Boerse Stuttgart exchange

EURO PACIFIC BANK

Jun 23, 2020
Aanbieding: 

 Wat is er zo bijzonder aan de Euro Pacific Bank?

euro pacific bank reviewDe Euro Pacific Bank is een complete offshore private banking platform met een strikt bankgeheim en is niet gebaseerd op fractioneel bankieren. Wanneer u echt een gedeelte van uw vermogen veilig en legaal buiten Europa wilt parkeren, zit u bij de Euro Pacific Bank goed. Naast het bankgeheim, heeft de Euro Pacific Bank een keur aan uitstekende diensten. U kunt bij Euro Pacific Bank bankrekeningen aanhouden in 8 valuta’s voor 4 euro per maand en hiervan geld opnemen met een debit kaart. U kunt er een beleggingsrekening openen om zelf te handelen, een goud en zilver gedekte rekening openen, Mutuals Funds en door onze fondsbeheerders beheerde beleggingsrekeningen openen. Persoonlijk, is het strategisch van belang dat u een gedeelte van uw vermogen veilig wegzet op een gezonde offshore bank met een 100 % reserve. Euro Pacific Bank is zo’n unieke bank.  Deze bank werkt niet op basis van fractioneel bankieren, is geen verkapte zombiebank met lage kapitaal reserves. Deze bank heeft een 100 % kapitaal reserve en kan niet bankroet gaan!

euro pacific bankDus, Euro Pacific Bank is dus een super veilige 100 % reserve bank, een broker, een asset management firma en een goud opslag firma! Neem contact met ons op voor het openen van een rekening bij de Euro Pacific Bank. We verstrekken u met de contactgegevens van uw eigen Nederlandse private banker die u helpt met het snel opzetten van uw eigen rekening naar uw wensen.

bitcoin dollar cost averingNadeel is wel dat het overboeken van euro’s omslachtig is en transacties tijd en geld kosten. Het gebruik van deze offshore bank is omslachtig en duur. Dit probleem is er niet wanneer iemand Bitcoin gebruikt. Een Bitcoin wallet kan als een Zwitserse bankrekening worden beschouwd zonder dat iemand de rekening kan opheffen of een transactie kan stoppen. Bitcoins kopen kun je als Nederlander makkelijk doen bij een Nederlandse Bitcoin exchange zoals Bitvavo.

Verdere achtergrondinformatie over de Euro Pacific Bank:

peter schiff Euro Pacific CapitalDe Euro Pacific Bank Ltd. maakt onderdeel uit van de bedrijven Euro Pacific International Ltd., Euro Pacific Advisors Ltd., Global Trading Ltd. Deze bedrijven zijn opgericht voor het ontwikkelen van een uitstekende dienstverlening op het gebied van vermogensbeheer en private banking. De belangrijkste investeerder en oprichter van deze bedrijven is Peter Schiff.

Peter Schiff is een beroemde econoom en investeerder die vooral bekend is geworden doordat hij een van de weinige economen was die de kredietcrisis in 2008 zag aankomen en hiervoor expliciet waarschuwde. Peter zei in 2006 al dat de stijgende huizenprijzen in de VS onhoudbaar waren en dat veel huiseigenaren in de subprimecategorie hun hypotheken niet meer zouden kunnen betalen als de rentes omhoog gingen. Niemand besteedde aandacht aan zijn doemscenario’s en we worstelen nu nog met de gevolgen. Vandaar, de Euro Pacific Bank is een bank gebouwd op gezond economisch denken en bankieren. Neem contact met ons als u bij de Euro Pacific Bank een rekening wilt openen. Wij hebben de contacten om u snel door dit proces te leiden. 

euro pac bankDe Euro Pacific Bank heeft een 100 % kapitaal reserve, heeft daardoor niets uitstaan in leningen en schulden. Bijna alle banken in de Westerse wereld werken op basis van fractioneel bankieren en zijn daardoor gevoelig voor bankruns. Aangezien het fractioneel bankieren hand in hand is gegaan met een volledige deregulering van ons financiele bestel onder de Clinton jaren, de verdere ontwikkeling van ondoorzichtige instrumenten (derivaten, COD’s etc), en de creatie van zeepbellen (.com zeepbel, zeepbellen in de huizenmarkten) zijn vele banken kopje ondergegaan of herrezen als zombies met behulp van de overheid en ons belastinggeld. Gezonde en veilige banken zijn tegenwoordig zeldzaam. De beste bank is een bank die zich niet met gevaarlijke spelletjes bezighoudt, zich niet verwikkeld heeft in een net van derivaten, niet kan worden geplunderd door de Troika en niet is gebaseerd op fractioneel bankieren. De Euro Pacific Bank voldoet aan deze eisen en biedt zelfs nog meer:

De Euro Pacific Bank heeft Gold Based Debit Card accounts!

Het bijzondere is dat u met de Euro Pacific Bank goud kopen kunt en zilver kopen kunt. Gold en Silver backed accounts die tevens gekoppeld kunnen worden aan een Debit Card zijn uniek in deze wereld en maakt het mogelijk om daadwerkelijk spullen te kopen op basis van de waarde van uw ingekochte goud of zilver. De waarde van uw US Dollar of Euro account is in dat geval afhankelijk van de waarde van de Dollar in relatie tot de goudprijs. Gaat de goudprijs omhoog dan zal dit meteen worden gereflecteerd in uw EURO genomineerde gold backed account.

Euro Pacific Bank ReviewDe Euro Pacific Bank is gebaseerd op een duidelijke investeringsstrategie voor de nabije toekomst op basis van de economische analyses van Peter Schiff en zijn team van economen bij Euro Pacific Capital. Volgens Euro Pacific Capital is de kredietcrisis van 2008 nog lang niet over en gestuwd geworden door enorme geldverruimingsprogramma’s. Een ergere, nieuwe crisis zal er nog uitbreken. Vermogens worden niet geschapen op basis van consumptie. Het tegendeel is het geval, vermogens worden opgebouwd door het verstandig investeren van spaartegoeden (echt kapitaal) in nieuwe winstgevende projecten. Helaas, wanneer de overheid en de burgers niet meer sparen en  overgaan tot het opbouwen van schulden die niet kunnen worden terugbetaald, en het geleende geld wordt misbruikt voor speculatieve doeleinde en kortzichtig winstbejag, zullen vermogens alleen worden vernietigd en de economische gezondheid van de burgers en de staat snel achteruit hollen. Helaas, de kredietcrisis is nog niet over, we hebben nog geen oplossing gevonden dan het massief printen van Dollars, Euro’s en Yen’s door de centrale banken die wankelende overheden en banken overeind houden. Ons globale economische klimaat is zeer onzeker. Hieronder ziet u een video van de Peter Schiff Report en kunt u duidelijk horen hoe Peter Schiff redeneert over de economie, beurshandel en de goudprijs.

Het beschermen van uw vermogen is belangrijk en het bankieren met een veilige en gezonde bank is een verstandige strategie in het geval uw de risiko’s wilt diversificeren. Internationale diversificatie van een vermogen is wat elke verstandige investeerder op dit moment doet. Een gedeelte van het vermogen beleggen in goud en zilver uiterst verstandig. Dit is mogelijk met de Euro Pacific Bank. Ik zou er wel nog aan willen toevoegen dat het ook noodzakelijk is om zelf wat in huis te hebben. Het is gemakkelijk om veilig online goud en zilver te kopen en deze thuis te laten leveren. Neem contact met ons voor het openen van een rekening. Voor meer informatie:

euro pac bankAanbevolen: neem contact met ons op voor het openen van een bank account bij de Euro Pacific Bank, een medewerker zal contact met u openen om u verder te helpen met het opzetten van uw eigen private bank account. Het opzetten van een account is zeer gemakkelijk en de klantenondersteuning is zeer goed, hoewel alleen in het engels beschikbaar. Met deze bank kunt u niet met binaire opties handelen.

Let op! 1. Wilt u zonder extra overboekingskosten bij uw spaargeld kunnen komen, raden wij u geen offshore account aan, maar een traditionele, veilige spaarbank zoals BIGBANK. Deze spaarrekening kunt u makkelijk koppelen met uw Nederlandse betaalrekeningen en is ook binnen de EMU! Voor meer informatie: waarom is BIGBANK de beste bank voor mijn spaargeld?  2. Voor het goedkoop oplsaan van goudbaren is BitGold of BullionVault de beste keuze. Euro Pacific Bank biedt een prachtige totaaloplossing als een goedkope private bank, maar een goedkope private bank is nog steeds duurder ten aanzien van afzonderlijke oplossingen voor het veilig parkeren van goud en spaargeld.  

Toch, wil ik  wijzen op een belangrijk pijnpunt:

europacific bankWilt u geen gebruik meer maken van een traditionele, langzame en vrij dure bank voor het veilig wegzetten van een gedeelte van uw vermogen, kijk dan eens naar de bijzondere, nieuwe fintech dienstverleningen.

uphold vs europacific bankPersoonlijk, zoals met de meeste offshore private banks, zoals de Euro Pacific Bank, is zo’n private bank niet zo gebruiksvriendelijk voor het verrichten van betalingen via SEPA. Het is niet zo gemakkelijk om geld te ontvangen en te versturen. Kost allemaal geld. Deze banken zijn vooral geschikt voor het vasthouden van besparingen en het doen van beleggingen. Ik zou de meeste van de lezers willen aanraden om vooral ook de wereld van bitcoin te bekijken. Er zijn  fintech financieel betalingsplatformen beschikbaar met een 100 % reserve voor alle mogelijke valuta’s en edelmetalen die haar leden willen aanhouden en gebruiken. Voorbeelden zijn CryptoPay, Spectrocoin en Uphold.  Er zijn zeer lage kosten aan verbonden.

Gerelateerde artikels:

Euro Pacific Bank Limited is regulated by the I.F.S.A in St. Vincent and the Grenadines as a Class A International Bank

The bank is licensed in St. Vincent and the Grenadines under Section 4 of the International Banks Act No. 40 of 2004.
Dit artikel over de Euro Pacific Bank is een bijdrage van:

Lees verder

Michael Saylor over Bitcoin

Michael Saylor is de oprichter en directeur van het beursgenoteerde bedrijf MicroStrategy (MSTR) met een waarde van ongeveer 1.2 miljard dollar. Hij is eindverantwoordelijk voor de recente beslissing om bijna alle dollarreserves in de schatkist om te wisselen voor bitcoin. In totaal heeft MicroStrategy $410 miljoen omgezet in 38,250 BTC als een strategische reservevaluta en […]

Sep 22, 2020
5 min

Wat is Nexus Mutual (NXM)?

Wat is Nexus Mutual (NXM) en wat kan je ermee? De afgelopen tijd hebben we al een aantal spelers in de wereld van gedecentraliseerde financiering (DeFi) onder de loep genomen, zoals Bancor Finance, Flamingo Finance en Balancer Finance. Vandaag kijken we naar Nexus Mutual, een soort softwarekraakverzekering die gebruikers beschermt bij het afsluiten en gebruik […]

Sep 15, 2020
3 min

Rente verdienen over goud?

Een belegging in goud werd door Warren Buffet afgeschreven als niet productief aangezien het geen inkomen genereert. Inderdaad, vele beleggers laten nog steeds goud links liggen omdat het geen inkomen genereert. Deze tijden zijn voorbij met de opkomst van de decentrale financieringssector en digitale activa die op een blokchain worden uitgeven. De Paxos Trust Company […]

Sep 4, 2020
1,5 min