ETHEREUM CHAMBER

Jun 5, 2017
Aanbieding: 

De Ethereum Chamber Scam?

Waarschuwing: Ethereum Chamber is niet betrouwbaar aangezien de manier waarop de privé sleutels worden getoond en genereerd niet veilig is. Bovendien bestaat er het risico dat deze wallet, malware of hackers de sleutels kan stelen. Maak gebruik van de Ledger hardware wallet Nano S!

Ethereum Chamber is nieuw en nog niet beproefd. Daarom raden we niemand aan om deze  Ethereum wallet te gebruiken. Het bleek dat de makers betaalde press releases lieten publiceren op internationale Bitcoin nieuws sites. Hierdoor konden ze snel aandacht trekken en op deze manier mensen bedriegen.

Wat kunnen we hier uit leren? Wees zeer voorzichtig met nieuw ontwikkelde wallets. Lees veel recensies en test voorzichtig de nieuwe wallet voordat je er veel Ethers in steekt.

 

We houden de ontwikkelingen in de gaten.

De Ethereum Chamber is een nieuwe Ethereum wallet voor het genereren van nieuwe wallets voor alle ERC20 tokens of Ethereum altcoins. Het is verstandig om de ERC20 tokens niet op een exchange te laten staan, maar zo veel mogelijk in eigen beheer te houden. De Ethereum Chamber is een ERC20 compatible wallet.

Ethereum chamber walletNatuurlijk, naast alle ERC20 tokens ondersteunt de Ethereum Chamber ook Ether (ETH) en Ether Classic (ETC). Niettemin, voor ETH en ETC bevelen we niet deze Ethereum Chamber aan, maar de Ledger hardware wallet Nano S.

Dankzij Ethereum Chamber wordt het gemakkelijk om alle Ethereum tokens te beheren vanuit één wallet waarbij je de controle behoudt over alle privé sleutels. Deze informatie zal nooit worden gedeeld of worden gecommuniceerd naar externe servers. Je kunt natuurlijk een herstelbestand aanmaken voor de Ethereum Chamber en de privé sleutels uitprinten.

Voor meer informatie:

 

 

Lees verder

Oekraïne Bitcoin showcase met of zonder oorlog

Het prachtige orthodox christelijke land Oekraïne heeft zijn problemen maar niet met Bitcoin. Op 8 september, terwijl iedereen in cryptoland nog naar El Salvador keek waar Bitcoin een dag eerder wettig betaalmiddel was geworden, en in een maand waarin ook Duitsland, Cuba en Panama regulering invoerden, voerde Oekraïne een algemene legalisering van cryptovaluta door. Oekraïne […]

Jan 17, 2022
5 min

Rio de Janeiro belegt 1% schatkist in Bitcoin

Rio de Janeiro wordt de eerste Braziliaanse stad en een van de eerste steden ter wereld die Bitcoin koopt als waardeopslag. De stad gaat 1% van de schatkist in Bitcoin beleggen. Dat heeft burgemeester Eduardo Paes donderdag 13 januari bekend gemaakt op de Rio Innovation Week. Of dat nog niet genoeg is, krijgen burgers de mogelijkheid […]

Jan 14, 2022
2,5 min

Jack Dorsey nu “Bitcoin en Lightning father”?

Het aantal aankondigingen vanuit Spiral, het voormalige Square Crypto, is niet bij te benen. Het krijgt er echt de aanschijn van dat Jack Dorsey, de voormalige baas van Twitter, minimaal tijdelijk in de rol van “Bitcoin father” aan het kruipen is en dan ook nog eens “Lightning father” want de grootste aankondiging is het feit […]

Jan 13, 2022
5,5 min