cardano

LINE LINK network – token & crypto ecosysteem

Feb 6, 2020
Aanbieding: 

Tech Giant Line bereidt zich voor op lancering nieuwe crypto asset voor 700.000.000 gebruikers in Japan.

line

Inderdaad, crypto adoptie zal worden klaargestoomd voor een grote mainstream push in 2020 door tech gigant Line. De social messaging krachtpatser beschikt over een gratis app voor een aantal mobiele apparaten waarmee meer dan 700 miljoen mensen teksten, afbeeldingen, video en audio kunnen versturen. Verder beschikt het over een betalingsoplossing LINE PAY met een mPoS oplossing voor de detailhandel. Daardoor is het Line gelukt het grootste messenger-platform in Japan te worden – en nu wil het een heel crypto ecosysteem bouwen.

Line zal haar crypto asset “Link” lanceren voor de handel op de Japanse markten. Dit gebeurt al in april. Link is een algemene nutsvoorziening (utility token) die volgens het bedrijf gebruikt kan worden voor een breed scala aan diensten. Gebruikers zullen in staat zijn om Link te verdienen door middel van mobiele apps op het platform.

“De DApp ontwikkelaars geven beloningen aan donateurs in de vorm van LINK, op basis van hun eigen beloningsbeleid. Als gebruikers eenmaal LINK hebben aangeschaft, kunnen ze het gebruiken voor verschillende voordelen zoals betalen voor verschillende dingen binnen de dienst. DApp ontwikkelaars kunnen zo weer de LINK-inkomsten herverdelen, waardoor een opwaartse spiraal ontstaat. In de exchange kunnen gebruikers LINK veranderen in fiat geld of andere cryptocurrencies.”

In de eerste instantie begon Link in oktober 2018 te handelen op BitBox, de digitale beurs van Line. Deze was beschikbaar voor handelaren wereldwijd, met uitzondering van de VS en Japan. Line zegt van plan te zijn om Link tokens in te voeren in overeenstemming met de regels die zijn vastgesteld door de Japan Virtual Currency Exchange Association.

Dat is een opzichzelfstaand mechanisme dat officieel is gesanctioneerd door het Japanse Financial Services Agency om toezicht te houden op de crypto-industrie, door de markt transparant te houden en het anti-witwasbeleid en de veiligheidsprotocollen af te dwingen.

Naar verluidt is Line bezig met het opzetten van een nieuw systeem ter voorbereiding op de invoering van de Link token in Japan. De exacte lanceringsdatum van deze token zal in een aparte aankondiging worden bevestigd.

Gerelateerde artikels:

Bron: DailyHodl

P.S. De LINE token LINK, heeft niets te maken met de LINK token van het ChainLink project.

Lees verder

De markten kleuren rood in angst voor de Federal Reserve

Het moge deze dagen weer duidelijk zijn wie de macht heeft over het huidige fragiele financiële piramidesysteem: de Federal Reserve. De voorzitter van de Federal Reserve, Jerome Powell, kondigde vorig jaar aan dat de rente in 2022 zal worden verhoogd en het aankoopprogramma zal worden verminderd. Sindsdien zijn de markten nerveus geworden. In combinatie met […]

Jan 21, 2022
3 min

Google Pay flirt met Bitcoin

Betaaldiensten buitelen over elkaar heen tegenwoordig. Niemand wil de boot missen. Ik kan. Jij kunt. Wim Kan. Apple Pay. Google Pay. Wie doet nog meer mee? En makkelijk is het niet. Online bankgigant N26 is net van een koude internationale kermis huis gekomen en met hangende pootjes alsnog in crypto ingestapt. Tal van nieuwe fintech […]

Jan 20, 2022
4 min

Intel stort zich op de Bitcoin mining markt met de Bonanza Mine ASIC chip

Intel heeft gewerkt aan een nieuwe innovatieve chip voor het delven van bitcoin. Het wordt omschreven als een ultra-low-voltage energy efficient Bitcoin-mining ASIC en wordt de Bonanza Mine genoemd. Deze nieuwe chip zal later in februari op de jaarlijkse ISSCC-conferentie worden gepresenteerd. Vandaar, er zijn nog weinige details over de chip bekend. Echter, het zal […]

Jan 19, 2022
2,5 min