cardano

LINE LINK network – token & crypto ecosysteem

Feb 6, 2020
Aanbieding: 

Tech Giant Line bereidt zich voor op lancering nieuwe crypto asset voor 700.000.000 gebruikers in Japan.

line

Inderdaad, crypto adoptie zal worden klaargestoomd voor een grote mainstream push in 2020 door tech gigant Line. De social messaging krachtpatser beschikt over een gratis app voor een aantal mobiele apparaten waarmee meer dan 700 miljoen mensen teksten, afbeeldingen, video en audio kunnen versturen. Verder beschikt het over een betalingsoplossing LINE PAY met een mPoS oplossing voor de detailhandel. Daardoor is het Line gelukt het grootste messenger-platform in Japan te worden – en nu wil het een heel crypto ecosysteem bouwen.

Line zal haar crypto asset “Link” lanceren voor de handel op de Japanse markten. Dit gebeurt al in april. Link is een algemene nutsvoorziening (utility token) die volgens het bedrijf gebruikt kan worden voor een breed scala aan diensten. Gebruikers zullen in staat zijn om Link te verdienen door middel van mobiele apps op het platform.

“De DApp ontwikkelaars geven beloningen aan donateurs in de vorm van LINK, op basis van hun eigen beloningsbeleid. Als gebruikers eenmaal LINK hebben aangeschaft, kunnen ze het gebruiken voor verschillende voordelen zoals betalen voor verschillende dingen binnen de dienst. DApp ontwikkelaars kunnen zo weer de LINK-inkomsten herverdelen, waardoor een opwaartse spiraal ontstaat. In de exchange kunnen gebruikers LINK veranderen in fiat geld of andere cryptocurrencies.”

In de eerste instantie begon Link in oktober 2018 te handelen op BitBox, de digitale beurs van Line. Deze was beschikbaar voor handelaren wereldwijd, met uitzondering van de VS en Japan. Line zegt van plan te zijn om Link tokens in te voeren in overeenstemming met de regels die zijn vastgesteld door de Japan Virtual Currency Exchange Association.

Dat is een opzichzelfstaand mechanisme dat officieel is gesanctioneerd door het Japanse Financial Services Agency om toezicht te houden op de crypto-industrie, door de markt transparant te houden en het anti-witwasbeleid en de veiligheidsprotocollen af te dwingen.

Naar verluidt is Line bezig met het opzetten van een nieuw systeem ter voorbereiding op de invoering van de Link token in Japan. De exacte lanceringsdatum van deze token zal in een aparte aankondiging worden bevestigd.

Gerelateerde artikels:

Bron: DailyHodl

P.S. De LINE token LINK, heeft niets te maken met de LINK token van het ChainLink project.

Lees verder

Brent Johnson en Steven Van Metre over het onvermogen van de FED

We willen onze lezers graag wijzen op een boeiende discussie tussen twee bekende macro-analisten, Brent Johnson en Steven Van Metre. Brent Johnson is als macro-analist bekend geworden met zijn Dollar Milkshake Theory. Brent Johnson en Steven Van Metre bespreken waarom de Federal Reserve geen inflatie kan veroorzaken. Het is een verkeerde opvatting dat de Federal […]

Sep 27, 2020
2 min

FED COIN CBDC is onder ontwikkeling

Er zijn meer feiten over de ontwikkeling van een Fed coin of Fed CBDC naar buiten gekomen. Loretta J. Mester, voorzitter van de Federal Reserve Bank of Chicago, heeft op 23 september 2020 tijdens een keynote-presentatie tijdens de twintigste verjaardag van de Chicago Payments Symposium aangegeven dat de Federal Reserve actief werkt aan de ontwikkeling […]

Sep 24, 2020
2,5 min

Bitcoin en de terugkeer naar individuele vrijheid!

De geboorte van de moderne westerse wereld werd gekenmerkt door een verwerpen van autocratische regimes en een omarming van algemene rechten en vrijheden. We zien echter dat diezelfde rechten en vrijheden recent steeds meer worden ingeperkt door dezelfde overheden die toen tot stand kwamen. Bitcoin vormt een technologie die een antwoord biedt op dit steeds […]

Sep 22, 2020
2,5 min