cardano

LINE LINK network – token & crypto ecosysteem

Feb 6, 2020
Aanbieding: 

Tech Giant Line bereidt zich voor op lancering nieuwe crypto asset voor 700.000.000 gebruikers in Japan.

line

Inderdaad, crypto adoptie zal worden klaargestoomd voor een grote mainstream push in 2020 door tech gigant Line. De social messaging krachtpatser beschikt over een gratis app voor een aantal mobiele apparaten waarmee meer dan 700 miljoen mensen teksten, afbeeldingen, video en audio kunnen versturen. Verder beschikt het over een betalingsoplossing LINE PAY met een mPoS oplossing voor de detailhandel. Daardoor is het Line gelukt het grootste messenger-platform in Japan te worden – en nu wil het een heel crypto ecosysteem bouwen.

Line zal haar crypto asset “Link” lanceren voor de handel op de Japanse markten. Dit gebeurt al in april. Link is een algemene nutsvoorziening (utility token) die volgens het bedrijf gebruikt kan worden voor een breed scala aan diensten. Gebruikers zullen in staat zijn om Link te verdienen door middel van mobiele apps op het platform.

“De DApp ontwikkelaars geven beloningen aan donateurs in de vorm van LINK, op basis van hun eigen beloningsbeleid. Als gebruikers eenmaal LINK hebben aangeschaft, kunnen ze het gebruiken voor verschillende voordelen zoals betalen voor verschillende dingen binnen de dienst. DApp ontwikkelaars kunnen zo weer de LINK-inkomsten herverdelen, waardoor een opwaartse spiraal ontstaat. In de exchange kunnen gebruikers LINK veranderen in fiat geld of andere cryptocurrencies.”

In de eerste instantie begon Link in oktober 2018 te handelen op BitBox, de digitale beurs van Line. Deze was beschikbaar voor handelaren wereldwijd, met uitzondering van de VS en Japan. Line zegt van plan te zijn om Link tokens in te voeren in overeenstemming met de regels die zijn vastgesteld door de Japan Virtual Currency Exchange Association.

Dat is een opzichzelfstaand mechanisme dat officieel is gesanctioneerd door het Japanse Financial Services Agency om toezicht te houden op de crypto-industrie, door de markt transparant te houden en het anti-witwasbeleid en de veiligheidsprotocollen af te dwingen.

Naar verluidt is Line bezig met het opzetten van een nieuw systeem ter voorbereiding op de invoering van de Link token in Japan. De exacte lanceringsdatum van deze token zal in een aparte aankondiging worden bevestigd.

Gerelateerde artikels:

Bron: DailyHodl

P.S. De LINE token LINK, heeft niets te maken met de LINK token van het ChainLink project.

Lees verder

Kan de Federal Reserve Bankroet gaan?

Kan de Federal Reserve bankroet gaan? Dit is een vraag die George Gammon zich stelt in de onderstaande video. Hij heeft een uitstekende analyse gemaakt over hoe de Federal Reserve opereert en op welke manier de Federal Reserve geld verdient voor haar aandeelhouders. De Federal Reserve functioneert nu als een gediversifieerd beleggingsfonds en zal onder […]

Jul 3, 2020
2,5 min

Lords of Finance: The Bankers Who Broke the World

We kunnen onze lezers het volgende boek aanbevelen: Lords of Finance: The Bankers Who Broke the World. Het boek is uitgegeven door Penguin Press in 2009 tijdens de vorige financiële crisis. Het is geschreven door Liaquat Ahamed die voor zijn werk in 2010 de Pulitzer Prize for History ontving. Het boek beschrijft de financiële ontwikkelingen voorafgaand […]

Jul 3, 2020
4 min

Waarom is Bitcoin antifragiel?

Dat velen nog altijd sceptisch zijn over Bitcoin is geen geheim. Ze beweren dat het een kwetsbare ponzi-scheme is, die ieder moment kan knappen. Bitcoin bezit echter een aantal kwaliteiten die ervoor zorgen dat het juist antifragiel is, en dat het toestanden kan doorstaan die ons huidig monetair systeem ernstig in de problemen zouden brengen. […]

Jul 3, 2020
3,5 min