ETHEREUM CHAMBER

De Ethereum Chamber Scam?

Waarschuwing: Ethereum Chamber is niet betrouwbaar aangezien de manier waarop de privé sleutels worden getoond en genereerd niet veilig is. Bovendien bestaat er het risico dat deze wallet, malware of hackers de sleutels kan stelen. Maak gebruik van de Ledger hardware wallet Nano S!

Ethereum Chamber is nieuw en nog niet beproefd. Daarom raden we niemand aan om deze  Ethereum wallet te gebruiken. Het bleek dat de makers betaalde press releases lieten publiceren op internationale Bitcoin nieuws sites. Hierdoor konden ze snel aandacht trekken en op deze manier mensen bedriegen.

Wat kunnen we hier uit leren? Wees zeer voorzichtig met nieuw ontwikkelde wallets. Lees veel recensies en test voorzichtig de nieuwe wallet voordat je er veel Ethers in steekt.

 

We houden de ontwikkelingen in de gaten.

De Ethereum Chamber is een nieuwe Ethereum wallet voor het genereren van nieuwe wallets voor alle ERC20 tokens of Ethereum altcoins. Het is verstandig om de ERC20 tokens niet op een exchange te laten staan, maar zo veel mogelijk in eigen beheer te houden. De Ethereum Chamber is een ERC20 compatible wallet.

Ethereum chamber walletNatuurlijk, naast alle ERC20 tokens ondersteunt de Ethereum Chamber ook Ether (ETH) en Ether Classic (ETC). Niettemin, voor ETH en ETC bevelen we niet deze Ethereum Chamber aan, maar de Ledger hardware wallet Nano S.

Dankzij Ethereum Chamber wordt het gemakkelijk om alle Ethereum tokens te beheren vanuit één wallet waarbij je de controle behoudt over alle privé sleutels. Deze informatie zal nooit worden gedeeld of worden gecommuniceerd naar externe servers. Je kunt natuurlijk een herstelbestand aanmaken voor de Ethereum Chamber en de privé sleutels uitprinten.

Voor meer informatie: