xdai ethereum

Chicago DeFi Alliance (CDA)

Apr 9, 2020
Aanbieding: 

Nieuwe samenwerking wordt gelanceerd om DeFi-projecten te koppelen aan cryptohandelbedrijven

  • Volt Capital, Jump Capital, CMT Trading en DRW Trading hebben de Chicago DeFi Alliance (CDA) gelanceerd, een organisatie die handelshuizen in Chicago en DeFi-projecten bij elkaar brengt
  • Om liquiditeit te realiseren, proberen veel DeFi-startups samen te werken met handelsbedrijven en professionele handelaren. Ze hebben echter niet altijd verstand van de behoeften en zorgen van deze handelshuizen in DeFi.
  • CDA hoopt deze kloof te overbruggen en DeFi-startups te helpen om de middelen te vinden en producten te bouwen die de liquiditeit van deze bedrijven voor hen mogelijk maakt.

Een groep cryptohandelsbedrijven uit Chicago komen bijeen om nauwer samen te werken met Open Finance (DeFi)-projecten.

Volt Capital, Jump Capital, CMT Trading en DRW Trading hebben de Chicago DeFi Alliance (CDA). De organisatie werd dinsdagavond in een blogpost aangekondigd en is bedoeld om de handelsbedrijven uit Chicago en DeFi-projecten uit de hele wereld bijeen te brengen.

Leden van het samenwerkingsverband zijn onder andere TD Ameritrade, DV Trading, Arca, dYdX en Compound.

Het samenwerkingsverband beoogt om DeFi-projecten te helpen om het handelssysteem in Chicago te begrijpen. Chicago is een groot financieel knooppunt, dat vooral bekendstaat om zijn derivatenmarkt. DeFi-projecten proberen liquiditeit en professionele handelaren in te winnen, en de CDA voorziet ze van een platform om te praten met handelsbedrijven, liquiditeitsverschaffers en effectenhandelaren.

“Ik wilde me aansluiten bij de CDA omdat ik een behoorlijke kenniskloof zie tussen de DeFi-startups waar ik dagelijks mee praat, en mijn collega’s bij Jump Capital en andere handelsbedrijven in de sector. Ik hoop dat de CDA kan helpen om die kloof te dichten door DeFi-startups te helpen begrijpen waar echte potentiële mogelijkheden zijn (en waar ze niet zijn) om te werken met handelsbedrijven en ze te betrekken in het DeFi-ecosysteem”, zei Peter Johnson, Fintech-investeringenmanager bij Jump Capital.

Elke DeFi-startup wordt gekoppeld aan een mentor en volgt een vier tot zes weken durend programma om te leren over de behoeften die handelsbedrijven in DeFi hebben. Volgens algemeen partner Imran Khan van Volt Capital is het einddoel voor deze startups dat ze een helder idee krijgen welke producten ze zouden kunnen bouwen en welke middelen ze nodig hebben om bedrijven in de handelssferen aan te trekken.

“Wat we willen na bijvoorbeeld vier weken is dat startups beter begrijpen wat voor soort producten ze bouwen, dat ze begrijpen hoe ze aan liquiditeit komen en dat ze weten of ze ook nog andere middelen nodig hebben, zoals bijvoorbeeld talent”, vertelde Khan aan The Block.

Intussen biedt de CDA ook de mogelijkheid voor handelsbedrijven om meer over DeFi te weten te komen. Hoewel veel handelsbedrijven geïnteresseerd zijn in DeFi, zorgen volgens Khan een gebrek aan kennis over de verschillende protocollen en over de veiligheid van activa ervoor dat velen van hen de kat nog uit boom kijken.

“Een onderdeel van dit samenwerkingsverband is ook om traditionele handelsbedrijven over DeFi te leren. Je zou het dus meer kunnen zien als een tweeledige trechter, waarbij we DeFi-bedrijven aan liquiditeit en feedback helpen, maar tegelijkertijd ook zorgen dat de traditionele handelssector de Defi-omgeving beter begrijpt. Het is een onderwijstrechter, en het helpt die liquiditeit aan DeFi te verbinden”, zei Khan.

Gerelateerde artikels:

Bronvermelding:

Lees verder

VanEck lanceert Vectors ETN´s voor Solana & Polkadot & Tron op Duitse beurs!

VanEck heeft nieuwe ETN´s uitgegeven voor Solana, Polkadot en Tron op de Xetra beurs van Deutsche Börse in Frankfurt. Laten we ze even kort bespreken: VanEck Vectors Solana ETN Solana is in 2021 populair geworden onder beleggers. Solana is het allersnelste blockchainplatform. Met Solana kunnen blockchainontwikkelaars, op smart contracts gebaseerde transacties tegen zeer lage kosten opschalen. Deze […]

Sep 20, 2021
1,5 min

Bitcoin leeft en vervangt wetten door code

Wat is de echte Bitcoin revolutie? Wat is de echte meerwaarde van decentrale blockchains? Wat is het verband tussen Bitcoin en de Amerikaanse onafhankelijkheidsverklaring? Of onze Acte van Verlatinghe? Wie verlaat wat? Ja de centrale bank gaat eraan. Maar wat nog meer? En wat komt ervoor in de plaats? Juist de covid plandemie laat zie […]

Sep 20, 2021
4,5 min

Satoshi Nakamoto-standbeeld onthuld in Hongarije

’s Werelds eerste fysieke standbeeld van de anonieme Bitcoin-uitvinder Satoshi Nakamoto is vandaag aan een menigte gepresenteerd in de hoofdstad van Hongarije Boedapest. Het levensgrote bronzen monument toont een persoon met een hoodie. De kledingkeuze met het Bitcoin-logo aan de linkerkant was bedoeld om Satoshi’s anonimiteit te onderstrepen. Het uitdrukkingsloze gezicht van het beeld heeft […]

Sep 16, 2021
0,5 min