cardano

LINE LINK network – token & crypto ecosysteem

Feb 6, 2020
Aanbieding: 

Tech Giant Line bereidt zich voor op lancering nieuwe crypto asset voor 700.000.000 gebruikers in Japan.

line

Inderdaad, crypto adoptie zal worden klaargestoomd voor een grote mainstream push in 2020 door tech gigant Line. De social messaging krachtpatser beschikt over een gratis app voor een aantal mobiele apparaten waarmee meer dan 700 miljoen mensen teksten, afbeeldingen, video en audio kunnen versturen. Verder beschikt het over een betalingsoplossing LINE PAY met een mPoS oplossing voor de detailhandel. Daardoor is het Line gelukt het grootste messenger-platform in Japan te worden – en nu wil het een heel crypto ecosysteem bouwen.

Line zal haar crypto asset “Link” lanceren voor de handel op de Japanse markten. Dit gebeurt al in april. Link is een algemene nutsvoorziening (utility token) die volgens het bedrijf gebruikt kan worden voor een breed scala aan diensten. Gebruikers zullen in staat zijn om Link te verdienen door middel van mobiele apps op het platform.

“De DApp ontwikkelaars geven beloningen aan donateurs in de vorm van LINK, op basis van hun eigen beloningsbeleid. Als gebruikers eenmaal LINK hebben aangeschaft, kunnen ze het gebruiken voor verschillende voordelen zoals betalen voor verschillende dingen binnen de dienst. DApp ontwikkelaars kunnen zo weer de LINK-inkomsten herverdelen, waardoor een opwaartse spiraal ontstaat. In de exchange kunnen gebruikers LINK veranderen in fiat geld of andere cryptocurrencies.”

In de eerste instantie begon Link in oktober 2018 te handelen op BitBox, de digitale beurs van Line. Deze was beschikbaar voor handelaren wereldwijd, met uitzondering van de VS en Japan. Line zegt van plan te zijn om Link tokens in te voeren in overeenstemming met de regels die zijn vastgesteld door de Japan Virtual Currency Exchange Association.

Dat is een opzichzelfstaand mechanisme dat officieel is gesanctioneerd door het Japanse Financial Services Agency om toezicht te houden op de crypto-industrie, door de markt transparant te houden en het anti-witwasbeleid en de veiligheidsprotocollen af te dwingen.

Naar verluidt is Line bezig met het opzetten van een nieuw systeem ter voorbereiding op de invoering van de Link token in Japan. De exacte lanceringsdatum van deze token zal in een aparte aankondiging worden bevestigd.

Gerelateerde artikels:

Bron: DailyHodl

P.S. De LINE token LINK, heeft niets te maken met de LINK token van het ChainLink project.

Lees verder

Oekraïne Bitcoin showcase met of zonder oorlog

Het prachtige orthodox christelijke land Oekraïne heeft zijn problemen maar niet met Bitcoin. Op 8 september, terwijl iedereen in cryptoland nog naar El Salvador keek waar Bitcoin een dag eerder wettig betaalmiddel was geworden, en in een maand waarin ook Duitsland, Cuba en Panama regulering invoerden, voerde Oekraïne een algemene legalisering van cryptovaluta door. Oekraïne […]

Jan 17, 2022
5 min

Rio de Janeiro belegt 1% schatkist in Bitcoin

Rio de Janeiro wordt de eerste Braziliaanse stad en een van de eerste steden ter wereld die Bitcoin koopt als waardeopslag. De stad gaat 1% van de schatkist in Bitcoin beleggen. Dat heeft burgemeester Eduardo Paes donderdag 13 januari bekend gemaakt op de Rio Innovation Week. Of dat nog niet genoeg is, krijgen burgers de mogelijkheid […]

Jan 14, 2022
2,5 min

Jack Dorsey nu “Bitcoin en Lightning father”?

Het aantal aankondigingen vanuit Spiral, het voormalige Square Crypto, is niet bij te benen. Het krijgt er echt de aanschijn van dat Jack Dorsey, de voormalige baas van Twitter, minimaal tijdelijk in de rol van “Bitcoin father” aan het kruipen is en dan ook nog eens “Lightning father” want de grootste aankondiging is het feit […]

Jan 13, 2022
5,5 min