LUNYR

Wat is Lunyr?

Lunyr is een gedencentraliseerde en autonome encyclopedie. Het wordt op basis van de Ethereum blokketen ontwikkeld. Iedereen die bijdraagt aan het verbeteren en controleren van de inhoud krijgt een beloning in de vorm van Lunyr tokens LUN. LUN kunnen ook gebruikt worden voor het plaatsen van advertenties op het platform. LUN maakt deel uit van een incentive systeem voor het stimuleren van nieuwe bijdrages en het verbeteren van de inhoud. LUN is een Ethereum altcoin gebaseerd op het ERC20 token standaard.

De lange termijn visie van Lunyr is het ontwikkelen van een kennis-API voor ontwikkelaars voor vooral de ontwikkeing van de volgende generatie van decentrale applicaties voor Artificial Intelligence, Virtual Reality en Augmented Reality. Lunyr zal  in de toekomst kunnen werken met VR-brillen en AR-brillen.

Al deze kennis wordt vrij ter beschikking gesteld. Iedereen kan bijdragen en de informatie overnemen. Lunyr is een nieuwe decentrale variant van Wikipedia.  Lunyr is een zeer serieus project waarbij o.a. de  bekende Ethereum ontwikkelaars Greg Colvin en Alex Leverington zijn betrokken als technische adviseurs.

Lunyr is onder ontwikkeling en heeft een Initial Coin Offering.

Voor meer informatie: Lunyr.