eos amsterdamEen zeer goede EOS Kandidaat Block Producer is georganiseerd en gevestigd in Nederland Amsterdam. EOS Amsterdam is een Kandidaat Block Producer opgericht door drie sterke partijen met een achtergrond in software ontwikkeling (Boy Maas), IT & Security operations (Rhett Oudkerk Pool) en een jurist (Jetse Sprey). Deze bijzonder sterke combinatie maakt ze een ideale kandidaat BP.

Waarom is EOS Amsterdam uitstekend uitgerust om te dienen als een EOS Block Producer?

kahuna eos amsterdamRhett Oudkerk Pool is een mede-oprichter van Kahuna Managing Security BV. Hij beschikt over diepgaande kennis en ervaring op het gebied van Security & compliancy. Het bedrijf is al jarenlang op een innovatieve manier sterk bezig als een van de beste managed security providers in Nederland. Kahuna zal de 7*24 uur operations en security monitoring op zich nemen. Preventie zoals vulnerability management en detectie van mogelijke bedreigingen zijn top prioriteit. Inderdaad, de security specialisten van Kahuna zullen waardevolle bijdrage leveren aan het veilig beheren van de kritische IT-infrastructuren en bedrijfsprocessen van EOS Amsterdam. Het verwezenlijken van een uitstekende beveiliging op basis van een duidelijk beproefd beveiligingsbeleid is een uiterst belangrijk criterium voor het selecteren en kiezen van een EOS block producer.

EOS Amsterdam zal in de eerste instantie in de Google Cloud (Eemshaven) draaien en zodra de software multi-threaded is en de capaciteit beter te sizen is zal er worden overgestapt naar dedicated hardware met Google als failover en test omgeving. Naast het blocken produceren, zal EOS Amsterdam veel energie steken in het laten groeien van de EOS community in Nederland, dApps bouwen voor klanten en gefinancierd via Worker Proposals.

Gerelateerde artikels: