newmont goldcorp

GOUDBAREN KOPEN

Apr 10, 2015
Aanbieding: 

Goudbaren kopen? – even oppassen voordat je begint!

Goudbaren kopen kun je BTW-vrij doen bij GoldRepublic en is een slimme lange termijn belegging voor de toekomst. China, Rusland en Azië in zijn geheel koopt elk jaar veel goud voor een aankomende nieuwe Gold Trade Note waardoor de Amerikaanse Federal Reserve Note mooi kan worden omzeild.

goudbaren kopenDeze zal voor de nieuwe Zijderoutes en de BRICS-landen gebruikt worden in het internationale betalingsverkeer in Eurazië waar de Chinese Yuan zal domineren. De Chinese Yuan zal als een nieuwe reservemunt makkelijk afgedekt kunnen worden door goudbaren. De goudprijs is (kwartaal 2017) op dit moment zeer voordelig. Het kopen van goud in de vorm van goudbaren is nog beter aangezien je zo het meeste goud voor je geld krijgt. Natuurlijk de goudbaren moeten gekenmerkt zijn en een Good Delivery Status hebben. De meest bekende is de LBMA geaccrediteerde goudbaren. Dit betekent dat de goudbaren de Good Delivery Status hebben, door de LBMA gecontroleerd worden en als zuiver goud worden beschouwd (999.9/1000). Deze goudbaren zijn altijd de ruggengraat geweest van de oude goudstandaard en de voorzichtige herintroductie van een nieuwe onder leiding van de Chinese centrale bank in de toekomst.

baar van goud kopenHet is zeer goed mogelijk, dat na de val van het Amerikaanse petrodollar- systeem, een nieuwe multi-polaire machtsevenwicht en geldstelsel wordt opgezet met als ruggengraat de goudbaren en verder een mandje van edelmetalen waar misschien zilver, palladium, platina en andere belangrijke grondstoffen een rol van betekenis kunnen spelen. In Azië wordt er stilletjes hard gewerkt aan allerlei betalingssystemen die onafhankelijk van de Amerikaanse bankenstelsel kunnen werken. Het Amerikaans Financieel Imperialisme zal uiteindelijk ten val komen door een geduldige en stille lange termijn politiek van de landen in het Oosten. Het is een kwestie van tijd, Saoedi-Arabië zal ook een bilateraal olieverdrag met China tekenen. Game Over USA. De nieuwe Zijderoutes en het BRICS-handelsnetwerk spelen een sleutelrol aangezien ze Azië vooral via land effectief zullen verbinden met Europa.

goudbaartjes kopenHet kopen van allerlei muntjes en baartjes van verschillende edelmetalen is geen slecht idee. Ik zou zeker een paar mooie gouden munten kopen zoals de Krugerrand. Voordat je begint met de muntjes, het is beter om eerst te beginnen met het kopen van goudbaren. Vergeet ook niet dat de Zilverbaren een koopje zijn, ik zou er zeker een paar kopen nu de goud-zilver ratio zo ongekend groot is. We zullen in het uitgebreide artikel hieronder ook een aantal andere zaken op een rijtje zetten!

Samenvatting: koop goedkoop goudbaren in de vorm van kluis-goud of goud op rekening bij GoldRepublic of BullionStar of Vaultoro wanneer je met bitcoins wilt betalen. Koop voor thuis in de kluis een voordelig aantal kleine goudbaartje bij Holland Gold!

Goudbaren kopen en de nadelen die kleven bij het kopen van kleine goudbaren.

Goudbaren komen in vele verschillende maten. Kleine goudbaren zoals de 100g goudbaartjes kun je makkelijk thuis opslaan en zijn niet zwaar, maar je moet wel stilstaan bij de volgende nadelen:

  1. Kleine goudbaren zijn duurder in vergelijking tot de grotere goudbaren. De aankoopprijs kan 2 tot 4 % boven de goudwaarde zijn. De premiums zijn duurder voor kleine baartjes onder de 100 gram. Daarnaast moet je rekenen op een 2 tot 4 % lagere terugkoop prijs bij jouw bullion dealer. Dit betekent dat je onmiddellijk een verlies zou lijden van zo’n 4 tot 8% wanneer je jouw aangekochte goudbaren weer onmiddellijk zou verkopen. Wanneer je kleine goudbaren koopt, moet je wachten tot de goudprijs zo’n 10 % van de oorspronkelijke aankoopprijs is gestegen.goudbaren kopen en veilig opslaanAanbeveling:wil je beleggen in goud, maar kun je alleen maar kleine goudbaren kopen? Dan is het verstandiger om kluis-goud te kopen bij GoldRepublicBullionVault, BullionStar of GoldMoney.Hier speelt dit onderscheid in kosten geen rol. Dit geldt ook voor de nieuwe spelers op de markt die werken met behulp van de Bitcoin technologie: Vaultoro. Hier kun je voor kleine bedragen goedkoop goud kopen. Het kopen van kleine fysieke goudbaren is niet goedkoop! Dit feit wordt vaak verzwegen bij traditionele dealers. GoldRepublic is hier één van de meest betrouwbare Nederlandse spelers aangezien deze al vele jaren actief is en voor duizenden klanten edelmetaal opslaat. Hierdoor kan een kleine belegger in goudbaren al genieten van opslagkosten, die normaliter alleen gelden bij grote volumes. Zelfs bij een aankoop en opslag van 1 gram goud profiteer je hier al van prijzen die normaliter alleen gelden voor professionele beleggers! Bij GoldMoney zijn er geen kosten verbonden aan de opslag en verzekering, maar de baren staan wel dan niet op je naam zoals bij GoldRepublic en BullionStar.
  2. Daarnaast wanneer je kleine goudbaren bestelt, dan draai je ook vaak op voor de transportkosten en de verzekering. Precies, je moet ook een diefstalverzekering afsluiten wanneer je goudbaren koopt en deze thuis in de kluis legt….. of neem je het risico? Het verzekerd opslaan van jouw goud kost ook weer geld en is veel duurder wanneer je het goud verzekerd laat opslaan in een kluis bij GoldRepublic. Het beleggen in kluis-goud met GoldRepublic en BullionStar neemt alle nadelige aspecten van het fysieke edelmetaal eigendom voor je uit handen. Het is niet meer nodig om je zorgen te maken over te dure prijzen en extra kosten in de vorm van transport, opslag, verzekering en veiligheid. Een belegging in kluis-edelmetaal bij bovengenoemde specialisten biedt u de unieke combinatie van de veiligheid van het fysieke eigendom met de gemakken van het online handelen door onder andere de terugkoopgarantie. Precies, wanneer je goudbaren weer verkoopt wanneer de prijs stijgt, is het niet nodig om de goudbaren verzekerd op te sturen. Dit bespaart weer extra kosten in de toekomst wanneer je het goud met winst weer wilt verkopen aan een derde partij.
  3. Goudbaren kopen en thuis opslaan includeert ook een risico wanneer het echt mis gaat in Nederland en de overheid het goud komt ophalen bij de burgers. Dit is al vaak in het verleden voorgekomen. Al het goud van de burgers wordt geïnventoriseerd en vervolgens zal de staat het voor een bepaalde ‘vriendenprijs’ opkopen. In dit opzicht, wanneer je goudbaren kopen wilt, is het niet gek om anoniem fysiek goud te kopen bij Holland Gold. Je kunt deze goudbaren lekker verstoppen. Niemand weet dat jij deze goudbaren in bezit hebt. Niettemin, wanneer je alleen kleine bedragen kunt investeren in goud, dan is het beter om kluis-goud te kopen en deze op te slaan in Singapore of Zwitserland. Dan kan er geen hongerige Nederlandse overheid bij. GoldRepublic en BullionStar leveren ook deze mogelijkheid aan haar klanten.
  4. Toch, het is ook verstandig om een aantal goudbaren gewoon thuis in de kluis te hebben, het beste is om dan de duurdere en kleinere goudbaren te kopen die je goed kunt verstoppen en kunt meenemen. Het is niet verstandig om met zware goudbaren rond te lopen ( ; Voordelig goudbaren kopen en thuis laten bezorgen kun je het beste doen bij de Holland Gold.

Conclusie over hoe je het beste goudbaren kopen kunt regelen:

goudbaar kopen Goudbaren kopen en fysiek thuis laten opslaan kun je het beste doen in bulk. Koop geen goudbaren die verkrijgbaar zijn in 1 gram, 5 gram, 10 gram, 20 gram, 1 troy ounce, 50 gram of 100 gram. Ze zijn te duur relatief tot de goudprijs en geven alleen rendement als de goudprijs significant zal stijgen in de toekomst. Voor vermogensbeheer moet je voor zo veel mogelijk gewicht gaan om voor de beste prijs goud te kopen. De goedkoopste is de 400-ounce (12.4kg) “Good Delivery”goudbaar. Deze worden door de grote spelers op de goudmarkt het meest gebruikt en worden ook gebruikt door de centrale banken. Wanneer je niet over dit geld beschikt, is het beter om kluis-goud te kopen bij dienstverleners zoals GoldRepublic en ook BullionVault. Ik heb GoldRepublic het meest opgenoemd aangezien dit een betrouwbaar bedrijf is in Nederland met een kantoor in Amsterdam. BullionVault is een uitstekend alternatief, maar wordt niet ondersteund in de Nederlandse taal en is gelegen in Londen.

Het is niet aan te raden om duurdere gouden muntjes te kopen voor vermogensbeheer. Gouden munten kopen is duurder aangezien de productiekosten veel hoger zijn. Je krijgt minder goud voor je geld. Als alternatief kun je overwegen om zilverbaren te kopen. Het nadeel van zilverbaren is dat deze niet BTW-vrij zijn. Alleen via betrouwbare dienstverleners zoals BitGoldGoldRepublic, BullionVault, Holland GoldDoijer & Kalff en AmsterdamGold, GoldDirect kun je BTW-vrij zilverbaren kopen. Dus voor de gemiddelde burger is het gewoon verstandig om in eerste instantie gebruik te maken van deze dienstverleners. Je krijgt het meest voor je geld en neemt de minste risico’s. Natuurlijk, verwacht je dat de prijs van zilver en goud in de komende jaren gaat verviervoudigen, dan kun je gewoon deze rationele kostencalculatie voor lief nemen en gewoon ook kleine goudbaren kopen en thuis laten opslaan. Uiteindelijk is dat ook mijn devies, om in ieder geval wat goud en zilver thuis te verstoppen. Je kunt ze later altijd gebruiken als onderpand in tijden van crisis waar je echt direct contant geld nodig hebt. Goudbaren kun je zeer makkelijk belenen. Voor meer informatie: goud verpanden.

Ten slotte, ben je een vrijbuiter die de mogelijkheden van de nieuwe bitcoin-technologie en goud wilt combineren? Lees dan de recensies over de dienstverlening van BitReserve en Vaultoro.

Gerelateerde artikels:

Lees verder

De markten kleuren rood in angst voor de Federal Reserve

Het moge deze dagen weer duidelijk zijn wie de macht heeft over het huidige fragiele financiële piramidesysteem: de Federal Reserve. De voorzitter van de Federal Reserve, Jerome Powell, kondigde vorig jaar aan dat de rente in 2022 zal worden verhoogd en het aankoopprogramma zal worden verminderd. Sindsdien zijn de markten nerveus geworden. In combinatie met […]

Jan 21, 2022
3 min

Google Pay flirt met Bitcoin

Betaaldiensten buitelen over elkaar heen tegenwoordig. Niemand wil de boot missen. Ik kan. Jij kunt. Wim Kan. Apple Pay. Google Pay. Wie doet nog meer mee? En makkelijk is het niet. Online bankgigant N26 is net van een koude internationale kermis huis gekomen en met hangende pootjes alsnog in crypto ingestapt. Tal van nieuwe fintech […]

Jan 20, 2022
4 min

Intel stort zich op de Bitcoin mining markt met de Bonanza Mine ASIC chip

Intel heeft gewerkt aan een nieuwe innovatieve chip voor het delven van bitcoin. Het wordt omschreven als een ultra-low-voltage energy efficient Bitcoin-mining ASIC en wordt de Bonanza Mine genoemd. Deze nieuwe chip zal later in februari op de jaarlijkse ISSCC-conferentie worden gepresenteerd. Vandaar, er zijn nog weinige details over de chip bekend. Echter, het zal […]

Jan 19, 2022
2,5 min