ETHEREUM CHAMBER

Jun 5, 2017
Aanbieding: 

De Ethereum Chamber Scam?

Waarschuwing: Ethereum Chamber is niet betrouwbaar aangezien de manier waarop de privé sleutels worden getoond en genereerd niet veilig is. Bovendien bestaat er het risico dat deze wallet, malware of hackers de sleutels kan stelen. Maak gebruik van de Ledger hardware wallet Nano S!

Ethereum Chamber is nieuw en nog niet beproefd. Daarom raden we niemand aan om deze  Ethereum wallet te gebruiken. Het bleek dat de makers betaalde press releases lieten publiceren op internationale Bitcoin nieuws sites. Hierdoor konden ze snel aandacht trekken en op deze manier mensen bedriegen.

Wat kunnen we hier uit leren? Wees zeer voorzichtig met nieuw ontwikkelde wallets. Lees veel recensies en test voorzichtig de nieuwe wallet voordat je er veel Ethers in steekt.

 

We houden de ontwikkelingen in de gaten.

De Ethereum Chamber is een nieuwe Ethereum wallet voor het genereren van nieuwe wallets voor alle ERC20 tokens of Ethereum altcoins. Het is verstandig om de ERC20 tokens niet op een exchange te laten staan, maar zo veel mogelijk in eigen beheer te houden. De Ethereum Chamber is een ERC20 compatible wallet.

Ethereum chamber walletNatuurlijk, naast alle ERC20 tokens ondersteunt de Ethereum Chamber ook Ether (ETH) en Ether Classic (ETC). Niettemin, voor ETH en ETC bevelen we niet deze Ethereum Chamber aan, maar de Ledger hardware wallet Nano S.

Dankzij Ethereum Chamber wordt het gemakkelijk om alle Ethereum tokens te beheren vanuit één wallet waarbij je de controle behoudt over alle privé sleutels. Deze informatie zal nooit worden gedeeld of worden gecommuniceerd naar externe servers. Je kunt natuurlijk een herstelbestand aanmaken voor de Ethereum Chamber en de privé sleutels uitprinten.

Voor meer informatie:

 

 

Lees verder

Michael Saylor over Bitcoin

Michael Saylor is de oprichter en directeur van het beursgenoteerde bedrijf MicroStrategy (MSTR) met een waarde van ongeveer 1.2 miljard dollar. Hij is eindverantwoordelijk voor de recente beslissing om bijna alle dollarreserves in de schatkist om te wisselen voor bitcoin. In totaal heeft het bedrijf $410 miljoen omgezet in 38,250 BTC als een strategische reservevaluta […]

Sep 18, 2020
5 min

Wat is Nexus Mutual (NXM)?

Wat is Nexus Mutual (NXM) en wat kan je ermee? De afgelopen tijd hebben we al een aantal spelers in de wereld van gedecentraliseerde financiering (DeFi) onder de loep genomen, zoals Bancor Finance, Flamingo Finance en Balancer Finance. Vandaag kijken we naar Nexus Mutual, een soort softwarekraakverzekering die gebruikers beschermt bij het afsluiten en gebruik […]

Sep 15, 2020
3 min

Rente verdienen over goud?

Een belegging in goud werd door Warren Buffet afgeschreven als niet productief aangezien het geen inkomen genereert. Inderdaad, vele beleggers laten nog steeds goud links liggen omdat het geen inkomen genereert. Deze tijden zijn voorbij met de opkomst van de decentrale financieringssector en digitale activa die op een blokchain worden uitgeven. De Paxos Trust Company […]

Sep 4, 2020
1,5 min