ETHEREUM CHAMBER

Jun 5, 2017
Aanbieding: 

De Ethereum Chamber Scam?

Waarschuwing: Ethereum Chamber is niet betrouwbaar aangezien de manier waarop de privé sleutels worden getoond en genereerd niet veilig is. Bovendien bestaat er het risico dat deze wallet, malware of hackers de sleutels kan stelen. Maak gebruik van de Ledger hardware wallet Nano S!

Ethereum Chamber is nieuw en nog niet beproefd. Daarom raden we niemand aan om deze  Ethereum wallet te gebruiken. Het bleek dat de makers betaalde press releases lieten publiceren op internationale Bitcoin nieuws sites. Hierdoor konden ze snel aandacht trekken en op deze manier mensen bedriegen.

Wat kunnen we hier uit leren? Wees zeer voorzichtig met nieuw ontwikkelde wallets. Lees veel recensies en test voorzichtig de nieuwe wallet voordat je er veel Ethers in steekt.

 

We houden de ontwikkelingen in de gaten.

De Ethereum Chamber is een nieuwe Ethereum wallet voor het genereren van nieuwe wallets voor alle ERC20 tokens of Ethereum altcoins. Het is verstandig om de ERC20 tokens niet op een exchange te laten staan, maar zo veel mogelijk in eigen beheer te houden. De Ethereum Chamber is een ERC20 compatible wallet.

Ethereum chamber walletNatuurlijk, naast alle ERC20 tokens ondersteunt de Ethereum Chamber ook Ether (ETH) en Ether Classic (ETC). Niettemin, voor ETH en ETC bevelen we niet deze Ethereum Chamber aan, maar de Ledger hardware wallet Nano S.

Dankzij Ethereum Chamber wordt het gemakkelijk om alle Ethereum tokens te beheren vanuit één wallet waarbij je de controle behoudt over alle privé sleutels. Deze informatie zal nooit worden gedeeld of worden gecommuniceerd naar externe servers. Je kunt natuurlijk een herstelbestand aanmaken voor de Ethereum Chamber en de privé sleutels uitprinten.

Voor meer informatie:

 

 

Lees verder

Kan de Federal Reserve Bankroet gaan?

Kan de Federal Reserve bankroet gaan? Dit is een vraag die George Gammon zich stelt in de onderstaande video. Hij heeft een uitstekende analyse gemaakt over hoe de Federal Reserve opereert en op welke manier de Federal Reserve geld verdient voor haar aandeelhouders. De Federal Reserve functioneert nu als een gediversifieerd beleggingsfonds en zal onder […]

Jul 3, 2020
2,5 min

Lords of Finance: The Bankers Who Broke the World

We kunnen onze lezers het volgende boek aanbevelen: Lords of Finance: The Bankers Who Broke the World. Het boek is uitgegeven door Penguin Press in 2009 tijdens de vorige financiële crisis. Het is geschreven door Liaquat Ahamed die voor zijn werk in 2010 de Pulitzer Prize for History ontving. Het boek beschrijft de financiële ontwikkelingen voorafgaand […]

Jul 3, 2020
4 min

Waarom is Bitcoin antifragiel?

Dat velen nog altijd sceptisch zijn over Bitcoin is geen geheim. Ze beweren dat het een kwetsbare ponzi-scheme is, die ieder moment kan knappen. Bitcoin bezit echter een aantal kwaliteiten die ervoor zorgen dat het juist antifragiel is, en dat het toestanden kan doorstaan die ons huidig monetair systeem ernstig in de problemen zouden brengen. […]

Jul 3, 2020
3,5 min