige fiat-geldsysteem […]

Jul 9, 2020
2 min

Kan de Federal Reserve Bankroet gaan?

Kan de Federal Reserve bankroet gaan? Dit is een vraag die George Gammon zich stelt in de onderstaande video. Hij heeft een uitstekende analyse gemaakt over hoe de Federal Reserve opereert en op welke manier de Federal Reserve geld verdient voor haar aandeelhouders. De Federal Reserve functioneert nu als een gediversifieerd beleggingsfonds en zal onder […]

Jul 3, 2020
2,5 min