dexeos

EOS KOPEN?

Oct 2, 2020
Aanbieding: 

Wil je EOS kopen van EOSIO? In deze beknopte gids behandelen we waarom en waar je het beste EOS kunt kopen. Verder zul je meer leren over de risico’s bij het kopen van EOSIO(EOS).

eos

In een notendop: sinds 2017 wordt er veel vooruitgang geboekt met de ontwikkeling van het EOSIO blockchain platform. Er is al met succes een verbeterde tweede versie van EOSIO gelanceerd, EOSIO 2.0. Deze upgrade heeft het netwerk veiliger, effectiever en sneller gemaakt. Zo beschikken ontwikkelaars over een verbeterde EOS VM met een speciaal ontwikkelde WebAssembly (WASM) engine die gespecialiseerd voor de effectieve ontwikkeling van blockchain applicaties. Vele beleggers kopen EOS omdat ze geloven in de toekomst van het project. Ze beleggen met durfkapitaal dat ze bereid zijn om te verliezen. Ze houden EOS vast voor de lange termijn en verdienen passief een beloning in EOS door deze te staken. Het staken van EOS is een manier om automatisch een rendement te verdienen over de initiële investering. Echter, het EOS.io project moet worden beschouwd als een experiment er zijn problemen met betrekking tot daadwerkelijke adoptie en decentralisatie (aantal block producers).

Wil je EOS kopen, wees er van bewust dat het project niet klaar is en een risicovolle belegging is. Begin altijd eerst even met een goed begrip van Bitcoin. Neem onze Bitcoin cursus door en doe je eigen onderzoek alvorens je begint met het speculeren in andere meer risicovolle projecten zoals EOS.

blox tezos kopen

Wil je EOS niet actief verhandelen op een handelsbeurs? Ben je niet technisch en maak je je mogelijk zorgen over de opslag en veiligheid van de EOS tokens? In dat geval is de Blox smartphone app een interessante optie! Ontvang nu voor 5 euro gratis Tezos met de code: BESTEBANK. Voor meer informatie: 

Hieronder kun je de recente koersontwikkeling en de actuele koers van EOS zien:

Bitvavo is een Nederlandse handelsbeurs waar EOS prima kan worden verhandeld.

Wat is er bijzonder met de EOS cryptomunt?

De EOS is de cryptovaluta van het EOSIO dat behoort tot een derde generatie blockchain project. Het is een veel belovend blokketenproject, maar kampt nog met problemen met adoptie. Het wordt gezien als een alternatief en concurrent voor Ethereum. Ethereum domineert nog steeds, maar er wordt vooruitgang geboekt met EOS.IO. De nieuwe EOS.IO 2 software zit vol bijzondere technische snufjes. De onderliggende blokketen technologie is in principe beter dan die van Ethereum. Met EOS.IO 2 is het platform onder andere uiterst schaalbaar en geheel gratis voor gebruikers van de EOS.IO decentrale applicaties. Verder beschikken ontwikkelaars over een verbeterde EOS VM met een speciaal ontwikkelde WebAssembly (WASM) engine die gespecialiseerd voor de effectieve ontwikkeling van blockchain applicaties. Toch, het EOS project heeft een achterstand als het gaat om adoptie en heeft haar eigen kinderziektes. Vooral problemen met betrekking tot centralisatie kunnen optreden door een mogelijk gebrek van nodes en block producenten. Het project is niet af, heeft kinderziektes, een gebrek aan adoptie en een achterstand op Ethereum. Vandaar, EOS kopen kan worden gezien als een lange termijn belegging op het succes van een nieuwe blockchain technologie die de wereld kan veranderen. Het is echter de vraag of EOS Ethereum nog kan inhalen en of die belegging daadwerkelijk zal renderen. Beleg alleen met geld dat je kunt veroorloven om te verliezen.

Waar zal ik EOS kopen?

De makkelijkste optie is om naar een Nederlandse broker te stappen. Een van de veiligste en makkelijkste optie is om Blox te gebruiken.

blox tezos xtz kopen

Waarom zou ik EOS kopen bij Blox? Blox is ook een prima makelaarsplatform voor de smartphone en biedt een unieke custodial opslagdienst voor EOS aan. Dit wil zeggen dat de aangekochte EOS niet kunnen worden gestolen wanneer een hacker toegang krijgt tot de app. Een ideale oplossing voor iemand die gemakkelijk zonder poespas wil beleggen in EOS vanuit de smartphone, maar zich niet wil bekommeren om gebruik, opslag en beveiliging. Voor meer informatie: 

Tezos kopen (XTZ)

Nederlanders kunnen voor het actief verhandelen ook gebruik maken van de Nederlandse handelsbeurs van Bitvavo. De EOS kan hier zeer gemakkelijk en goedkoop met iDEAL worden gekocht. Voor een zeer lage handelscommissie (0,25 %) kan hier iedereen vertrouwd en veilig Eos kopen. Bitvavo heeft als aanbieding dat gebruikers tot 1000,- euro zonder handelscommissie EOS kunnen kopen. Voor meer informatie:

Een ander alternatief is het platform van Coinmerce. Hier kan ook voordelig met iDEAL EOS worden gekocht. EOS kopen met Coinmerce is ook gemakkelijk en ze kunnen ook direct worden doorgestuurd naar je eigen EOS of multi-crypto wallet. Een alternatief voor het Coinmerce platform is Litebit. Voor meer informatie:

Wil je EOS kopen en actief verhandelen?

De meeste internationale exchanges hebben EOS toegevoegd. Het handelsvolume is het meest significant op Binance. Voor een veeleisende daghandelaar is het hier het meest voordelig om EOS dagelijks in grote volumes te kopen en te verkopen. Voor meer informatie:

Wil je EOS zonder (KYC) identiteitscontrole kopen?

Beschik je al over Bitcoin of een andere cryptomunt? Je wilt bovendien EOS kopen zonder identiteitscontrole? In dat geval kun je het beste gebruik maken van de instant exchange dienstverlening van Changelly. Voor meer informatie:

Waar kan ik EOS Futures kopen?

Wil je graag EOS termijncontracten kopen en verhandelen? In dat geval zijn de twee volgende handelsbeurzen de moeite waard om te evalueren:

 • Bitmex is de referentie op het gebied van crypto futures trading met de grootste volumes.
 • Binance beschikt ook over een Futures handelsomgeving met EOS termijncontracten.

Verouderde informatie:

Uitgebreidere uitleg over het kopen van de EOS tokens – verouderde informatie:

Wil je je alvast EOS tokens kopen dan moet je het volgende even goed noteren. EOS heeft een ICO gelanceerd die tot 1 juni 2108 zal lopen waarbij er één miljard EOS tokens zullen worden gedistribueerd. Het is ironisch te noemen dat de EOS tokens gebaseerd zijn op de Ethereum blockchain technologie (ERC20)….. en niet op de EOS blockchain technologie. Het EOS netwerk staat nog helemaal in de kinderschoentjes en is nog niet uitgerold. Dit zal op 1 juni 2018 gebeuren. Het is belangrijk te beseffen dat je op dit moment dus nog niet de echte EOS coins koopt, maar ERC20 tokens van Ethereum. Je zult deze moeten opgeven bij EOS.IO om later deze te verhuizen naar de echte blockchain waar je de echte EOS coins er voor terugkrijgt. Dit is op dit moment problematisch met het kopen van de EOS tokens. Binance zal in ieder geval het gehele proces voor haar klanten afhandelen. Het beste is op dit moment EOS tokens te kopen op Binance. Nu zullen we verder beschrijven hoe je te werk kunt gaan.

EOS kopen kun je de volgende manieren kopen:

 • bitvavo eos exchangeNederlandse cryptobeurs met EOS wallet ondersteuning. Het makkelijkste is om veilig in Nederland bij Bitvavo gewoon met iDEAL EOS tokens te kopen. Bitvavo is een vooruitstrevende handelsbeurs waar je eenvoudig EOS kunt kopen en bewaren. Wil je meer weten over Bitvavo, lees dan onze Bitvavo recensie.

Wil je actief gaan handelen met EOS? In dat geval, kun je ook de volgende alternatieve opties bekijken:

 • Combinatie Nederlandse bitcoinbeurs en Binance:
 1. Je moet beschikken over Bicoins of Ethers. Bezoek een Nederlandse Bitcoin exchange. Aanbeveling: Bitvavo.
 2. Stuur je bitcoins naar een uitgebreide cryptocurrency exchange waar EOS aangeboden wordt. Voorkeur gaat uit naar Binance. Maak een rekening aan bij Binance. Binance heeft toegezegd ook de EOS tokens om te ruilen voor EOS coins op de EOS blockchain. Controleer dit. Voor meer informatie:  Bezoek Binance!
 3. Een goed alternatief trading platform voor het verhandelen van EOS is Kraken.
 • Combinatie van Changelly en Exodus:
 1. Installeer Exodus – kopieer het EOS wallet-adres en plak deze in de Changelly exchange widget hieronder. Het makkelijkste om aan EOS tokens te komen is door deze onmiddellijk bij Changelly te kopen met bitcoins, litecoins of ethers en de EOS tokens te versturen naar de mooie Exodus multi-currency wallet.
 2. Betaal met de gewenste cryptovaluta of met een Visa-betaalkaart.

 

 

 • Je kunt de EOS tokens of coins ook makkelijk met Ethers kopen en opslaan in de MyEtherWallet of binnen de Ethereum wallet van Metamask. Het probleem is dat je de Ethereum privé sleutel moet vrijgeven en dit is een veiligheidsrisico!

EOS tokens kopen en vervolgens beheren in de Exodus wallet:

Wanneer je de EOS tokens als ERC 20 tokens op een exchange koopt dan kun je deze bewaren op de Exodus wallet. Deze EOS ERC20 tokens zijn plaatshouders voor de echte EOS coins die zullen verbonden zijn aan een publieke/prive sleutel combinatie op de blockchain van EOS die later in Juni 2018 wordt gelanceerd. Je zult je Exodus Ethereum adres moeten registeren zodat de EOS mainnet kan ‘zien’ dat je tokens vasthoudt op de dag dat EOS wordt gelanceerd en deze worden toegeschreven naar een adres op de EOS blockchain waar jij toegang tot krijgt.

Kan ik het aanraden om de EOS tokens te kopen?

Wanneer je niet technisch bent en volledig nieuw op het gebied van crypto’s, wees dan zeer voorzichtig en test het bovenstaande proces voor een klein bedrag. Beter is misschien om te wachten tot dat de EOS blockchain gelanceerd is en vervolgens gewoon direct de EOS cryptomunten koopt op een exchange. Het is dan zeer waarschijnlijk dat de koers van EOS al aardig omhoog is gestoten. Je zult zelf deze afweging moeten maken. Dit is geen beleggingsadvies, alleen maar mijn persoonlijke mening over uiteindelijk een risicovolle belegging in een nieuwe technologie. Concluderend kunnen we afronden dat op dit moment Binance de beste beurs is die heeft toegezegd de EOS tokens om te zetten naar de echte EOS coins.

Voor meer informatie:

Lees verder

WK voetbal en bitcoin? Beleef het met Blox!

Ben je gek op WK voetbal en bitcoin? Wil je ook gezellig samen met je vrienden een poule houden tijdens het WK? Je weet wel, samen met je vrienden deelnemen aan een poule én kans maken op 100 euro aan bitcoin? Dat kan bij BLOX, het Nederlandse alles-in-1 cryptoplatform met de gelijknamige app. Beleef het […]

Nov 18, 2022
1,5 min

De FTX exchange is bankroet – Sam Bankman-Fried´s Ponzi-empire

De FTX beurs is bankroet en bleek onder leiding van Sam Bankman-Fried gewoon een malafide Ponzi operatie te zijn. Het is een enorm schandaal. Binnen een paar dagen werd een vermogen van 40 miljard dollar weggevaagd. De directeur van FTX Sam Bankman-Fried, profileerde zich als een voorvechter voor strikte regulering voor de crypto sector en […]

Nov 22, 2022
5 min

Credit Suisse is in de problemen en failliet? Op weg naar een nieuwe eurocrisis?

Volgens marktindicatoren verkeert Credit Suisse in grote problemen en staat op omvallen. Systeembanken met een too big to fail status leren nooit van het verleden. Het zijn meesters in het sjoemelen met cijfers om o.a. financiële debacles en aanverwante verliezen te verdoezelen. Credit Suisse is zoals de meeste banken ook een echte schandaalbank. Via een […]

Oct 3, 2022
6 min