gouden munten kopen

GOUD OP REKENING KOPEN

Sep 30, 2016
Aanbieding: 

Wat is goud op rekening kopen?

goud op rekening kopenWanneer je goud op rekening koopt open je in feite een online goudrekening. Met deze goudrekening kun je echt fysiek goud kopen die namens jouw wordt opgeslagen in een streng beveiligde kluis. Dit is mogelijk geworden dankzij het gebruik van nieuwe internet technologieën door edelmetaal bedrijven en gespecialiseerde bewaarbedrijven die kluislocaties beheren. Hierdoor is het nu makkelijk om online goud te kopen met zo’n goudrekening waarbij het goud direct voor je wordt opgeslagen in een beveiligde kluis.

Wat zijn de voordelen van goud op rekening kopen?

 • Je kunt gemakkelijk online goud kopen en verkopen met lage transactiekosten.
 • Je kunt zonder problemen je financiële privacy beschermen door je goud in buitenlandse kluislocaties op te slaan.
 • Je goud is veilig en verzekerd opgeslagen en 100 % gedekt door fysiek goud.

Bij welke edelmetaal handelaren kan ik het beste goud op rekening kopen?

Er zijn verschillende goede mogelijkheden. Ik heb de beste geselecteerd op basis van eigen ervaringen. Alle bieden uitstekende voordelen, maar voor de beginner is de dienstverlening van GoldRepublic en GoldMoney het beste en meest compleet opgezet.

 • GoldRepublic in Amsterdam. Beleg in fysiek edelmetaal met 100% juridisch eigendom zonder de ongemakken. Je kunt hier eenvoudig 24/7 edelmetaal op rekening kopen een edelmetaal portefeuille online beheren. Je kunt er op elk moment edelmetaal verkopen en het geld opnemen. Voor meer informatie: GoldRepublic Review!
 • GoldMoney heeft een zeer makkelijke en prachtige dienstverlening opgezet voor het makkelijk kopen van goud op rekening. De rekening is opgezet geworden als een echte goud betalingsrekening voorzien van een Visa betaalkaart voor het kunnen kopen van je boodschappen met je goud in de kluis! Bovendien is er een Paypal integratie en kun je nu via Paypal bij GoldMoney goud op rekening kopen. Ten slotte, kun je ook Bitcoin kopen bij Goldmoney en daar veilig laten opslaan. Wat een innovatief bedrijf!! Voor meer informatie: GoldMoney Review!
 • Bullionstar in Singapore. Het is een slimme zet om je goud in een kluis in Singapore op te slaan. Het voordeel is dat je echt specifieke goudbaren en gouden munten kunt kopen die in jouw eigendom staan en voor jouw in de kluis beveiligd worden opgeslagen. Je kunt hier ook met bitcoins betalen. Je kunt hier ook goud baren kopen zonder spreads! Dit kan je zeer veel geld besparen wanneer je een goudbaar zou verkopen in de toekomst! Dit edelmetaal bedrijf is door een aantal Zweedse edelmetaal specialisten opgezet geworden in Singapore aangezien Singapore de beste locatie is voor het kopen en verkopen van edelmetaal. Voor meer informatie: BullionStar Review!
 • BullionVault is de grootste speler in de markt in handen en heeft meer dan een waarde van 2 miljard USD onder beheer. Het is voor een gedeelte in bezit van de World Gold Counsel, de belangrijkste organisatie voor de goudindustrie. BullionVault is opgezet geworden om goud voor iedereen toegankelijk te maken door goud goedkoop op rekening te kunnen kopen en  in beveiligde kluizen in Zurich, London, New York, Singapore of Hong Kong op te slaan. Voor meer informatie: BullionVault Review.
 • Uphold is Paypal in het kwadraat en maakt het mogelijk om goud op rekening te kopen. Het is alleen niet zo goedkoop om goud hier op rekening te kopen, maar het voorziet in een een complete cloud money solution met rekeningen voor alle mogelijke buitenlandse valuta’s en cryptomunten zoals Ethereum en Bitcoin. Inderdaad, het is een complete betaaloplossing met een ingebouwde crypto exchange. Voor meer informatie: Uphold Review.
 • Vaultoro is een bitcoin gold exchange waar je ook goud op rekening kunt kopen en laten opslaan in een beveiligde kluis in Zwitserland. Voor meer informatie: Vaultoro.
 • Na GoldRepublic komt Doijer & Kalff als de meest gevestigde naam in Nederland voor het kopen van goud op rekening. Voor meer informatie: Doijer & Kalff Review.
 • Er zijn ook stablecoins die door goud zijn afgedekt: PAX Gold (PAXG).
 • Interessant project is een nieuwe manier om goud op rekening te kopen binnen de Ethereum Blockchain met behulp van DGX tokens waarbij in feite een goudstandaard binnen een blockchain wordt opgezet! Dit is echt iets voor de fintech en cryptocurrency fantasten ( :

Gerelateerde artikels:

goud op rekening kopen

Lees verder

Alan Greenspan over goud en economische vrijheid

Alan Greenspan (New York 1926) is een zeer invloedrijke voorzitter geweest van de Federal Reserve. Hij werkte hier meer dan 19 jaar tussen 11 augustus 1987 tot en met 31 januari 2006. Hij zag onder zijn bewind vier verschillende presidenten voorbij zien komen: Ronald Reagan, George H.W. Bush, Bill Clinton, en George W. Bush. Alan […]

May 27, 2020
12 min

Is Bitcoin een piramidespel?

Lezers vragen wel eens of Bitcoin een piramidespel is. Hier zullen we dieper op ingaan en refereren naar een mooi geschreven verdiend artikel over waarom Bitcoin geen piramidespel is. Critici proberen doorgaans Bitcoin (BTC) op allerlei manieren in diskrediet te brengen. Een daarvan is door te zeggen dat het een piramidespel is, en die onflatteuze […]

May 25, 2020
2,5 min

Is Bitcoin betrouwbaar?

Is Bitcoin betrouwbaar, staat Bitcoin niet op losse schroeven? Bitcoin-sceptici zeggen maar al te graag dat Bitcoin niet betrouwbaar is en door niets wordt gedekt, zoals sommige valuta’s voorheen door goud werden gedekt. Ze beschouwen het als een digitale droom, een illusie die op niets gebaseerd is. Als we echter de fundamentele principes van Bitcoin […]

May 19, 2020
4,5 min