HILLARY CLINTON & WIKILEAKS

Is Hillary Clinton nog betrouwbaar als presidentskandidaat?

In de Amerikaanse geschiedenis verdient Hillary Clinton (HRC) als geen ander een pluim als het gaat om het overleven van ongekend veel ernstige schandalen. Deze schandalen worden helaas afgedaan als verkiezingsretoriek en de media doet niet goed haar werk omtrent het belichten van de ernst van deze schandalen. Dit artikel over Hillary Clinton is geen complottheorie, maar is onderbouwd op basis van haar eigen email communicatie, gerelateerde getuigenverklaringen en vele verschillende bronnen. Wikileaks heeft een enorme hoeveelheid aan emails vrijgegeven die iedereen zelf kan inzien om de feiten na te trekken. Het Amerikaanse volk heeft zich uitgesproken. Ondanks alle negatieve berichtgeving heeft Donald Trump een enorme overwinning gehaald. Zal President Trump terugkomen op zijn belofte om haar te laten vervolgen?

Hillary Clinton is een onbetrouwbare politica die voor de rechter moet verschijnen. Ze is een systematische leugenaar met een verborgen dubbele agenda en is indirect medeverantwoordelijk voor oorlogsmisdaden in het Midden Oosten. De uitgelekte e-mailcorrespondentie op WikiLeaks van Podesta met Hillary leveren een schat aan bewijsmateriaal. Hillary Clinton’s entourage wil graag een ‘onwetend’ en ‘volgzaam’ volk creëren als ze aan de macht komt om de waarheid zoveel mogelijk te verbergen: Podesta e-mail 3599.

Vooral de gelekte email communicatie van Hillary Clinton over haar rol als minister bij het bewapenen van ISIL/ISIS in Syrië en Al Qaida in Benghazi tonen nogmaals aan dat een internationaal strafrechtelijk onderzoek moet worden ingezet. ISIS en andere terroristische groeperingen konden/mochten onder haar mandaat in 2014 verder uitgroeien. ISIS werd verder voorzien van veel wapens en geld door Saoedi-Arabië en Qatar. Twee zeer omstreden landen die veel geld ‘doneren’ aan de Clinton Foundation en de presidentscampagne.

Nogmaals, Hillary Clinton was zelf als minister van Buitenlandse Zaken (Secretary of State) direct en persoonlijk op de hoogte over financiële steun en de verkoop en levering van wapens aan ISIL/ISIS  en Al Qaida in LibiëDeze wapenleveranties  staan ook in verband met  het feit dat onder haar toezien deze wapens werden verkocht aan de ISIS-strijders die Amerikaanse diplomaten in Benghazi vermoordden (Benghazi-schandaal). De gebeurtenissen toen, waarbij VS ambassadeur Stevens om het leven kwam, hadden niets te maken een anti moslim video, maar alles met het bewapenen van ISIS in Syrië.

hillary clinton corrupt oorlogscrimineelHet zijn vooral de Russen geweest die uiteindelijk eind 2015 ingrepen om een einde maakte aan de illegale oliehandel van ISIS en effectief deze gecreëerde monsters bombardeerden waardoor ze nu veel terrein hebben verloren. Hillary en de Amerikanen hebben niet alleen toegekeken, ze hebben ISIS gebruikt voor het behalen van strategische lange termijn doelen die volledig indruisen tegen het internationale recht en ook de belangen van Rusland: het met geweld verwijderen van Assad voor het leggen van gaspijpleidingen door Syrië ten bate van de oorlogsindustrie en natuurlijk de gas- en olie industrie van de Amerikanen en de Wahabieten. Maar we gaan weer terug naar Hillary Clinton’s schandalenlijst.

De bewapeningsschandalen staan ook weer in verband met een ander groot schandaal, ze regelde alles via email communicatie over een eigen illegale server (email serverschandaal). Het Amerikaans Congres beval haar alle e-mails te overhandigen, maar in plaats daar van vernietigde ze de meeste e-mails op haar server. Het is dan ook niet zo vreemd dat Trump haar bedreigde met een strafrechtelijke vervolging. Clinton heeft de levering van wapens aan ISIL onder ede ontkend. Vandaar, met de nieuwe onthullingen van Wikileaks waarin haar betrokkenheid kan worden aangetoond, kan  meineed worden bewezen.  Zelfs bij deze huidige politieke gang van zaken zal haar kandidatuur onhoudbaar worden.

clinton corrupt foundationNogmaals, de email communicatie toont onomstotelijk aan dat ze wist dat Saoedi-Arabië en Qatar veel geld staken in ISIS. Twee landen die veel geld terugstoten in de Clinton Foundation en haar presidentscampagne. De vraag is hoe de media met deze nieuwe onthullingen zal  omgaan want het Amerikaans politieke establishment heeft geen goed alternatief voor haar. Donald Trump mag zeker niet president worden en wordt volledig gedemoniseerd. Hilary Clinton heeft trouwens veel meer schandalen achter de rug. De fraude die nog steeds plaatsvindt binnen de Clinton Foundation is een ander ernstig schandaal dat veel meer aandacht verdient met strafrechtelijke gevolgen. Hier onder kun je een goede documentaire bekijken Clinton Cash over de corrupte Clinton Foundation:

Hier is een getuigenverklaring van een van de Fixer’s van de Clinton’s :

Greg Hunter een onafhankelijke journalist heeft een uitstekende samenvatting gemaakt over de onthullingen op WikiLeaks en de frauduleuze rol van de media, de Amerikaanse FBI en het uitbreken van een Derde Wereldoorlog:

We Are Change over Hillary Clinton en de recente Wikileaks onthullingen:

Zeer goede analyse van Stefan Molyneux over Hillary Clinton & de Wikileaks onthullingen:

Hier volgt Newt Gringich visie over de recente Clinton Wikileaks onthullingen:

Andere bekende schandalen zijn o.a. Whitewater Gate en Travel Gate In deze videopresentatie is een goede samenvatting gemaakt over haar beruchte geschiedenis als een corrupte politica:

Hillary the Movie: documentaire over de corruptie en criminele activiteiten van Hillary Clinton:

 

hillary for prisonDe waarheid is ondergeschikt geraakt aan het behouden, verwerven en uitbreiden van macht. Het feit dat ze nog niet is afgezet of ontslagen en als presidentskandidaat nog actief is, is een duidelijk teken dat Hillary Clinton wordt beschermt door grotere belangen dan haar zelf. Niet alleen de elite binnen Saoedi-Arabië, maar ook de grote investeringsbanken zoals Goldman Sachs pompen veel geld in de verkiezingscampagnes van Hillary Clinton. Hillary Clinton is een lid van de CFR en maakt in feite deel uit van de Amerikaanse deep state. Hillary Clinton is corrupt en is medeverantwoordelijk voor veel ellende en bloedvergieten in het Midden Oosten met duidelijke koppeling met de groei en bloei van ISIL/ISIS. Het ondersteunt nogmaals dat het ISIS/ISIL een cynisch werktuig is voor het bewerkstelligen van strategische doelen voor de wapen-, olie- en gasindustrie in de Verenigde Staten en haar bondgenoten. Dit is geen complotdenken. Hier kun je General Wesley Clark zelf aan het woorden zien over de strategische doelstellingen en de interne Policy Coup in het kader van de New American Century:

 

Hillary Clinton heeft haar aandeel bij het voorbereiden van de wereld voor een nieuwe wereldoorlog en is bereid om te confrontatie aan te gaan om de invloed van Rusland in het Midden-Oosten en Oost-Europa te beperken. De gevoerde Amerikaanse buitenlandse politiek voor het behouden van de hegemonie in de wereld is duidelijk corrupt, misdadig en kwaadaardig. De verantwoordelijke behoren te verschijnen bij het Internationaal Gerechtshof. Hilary Clinton heeft een buitenlands beleid conform deze doelstellingen gevoerd. De demonisering van Poetin en Rusland is geen toeval en past in deze strategie ten aanzien van Europa. Rusland mag niet bevriend zijn met Europa en Duitsland, tenzij Rusland volledig aan de leidband van de Amerikanen loopt. Poetin moet weg. Hillary Clinton staat bekend voor haar oorlogsretoriek met betrekking tot Poetin. Hebben we nu daar nu echt baat bij dat deze nucleaire machten elkaar in de haren vliegen?

In het binnenland kan Hillary Clinton prijken met nog meer schandalen. Deze schandalen hebben een koppeling met het Amerikaanse bankwezen en het witwassen van drugsgeld. Voor meer informatie kun je deze uitgebreide documentaire zien over deze corruptie van Hillary en Bill Clinton:

 

Al zo’n 46 klokkenluiders onder andere een aantal die meewerkten met het maken van deze documentaire, hebben hun leven gegeven om deze informatie naar buiten te brengen. Trump mag dan een vreselijke presidentskandidaat zijn, maar Hillary Clinton met Bill Clinton in het Witte Huis zijn gevaarlijke criminelen vergelijkbaar met een maffia familie. Zij kunnen een Derde Wereldoorlog ontketenen wanneer ze de complexe situatie in Syrië onbenullig of gewoon willens en wetens gaan escaleren. Laten we toch maar met een beetje humor afsluiten en Jeff Dunham’s video over Hillary Clinton bekijken over waarom hij geen grapjes over haar maakt:

Hier is een andere video over de corruptie van Hillary Clinton:

 

 

Bronnen:

WikiLeaks: Hillary Wants Obamacare to ‘Unravel’

Hillary Admits Saudi Arabia funds ISIS Yet Takes Money From Them for the Clinton Foundation

Hillary Clinton tot haar nek in schandalen

Clinton corruption: 10 facts about the Clinton Foundation

Hillary Clinton, sociopaat of psychopaat ?

Greep van e-mails:

Hillary Clinton – De CV van de volgende president van de VS