Boerse Stuttgart exchange

BOWHEAD

Aug 15, 2017
Aanbieding: 

bowhead icoBowhead is een bedrijf in Singapore dat werkt aan een platform voor het bieden van preventieve gezondheidszorg met behulp van blokketen technologie en medische applicaties. Met het Bowhead platform wordt je gezondheid gecontroleerd en gemeten op basis van o.a. je hormonenspiegel. Indien nodig zal er medicatie of voedingssupplementen worden versterkt. Initieel zal het vooral gaan om het uitvoeren van biometrische diagnoses op basis waarvan voedingssupplementen worden versterkt. Bowhead zal in de toekomst meer kunnen doen. Het kan ook zwangerschapstesten uitvoeren en later ziektes diagnosticeren zoals malaria. Hieronder kun je een presentatie zien over hoe het Bowhead Health platform zal werken:

De blokketen technologie van Waves verzekert een decentrale, transparante en veilige verwerking van patiënt gegevens. De uitwisseling van deze gegevens moet ten goede van de patiënt gebeuren waarbij de patiënt zelf weet dat de gegevens veilig en met toestemming worden opgeslagen en gedeeld. Centrale opslag van patiënt gegevens is niet alleen risicovol uit een veiligheidsoogpunt, maar ook vaak niet in het belang van de patiënt aangezien deze geen controle heeft over hoe er met deze informatie wordt omgegaan door derden. Bowhead werkt niet alleen aan een preventieve aanpak voor het verbeteren van de gezondheidszorg voor vooral mensen die geen toegang hebben tot gezondheidsdiensten, maar ook voor een beter hantering van de gegevens.

Bowhead maakt gebruik van Bowhead tokens die een patient kan verdienen bij het delen van gegevens ter verbetering van de dienstverlening. De Bowhead tokens kunnen ook gebruikt geworden door zorgverleners voor de aanschaf van de Bowhead voedingssupplementen, medicatie en uitrusting of het kopen van geaggregeerde patiënt gegevens voor onderzoek door derde partijen. In dit geval zullen alle patiënten die deelnemen gecompenseerd worden met Bowhead tokens.

Het is nu mogelijk om mee te doen aan de Bowhead ICO. Het is de eerste Initial Coin Offering voor een concrete medische oplossing. Er worden 40 miljoen van de 100 miljoen AHT tokens verstrekt tijdens de ICO distributie. AHT staat voor Anonymized Health Token en speelt vooral een belangrijke rol als een betalingsverdeling voor farmaceutische en onderzoeksbedrijven waarbij de patiënten of deelnemers ook verdienen. Bowhead beschikt over een sterk team en een werkende prototype. Nu wilt het bedrijf geld ophalen via een ICO van 40 miljoen AHT tokens.

Het aan te raden om zelf het project grondig te bestuderen en de white paper goed door te nemen alvorens de Bowhead tokens te kopen.

Gerelateerde onderwerpen:

 

Lees verder

Schuldencycli en het monetaire en fiscale beleid in de afgelopen eeuw

We zitten midden in een uitzonderlijke economische crisis en het is erg relevant om te kijken hoe de overheid daarmee omgaat. Daarbij is het verstandig om naar de geschiedenis te kijken, want hoewel de geschiedenis zich niet exact herhaalt, zijn er zeker wel paralellen waar te nemen. De korte schuldencyclus Om te begrijpen waarom de […]

Sep 29, 2020
4 min

Brent Johnson en Steven Van Metre over het onvermogen van de FED

We willen onze lezers graag wijzen op een boeiende discussie tussen twee bekende macro-analisten, Brent Johnson en Steven Van Metre. Brent Johnson is als macro-analist bekend geworden met zijn Dollar Milkshake Theory. Brent Johnson en Steven Van Metre bespreken waarom de Federal Reserve geen inflatie kan veroorzaken. Het is een verkeerde opvatting dat de Federal […]

Sep 27, 2020
2 min

FED COIN CBDC is onder ontwikkeling

Er zijn meer feiten over de ontwikkeling van een Fed coin of Fed CBDC naar buiten gekomen. Loretta J. Mester, voorzitter van de Federal Reserve Bank of Chicago, heeft op 23 september 2020 tijdens een keynote-presentatie tijdens de twintigste verjaardag van de Chicago Payments Symposium aangegeven dat de Federal Reserve actief werkt aan de ontwikkeling […]

Sep 24, 2020
2,5 min