Investeren in Europees vastgoed met Reinvest24

Jun 8, 2021
Aanbieding: 

Reinvest24 – investeer in Europees onroerend goed en verdien tot 15% per jaar

Investeren in het onroerend goed is een geweldige manier om passief inkomen te genereren en uw langlopende vermogen te vergroten. Het is ook bekend dat de rijkste mensen ter wereld hun kapitaalgoederen verzamelden met behulp van het onroerend goed. Investeren in deze activaklasse vereist echter veel kapitaal en bevat veel nuances. Gelukkig kunnen genoemde barrières tegenwoordig worden weggenomen dankzij nieuwe crowdfundingoplossingen, zoals Reinvest24.

Beleggen in vastgoed via crowdfunding

Reinvest24 – Estlands crowdfundingplatform voor onroerend goed is pas sinds 2018 actief, maar in die tijd hebben ze meer dan € 10 miljoen opgehaald, bleven ze uitstekende resultaten laten zien ondanks de aanhoudende pandemie, hebben ze de gemeenschap opgebouwd met meer dan 9400 investeerders om zich heen en constant werken aan het bereiken van hun belangrijkste doel – een veilige investeringsomgeving creëren die voor iedereen toegankelijk is.

Het team achter het platform bestaat uit financies, IT-, marketing- en vastgoedexperts met jarenlange ervaring in de vakgebieden. Het platform biedt residentiële en commerciële vastgoedprojecten uit Estland, Letland, Moldavië en Spanje. Omdat het onroerend goed is, varieert de duur van de projecten van 4 tot 36 maanden. Ook zijn alle eigendommen beveiligd met een hypotheek. Het betekent dat als er iets misgaat met het project of het platform zelf, het onderpand kan worden verkocht en er geld kan worden teruggevorderd.

Hoe werkt het beleggen in vastgoed met Reinvest24?

Om te beginnen met het beleggen, moet u zich melden. Het registratieproces is eenvoudig en omvat de algemene vragen en informatie die gewoonlijk elke andere beleggingsaanbieder nodig heeft. Ook heeft u de mogelijkheid om u als rechtspersoon te melden. Meer informatie over hoe u zich kunt melden, is beschikbaar in deze video. Nadat uw geldbelegging is gedaan, kunt u beginnen met het beleggen.

Zodra het investering/het beleggen is gedaan, begint u winst te maken – hetzij op maandelijkse basis, hetzij aan het einde van de investeringstermijn.

Door uw winst te herinvesteren in andere projecten, kunt u uw portefeuille diversifiëren en inkomsten uit verschillende eigendommen verzekeren. Bovendien is het op deze manier mogelijk om de algemene risico’s te verminderen en te zorgen voor een langetermijninvesteringsstrategie die is opgebouwd om passief welvaart te voortbrengen.

De experts op het gebied van onroerend goed zorgen voor marktonderzoek, papierwerk, vastgoedontwikkeling en het beheer van elk project, terwijl investeerders kunnen genieten van volledig beveiligde investeringen. Reinvest24 is een conservatief platform dat werkt aan de kwaliteit van het project en niet alleen aan de kwantiteit. Maar we zien het als een absoluut voordeel.

Vermogen

Reinvest24 staat bekend om zijn unieke verhuurprojecten, waarbij u de mogelijkheid heeft om te investeren in vastgoedleningen, waarbij u op dezelfde manier profiteert als het bezitten van een percentage van het onroerend goed. Door de recente gezondheidscrisis ging het beheer van het platform echter in andere richtingen kijken, wat resulteerde in het toevoegen van door onroerend goed gedekte leningen en ontwikkelingsprojecten.

In termen van door onroerend goed gedekte leningen – ze geven de financiering aan de externe ontwikkelaars, in hun geval – KIRSAN Swiss – een ervaren internationale ontwikkelaar, die bekent staat om de uitvoering van talrijke succesvolle projecten in Spanje, Letland, Zwitserland, Duitsland, Roemenië en Moldavië.

Zoals bij ontwikkelingsprojecten is het een lening, waarbij de financiering wordt gebruikt om een onroerend goed te kopen om het te verkopen. In dit geval zullen ze, voordat ze het verkopen, het onroerend goed renoveren en zo de waarde ervan verhogen. Het betekent ook dat ze geen geld lenen aan een derde partij, maar het onroerend goed kopen en het proces op dezelfde manier beheren als bij de huurappartementen.

Zelfs u platform werkt met onroerend goed, een aantal van de projecten zijn zeer uniek. Een van de eerste projecten van het platform (die al is afgesloten) werd bijvoorbeeld gebruikt als polygoon voor Al-robottests door Starship Technologies – een van de toonaangevende technologiebedrijven in de Baltische staten. En in Chisinau bouwen ze momenteel het eerste antivirale winkelcentrum in Moldavië.

Reinvest24 – Prestatiebeoordeling van bestaande eigendommen

In totaal publiceerde het platform 70 projecten (inclusief vastgoedfasen, aangezien elke fase wordt geleverd met een onafhankelijk onderpand), waarvan er 21 met succes zijn verlaten. Vorige maand verlieten ze nog 10 projecten en betaalden in totaal meer dan 1,1 miljoen EURO aan hun investeerders terug.

Meer gedetailleerde informatie over verlaten eigendommen is te vinden in hun “blog” of eigenschappensectie – “verlaten”. Op het moment van schrijven van dit artikel heeft Reinvest24 geen projecten in gebreke en geen te late betalingen. Op hun YouTube vindt u ook video-overzichten van onroerend goed, waarin de hoofddirecteur persoonlijk lokalen bezoekt en de herziet over hoe alles gaat.

Het gemiddelde jaarlijkse rendement tot nu toe is 14,8%. Dit omvat maandelijkse inkomsten uit commerciële of residentiële huur of rentebetalingen uit ontwikkelingsprojecten. Wanneer u uw winst herinvesteert, neemt uw totale investering toe door uw verdiende geld aan het werk te zetten, waardoor u uiteindelijk nog meer kunt verdienen. Door bijvoorbeeld 15K te investeren en te blijven herinvesteren, kunt u gemakkelijk miljonair worden in slechts 30 jaar. In dit artikel leggen ze ook de magie van samengestelde belangen op een van hun projecten uit. Afgezien daarvan is het mogelijk om het geschatte rendement te verhogen door deals met korting op de secundaire markt te kopen of ze met een premie te verkopen.

De werking van de secundaire markt

Als u een project moet verlaten vóór de vervaldag, kunt u dit doen door gebruik te maken van de optie voor vervroegde uittreding – secundaire markt. De secundaire markt heeft dezelfde vergoedingen als de primaire markt: 1% voor een koper en geen kosten voor de verkoper. Meer gedetailleerde informatie over hoe het werkt, is beschikbaar in deze gids. Het belangrijkste voordeel van dit hulpmiddel is dat verkooporders gedeeltelijk kunnen worden gekocht. Het betekent dat uw investering kan worden gekocht door 100 verschillende gebruikers, 1 euro van elk, wat ook de mogelijkheid biedt om uw maandelijkse huur- / rentebetalingen te herinvesteren. Onlangs hebben ze wijzigingen aangebracht op de secundaire markt en nu, als u de aandelen van het verhuurde onroerend goed koopt, gaat het inkomen voor de hele maand naar de gebruiker die het aandeel bezit op het moment van de uitbetaling van het inkomen. De verkoper bezat aandelen bijvoorbeeld 29 dagen en de koper bezat deze gedurende 1 volledige dag van de maand. In dit geval ontvangt de koper alle opgelopen dividenden gedurende de periode van 1 maand.

Kosten en vergoedingen van Reinvest24

Reinvest24 neemt 1% van het investeringsbedrag om de aankoopkosten van onroerend goed te dekken. Het brengt ook tot 10% in rekening van de huuropbrengsten die door de eigendommen worden gegenereerd om verschillende uitgaven voor het beheer van onroerend goed te dekken. Als het gaat om het opnemen van geld, kost elke opname 2 EURO, daarom is het beter om uw maandinkomen te herinvesteren om het rendement te verhogen.

Redenen waarom beleggers zouden moeten overwegen om Reinvest24 aan hun portefeuille toe te voegen?

1. Alle projecten zijn beveiligd met onderpand

Alle Reinvest24-projecten worden gedekt door onroerendgoedactiva en meestal is het een hypotheek van de eerste rang, waarbij de LTV niet meer dan 50% bedraagt. Wat betreft de projecten met verschillende financieringsfasen, is de LTV lager of gelijk aan 50% in elke fase van de duur van het project. Het betekent dat de onderpanddekking voor het totale aan het project uitgegeven bedrag op elk moment ten minste 200% bedraagt.

2. Diversificatie tussen markten, soorten leningen en projectduur

Het platform biedt investeringsopties in 3 verschillende soorten leningen (ontwikkelingsprojecten, door onroerend goed gedekte leningen, huurprojecten) uit 4 markten (Estland, Letland, Moldavië en Spanje), met een verschillende projectduur – van 4 tot 36 maanden.

              3. Toegang tot de opkomende markten

Reinvest24 is een uitje naar Moldavië, dat een groot potentieel biedt op het gebied van vastgoedontwikkelingen en prijsgroei. Momenteel loopt de markt 10-15 jaar achter op de Baltische staten, op weg naar toetreding tot de EU. Ook past de markt zich nog steeds aan, waardoor projecten met hoge opbrengsten en een lage LTV ontstaan.

              4.          Kansen met een hoge opbrengst

Reinvest24 biedt een van de hoogste rendementen op de markt, ondersteund door vastgoedactiva. Ook op investeringen van meer dan 50.000 EURO, bieden sommige projecten extra %. Het momenteel beschikbare project uit Spanje biedt bijvoorbeeld 15,1% IRR [effectief rendement] en + 0,8% op investeringen van meer dan 50.000 EURO.

  • Krijg dezelfde voordelen als het bezitten van een eigen woning

Huurprojecten worden beschouwd als het laagste risico van vastgoedinvesteringen. Bovendien bieden projecten uit Estland het best presterende huurrendement in de EU-zone 5% -8%. Wanneer u in dit soort projecten investeert, verdient u aan 2 inkomstenbronnen: huuropbrengst en vermogensgroei. En in het algemeen.

6.          Geweldige prestaties tijdens COVID en echt trackrecord van verlaten projecten

Op dit moment heeft Reinvest24 70 projecten waarvan er 21 met succes zijn afgesloten. Het best presterende project heeft in totaal 24,3% IRR gegenereerd. Tijdens COVID had het platform geen grote problemen of standaardinstellingen en behoorde het over het algemeen tot de beste platforms wat betreft de manier waarop problemen werden afgehandeld.

7.          Toegang tot Europees onroerend goed vanaf 100 EUR

Als u klein en passief wilt gaan investeren in Europees onroerend goed, kunt u dat doen met 100 EUR en tot 16,8% IRR [effectief rendement] verdienen. Trouwens, Reinvest24 opende onlangs haar eerste internationale vestiging in de buurt van Valencia, en nu is het ook mogelijk om projecten te bezoeken, evenals het Spaanstalige team.

  • Transparante aanpak en projectupdates

In de beschrijving van de projecten kunnen investeerders de nodige documentatie vinden en de informatie in de registers verifiëren. In hun bloggedeelte delen ze zeer uitgebreide updates over de voortgang van de projecten. Hier kunt u de foto’s bekijken, zien in welke bouwfase het project zich bevindt en video-overzichten bekijken.

Conclusie

Reinvest24 biedt een interessante nieuwe beleggingsoplossing aan voor investeerders die willen beleggen in Europees vastgoed. Doe altijd eerst goed je eigen huiswerk voordat je belegt in een nieuw vastgoed project en overleg met het team van Reinvest24. Beleggen in vastgoed via een crowdfundingplatform is een relatief nieuwe methode die potentieel een goed rendement kan bieden. Echter wees bewust van de mogelijke risico’s en neem verder contact op met Reinvest24 voor meer informatie.

Lees verder

Na El Salvador ook Paraguay lak aan IMF en wereldbank

Paraguay is vast van plan om al volgende maand het voorbeeld van El Salvador te volgen en Bitcoin wettig betaalmiddel te maken. Het project wordt aangejaard door laser eyes parlementariër Carlitos Rejala. De vertaling van deze tweet is: Zoals ik al een tijd lang beweer, moet ons land met de nieuwe generatie me bewegen. Het […]

Jun 19, 2021
3 min

Michael Saylor: Bitcoin de rails voor $$$ naar overal

Heeft Michael Saylor Sun Tzu’s Art of War gelezen. Vast wel. Het is standaard kost voor CEO’s. In een nieuw interview komt hij met een verrassend idee natuurlijk geïnspireerd op de ontwikkelingen in El Salvador en de prachtige nobele dienstverlening van Jack Mallers Strike. En wat is het idee? De Amerikaanse dollar wordt wereld reservemunt! […]

Jun 17, 2021
3 min

Walvissen bezitten nu de helft van alle Bitcoin

De decentrale koersanalist Santiment heeft getwitterd dat Bitcoin-walvissen hun BTC-posities de afgelopen drie maanden sterk hebben vergroot en nu de helft van het hele aanbod van de grootste cryptocurrency in handen hebben. Walvissen hebben 90.000 Bitcoins verzameld De afgelopen 90 dagen hebben de wallets met 100 – 10.000 BTC in totaal 90.000 Bitcoins aan hun […]

Jun 17, 2021
1 min