gouden munten kopen

GOUD OP REKENING KOPEN

Sep 30, 2016
Aanbieding: 

Wat is goud op rekening kopen?

goud op rekening kopenWanneer je goud op rekening koopt open je in feite een online goudrekening. Met deze goudrekening kun je echt fysiek goud kopen die namens jouw wordt opgeslagen in een streng beveiligde kluis. Dit is mogelijk geworden dankzij het gebruik van nieuwe internet technologieën door edelmetaal bedrijven en gespecialiseerde bewaarbedrijven die kluislocaties beheren. Hierdoor is het nu makkelijk om online goud te kopen met zo’n goudrekening waarbij het goud direct voor je wordt opgeslagen in een beveiligde kluis.

Wat zijn de voordelen van goud op rekening kopen?

 • Je kunt gemakkelijk online goud kopen en verkopen met lage transactiekosten.
 • Je kunt zonder problemen je financiële privacy beschermen door je goud in buitenlandse kluislocaties op te slaan.
 • Je goud is veilig en verzekerd opgeslagen en 100 % gedekt door fysiek goud.

Bij welke edelmetaal handelaren kan ik het beste goud op rekening kopen?

Er zijn verschillende goede mogelijkheden. Ik heb de beste geselecteerd op basis van eigen ervaringen. Alle bieden uitstekende voordelen, maar voor de beginner is de dienstverlening van GoldRepublic en GoldMoney het beste en meest compleet opgezet.

 • GoldRepublic in Amsterdam. Beleg in fysiek edelmetaal met 100% juridisch eigendom zonder de ongemakken. Je kunt hier eenvoudig 24/7 edelmetaal op rekening kopen een edelmetaal portefeuille online beheren. Je kunt er op elk moment edelmetaal verkopen en het geld opnemen. Voor meer informatie: GoldRepublic Review!
 • GoldMoney heeft een zeer makkelijke en prachtige dienstverlening opgezet voor het makkelijk kopen van goud op rekening. De rekening is opgezet geworden als een echte goud betalingsrekening voorzien van een Visa betaalkaart voor het kunnen kopen van je boodschappen met je goud in de kluis! Bovendien is er een Paypal integratie en kun je nu via Paypal bij GoldMoney goud op rekening kopen. Ten slotte, kun je ook Bitcoin kopen bij Goldmoney en daar veilig laten opslaan. Wat een innovatief bedrijf!! Voor meer informatie: GoldMoney Review!
 • Bullionstar in Singapore. Het is een slimme zet om je goud in een kluis in Singapore op te slaan. Het voordeel is dat je echt specifieke goudbaren en gouden munten kunt kopen die in jouw eigendom staan en voor jouw in de kluis beveiligd worden opgeslagen. Je kunt hier ook met bitcoins betalen. Je kunt hier ook goud baren kopen zonder spreads! Dit kan je zeer veel geld besparen wanneer je een goudbaar zou verkopen in de toekomst! Dit edelmetaal bedrijf is door een aantal Zweedse edelmetaal specialisten opgezet geworden in Singapore aangezien Singapore de beste locatie is voor het kopen en verkopen van edelmetaal. Voor meer informatie: BullionStar Review!
 • BullionVault is de grootste speler in de markt in handen en heeft meer dan een waarde van 2 miljard USD onder beheer. Het is voor een gedeelte in bezit van de World Gold Counsel, de belangrijkste organisatie voor de goudindustrie. BullionVault is opgezet geworden om goud voor iedereen toegankelijk te maken door goud goedkoop op rekening te kunnen kopen en  in beveiligde kluizen in Zurich, London, New York, Singapore of Hong Kong op te slaan. Voor meer informatie: BullionVault Review.
 • Uphold is Paypal in het kwadraat en maakt het mogelijk om goud op rekening te kopen. Het is alleen niet zo goedkoop om goud hier op rekening te kopen, maar het voorziet in een een complete cloud money solution met rekeningen voor alle mogelijke buitenlandse valuta’s en cryptomunten zoals Ethereum en Bitcoin. Inderdaad, het is een complete betaaloplossing met een ingebouwde crypto exchange. Voor meer informatie: Uphold Review.
 • Vaultoro is een bitcoin gold exchange waar je ook goud op rekening kunt kopen en laten opslaan in een beveiligde kluis in Zwitserland. Voor meer informatie: Vaultoro.
 • Na GoldRepublic komt Doijer & Kalff als de meest gevestigde naam in Nederland voor het kopen van goud op rekening. Voor meer informatie: Doijer & Kalff Review.
 • Er zijn ook stablecoins die door goud zijn afgedekt: PAX Gold (PAXG).
 • Interessant project is een nieuwe manier om goud op rekening te kopen binnen de Ethereum Blockchain met behulp van DGX tokens waarbij in feite een goudstandaard binnen een blockchain wordt opgezet! Dit is echt iets voor de fintech en cryptocurrency fantasten ( :

Gerelateerde artikels:

goud op rekening kopen

Lees verder

Van een Bretton Woods 1.0 naar 2.0 systeem?

Wat wordt er bedoelt met Bretton Woods 2.0? Met Bretton Woods 2.0 wordt er aanspraak gemaakt op een aankomend nieuw akkoord over een monetaire reset en implementatie van een financieel-economisch valutasysteem. Een systeem dat teruggrijpt naar het originele Bretton Woods systeem van 1944. Bretton Woods 1.0 Akkoord Voor een goed begrip van Bretton Woods 2.0 […]

Oct 23, 2020
9,5 min

The Great Reset!

De belangrijkste globale organisaties en instellingen spreken steeds meer over een aankomende Great Reset en een nieuwe Bretton Woods overeenkomst voor het hervormen van de wereldeconomie. Een virus, zo schijnt het te zijn, heeft immers de globale economie in een depressie gestort. Vooral het World Economic Forum heeft dit onderwerp expliciet op haar 2021 agenda […]

Oct 23, 2020
5,5 min

Shitcoins, alchemie en zelfverrijking

Bitcoin begon als een antwoord op ons falend monetair systeem, waarin het zeggenschap over geld volledig in de handen ligt van overheden en waarin geld schier achteloos wordt bijgedrukt. Het duurde niet lang of er verschenen allerlei ‘alternatieve munten’, die zichzelf als alternatief presenteerden op de ‘oudere en gedateerde’ Bitcoin. Maar vrijwel al deze “shitcoins” […]

Oct 16, 2020
3 min