BITXUA

Jul 8, 2015
Aanbieding: 

Wat is BitXAU™?

Het is een trademark van het fintech bedrijf Bitreserve voor een nieuwe virtuele activa dienstverlening die het mogelijk maakt om onmiddelijk bitcoins om te wisselen in goud-genomineerde bitcurrency. Ik zal het op verschillende maniere uitleggen om er voor te zorgen dat je deze bijzondere innovatie begrijpt.

bitxuaBitXua is een specifieke vorm van bitcurrency die speciaal is ontwikkeld om het goud en de waarde van het goud dat Bitreserve in een kluis als reserve heeft liggen, onmiddelijk te kunnen gebruiken in financiële transacties!

Simpel gezegd, het goud in de kluis blijft mooi liggen en wordt alleen gekocht en aangekocht door Bitreserve om de reserve in kluis rond 100 % te houden. BitXua is de digitale representatie van dit goud dat je kunt gebruiken om in goud te sparen of betalingen mee te verichten door het onmiddelijk weer te converteren naar bitcoins of andere valuta’s op het Bitreserve platform. Nogmaals, BitXAU™ is een digitale representatie van echt fysiek goud dat Bitreserve in een kluis heeft liggen bij Bullion International in Londen.

Dus, BitXAU maakt het mogelijk om onmiddelijk en gratis tussen Bitreserve leden goud met elkaar uit te wisselen. Dus, je kunt iemand anders met een Bitreserve in goud betalen. Het is geen papier goud, toch het is belangrijk te beseffen dat je deze persoon niet in fysiek goudbaren betaalt, maar in BitXAU™ een digitalisering van het fysieke goud dat Bitreserve als een 100 % reserve handhaaft en kan worden geclassificeerd als een van de vele virtuele activa waarover je kunt beschikken bij Bitreserve.

Waarom zou ik gebruik maken van BitXUA?

Het maakt het mogelijk om deel te nemen in de bitcoin economie zonder het risico dat onderhevig bent aan de prijs volitaliteit van bitcoin. Voor veel mensen en bedrijven is de bitcoin koers een probleem. Dit probleem wordt met BitXua met goud opgelost. De waarde van jouw initiële investering in bitcoin kun je gedeeltelijk of geheel afdekken door goud dat Bitreserve voor haar leden in bewaring heeft in een kluis. De leden kunnen zelf dit goud gratis en onmiddelijk met elkaar uitwisselen of verhandelen dankzij BitXua. In feite zet je jouw bitcoins op een virtuele goudstandaard. Wanneer je jouw bitcoins wilt gebruiken voor het verrichten van een betaling, dan zet je gewoon je BitXua onmiddelijk om naar Bitcoins.

Bitxua gold card bitreserveBitreserve heeft de termen vereenvoudigd en in de dashboard zul je o.a. een Bitcoin Card en een Gold Card kunnen zien. Het goud (BitXau) op de Gold Card kun je onmiddelijk omzetten naar de BitcoinCard in de dan huidige waarde van Bitcoin. Als je denkt dat de prijs van bitcoin te hoog is en de waarde van goud te laag… dan is het verstandig om veel van je fiatgeld om te zetten naar jouw Gold Card in BitXua. Natuurlijk, je kunt ook gewone fiat valuta’s gebruiken in de vorm bitcurrencies die worden aangehouden in allerlei valuta cards zoals de Euro Card, de USD Card, de Chinese Yuan Card, of heb je liever Japanse Yens? Alles is mogelijk en voor geverifiëerde leden zijn er geen currency exchange kosten! Gratis en onmiddelijk euro’s wisselen voor Chinese Yuan’s is dankzij Bitreserve mogelijk. Ik zelf ben een goldbug en een zilver fan…. dus ik dek mijn bitcoin belegging af met digitaal goud (BitXua’s) op mijn Gold Card.

Bijzonder niet waar? Inderdaad, de dienstverlening van Bitreserve is zeer bijzonder en innovatief! BitXau doet met denken aan de dienst van het fintech bedrijf Bitgold. Deze fintech dienstverlener kun je vergelijken als een soort Paypal voor goud en is ook een aanrader om te bekijken: BitGold.

Voor meer informatie:

Lees verder

Mastercard netwerk integreert spoedig bitcoin en crypto diensten

Mastercard staat op het punt om een belangrijke aankondiging te doen. Ze willen banken en winkeliers die aangesloten zijn op het Mastercard betalingsnetwerk de optie bieden om betalingen in bitcoin te accepteren. Dit nieuws is vrijgekomen vandaag 25.10.2021 op CNBC gepubliceerd. Net zoals Twitter als een sociaal netwerk nu ook werkt als een bitcoin betalingsnetwerk […]

Oct 25, 2021
1,5 min

Jack Dorsey waarschuwt voor hyperinflatie

Miljardair en Twitter oprichter Jack Dorsey plaatste afgelopen vrijdagavond een opmerkelijke tweet over hyperinflatie. Hyperinflatie gaat alles veranderen. Het gebeurt nu al. De consumptieprijzen hebben in de Verenigde Staten een recordstijging gehad. Er is steeds meer bezorgdheid over de inflatiedruk. Zelfs de Federal Reserve-voorzitter Jerome Powell bekende dat de inflatiedruk tot ver in volgend jaar […]

Oct 25, 2021
2 min

Hoera crypto fnuikt Amerikaanse sancties

Het is zo grappig om nieuwsartikelen te lezen als je de narratieven kent die steeds maar worden ingezet om de goegemeente verder de hersenen te spoelen. Zo zouden Putin en China agressieve bedoelingen hebben in een wereld die compleet wordt gedomineerd door Amerikaanse legerbases en militaire uitgaven. En zo zou crypto slecht zijn omdat je […]

Oct 24, 2021
2,5 min