xdai ethereum

OMG van het OMG Network kopen?

Aug 17, 2020
Aanbieding: 

Wil je OMG van het OMG Network kopen? In deze beknopte gids behandelen we alle belangrijke feiten over het OMG Network; waar je het beste de OMG cryptovaluta van het OMG Network kunt kopen, en ook wat de risico’s zijn.

omg network tokens kopen

Als regel geldt dat de handel en speculatie in crypto’s zeer risicovol is. Begin altijd eerst met een goed begrip van Bitcoin voordat je OMG koopt. Hieronder kun je de actuele koers van OMG zien en OMG kopen met iDEAL in Nederland bij Bitvavo.

Waarom zou ik OMG kopen?

OMG is een token op het OMG Network. Het OMG Network is een trustless, non-custodial, schaalbaarheidsoplossing voor het afwikkelen van transacties op Ethereum. Het OMG Network was oorspronkelijk in 2017 gelanceerd onder de naam OmiseGO onder beheer van Omise Holdings. Dit bedrijf is nu van naam veranderd en staat nu bekend als SYNQA die verschillende fintech en betaaldiensten ontwikkeld waaronder Omise. Omise is een succesvolle betalingsprovider in Azië met kantoren in onder meer Bangkok, Tokyo en Singapore. Omise heeft alleen in Thailand al 6 miljoen gebruikers. Het is een geduchte concurrent voor PayPal en Skrill in Azië. Het OMG Network zal geïntegreerd kunnen worden met de Omise betaaloplossing. Met de verdere adoptie van cryptovaluta en steeds duidelijke regelgeving, in vooral Aziatische jurisdicties zoals Singapore, is het een kwestie van tijd voordat Omise ook crypto assets kan gaan aanbieden aan haar gebruikers. PayPal heeft al bekend gemaakt om dit in de nabije toekomst te gaan doen. Hieronder kun je een presentatievideo zien over het OMG Network:

OMG tokens zijn een risicovolle belegging – in Nederland kun je OMG kopen met iDEAL bij Bitvavo!

Ethereum 1.0 is schaalbaar gemaakt met het OMG Network

omg kopen

Het OMG Network is een succesvolle implementatie van een schaalbaarheidsoplossing voor Ethereum gebaseerd op de Plasma technologie. Hierdoor kan het OMG Network super goedkoop en snel ERC-20 tokens of ETH transacties afwikkelen zonder dat dit afdoet aan de veiligheid. Bedrijven en particulieren kunnen er voor kiezen om het OMG Network als een alternatief voor het Ethereum netwerk te gebruiken. Gebruikers kunnen via een browser wallet zoals MetaMask of de Coinbase wallet Link met het netwerk communiceren.

Verdere adoptie van het OMG Network zal de vraag naar de OMG token doen toenemen, des te meer omdat OMG een proof of stake coin is waardoor validators die hun OMG vermogen staken, automatisch een vergoeding in OMG krijgen. Echter, het beleggen in tokens van tech startups zoals het OMG Network is risicovol. Beleg alleen met durfkapitaal dat je kunt veroorloven om te verliezen en onderzoek het project gedegen voordat je begint met het kopen van OMG. Lees dit artikel aandachtig. Verder begin altijd eerst met een goed begrip van Bitcoin. Lees onze Bitcoin cursus  alvorens je begint met het speculeren in andere meer risicovolle cryptovaluta zoals OMG.

Waar kan ik het beste OMG kopen?

omg network kopen omisego
  1. Het makkelijkste voor Nederlanders is om dicht bij huis te blijven. We beschikken over een uitstekende Nederlandse crypto exhangeBitvavo, die OMG aanbiedt. Hier kunnen gebruikers goedkoop en voor een zeer lage handelscommissie (0,25 %) vertrouwd en veilig OMG kopen met iDEAL. Bitvavo heeft als aanbieding dat gebruikers tot 1000,- euro zonder handelscommissie OMG kunnen kopen. Voor meer informatie: Bitvavo Recensie.
  2. Een andere goede optie is om gebruik te maken van de goedkoopste crypto makelaar in Nederland, Coinmerce. Coinmerce rekent een flexibele handelscommissie en is in 2019 uitgeroepen tot de goedkoopste aanbieder in Nederland. Voor meer informatie: Coinmerce Recensie.
  3. Een alternatief voor Coinmerce is het Nederlands handelsplatform van Litebit.
  4. Ben je op zoek naar de grootste handelsvolumes voor OMG? In dat geval kun je het beste een rekening openen bij Binance.
  5. Beschik je al over Bitcoin of een andere cryptomunt? Je wilt bovendien OMG kopen zonder identiteitscontrole? In dat geval kun je het beste gebruik maken van de instant exchange dienstverlening van Changelly. Voor meer informatie: Changelly Recensie.
  6. Voor meer opties, lees onze gids met een volledige categorisatie van crypto dienstverleners: cryptocurrency exchanges.

Gerelateerde artikels:

Lees verder

Repomarkt-record: meer dan 2 biljoen USD geparkeerd bij de FED

We will onze lezers wijzen op een nieuw record de Federal Reserve (FED) heeft geboekt met haar trading desk in New York for repo´s. In totaal werd er op 23 mei 2022 voor meer dan 2 biljoen dollar geparkeerd door financiële instituties bij de FED door middel van terugkoopovereenkomsten (reverse-repo´s). Wat wil dit record precies […]

May 25, 2022
3 min

Vitalik Buterin loopt vast met Ethereum en droomt van Bitcoin

Geloof het of niet maar niemand minder dan Vitalik Buterin heeft in een serie tweets aangegeven jaloers te zijn op Bitcoin en dan bedoelt hij het Bitcoin project. Het is intussen natuurlijk overduidelijk dat Ethereum niet echt lekker gaat. Steeds is er weer reden voor uitstel. Zie hier ons artikel over de problemen van Ethereum. […]

May 19, 2022
5,5 min

Bitcoin Bretton Woods: 44 landen bijeen in El Salvador

Vandaag is de hele financiële wereld bijeen in El Salvador. Financiële afvaardigingen uit 44 landen, waaronder 32 centrale banken en 12 financiële autoriteiten, zijn samengestroomd om over Bitcoin te praten. Natuurlijk is ook de Centraal-Afrikaanse Republiek van de partij, het land dat onlangs als tweede soevereine staat Bitcoin aannam als wettig betaalmiddel. Wanneer kwamen voor […]

May 19, 2022
3,5 min