eos exchange

De EOSIO software verspreidt zich en ontwikkelt zich snel. De gemeenschap van ontwikkelaars en bedrijven die gebruik maken van EOSIO en EOS voor het ontwikkelen van dapps, dao’s en gerelateerde tokens groeit. Het is de verwachten dat de activiteiten in de loop van de komende jaren verder zullen toenemen. Om deze te kunnen ondersteunen worden er specifieke EOS exchanges ontwikkeld voor het voorzien van meer liquiditeit voor de EOS kapitaalmarkt en de handel in de op EOSIO gebaseerde tokens. Op deze pagina zullen we de belangrijkste crypto exchanges opsommen die zich richten op de ontwikkeling van EOS en niet Bitcoin als basisvaluta hanteren.

Lijst van de beste EOS exchanges voor de EOSIO projecten en tokens.

  • DEXEOS is de beste gedecentraliseerde EOS exchange voor het veilig kunnen handelen in EOS tokens direct via je eigen EOS wallet. DEXEOS ondersteunt nieuwe tokens die met EOSIO worden uitgegeven en kunnen voor EOS worden gekocht en verkocht zonder enige account verificatie. Voor meer informatie: DEXEOS
  • Houbi EOS exchange zal in het eerste kwartaal van 2019 worden gelanceerd.
  • Binance is de belangrijkste EOS exchange als het gaat om handelsvolumes. Voor meer informatie: Binance.

We zullen de ontwikkelingen in de gaten houden. Missen we een EOS exchange? Neem dan even contact op, dan voegen we deze toe.

Gerelateerde artikels: