Boerse Stuttgart exchange

BOWHEAD

Aug 15, 2017
Aanbieding: 

bowhead icoBowhead is een bedrijf in Singapore dat werkt aan een platform voor het bieden van preventieve gezondheidszorg met behulp van blokketen technologie en medische applicaties. Met het Bowhead platform wordt je gezondheid gecontroleerd en gemeten op basis van o.a. je hormonenspiegel. Indien nodig zal er medicatie of voedingssupplementen worden versterkt. Initieel zal het vooral gaan om het uitvoeren van biometrische diagnoses op basis waarvan voedingssupplementen worden versterkt. Bowhead zal in de toekomst meer kunnen doen. Het kan ook zwangerschapstesten uitvoeren en later ziektes diagnosticeren zoals malaria. Hieronder kun je een presentatie zien over hoe het Bowhead Health platform zal werken:

De blokketen technologie van Waves verzekert een decentrale, transparante en veilige verwerking van patiënt gegevens. De uitwisseling van deze gegevens moet ten goede van de patiënt gebeuren waarbij de patiënt zelf weet dat de gegevens veilig en met toestemming worden opgeslagen en gedeeld. Centrale opslag van patiënt gegevens is niet alleen risicovol uit een veiligheidsoogpunt, maar ook vaak niet in het belang van de patiënt aangezien deze geen controle heeft over hoe er met deze informatie wordt omgegaan door derden. Bowhead werkt niet alleen aan een preventieve aanpak voor het verbeteren van de gezondheidszorg voor vooral mensen die geen toegang hebben tot gezondheidsdiensten, maar ook voor een beter hantering van de gegevens.

Bowhead maakt gebruik van Bowhead tokens die een patient kan verdienen bij het delen van gegevens ter verbetering van de dienstverlening. De Bowhead tokens kunnen ook gebruikt geworden door zorgverleners voor de aanschaf van de Bowhead voedingssupplementen, medicatie en uitrusting of het kopen van geaggregeerde patiënt gegevens voor onderzoek door derde partijen. In dit geval zullen alle patiënten die deelnemen gecompenseerd worden met Bowhead tokens.

Het is nu mogelijk om mee te doen aan de Bowhead ICO. Het is de eerste Initial Coin Offering voor een concrete medische oplossing. Er worden 40 miljoen van de 100 miljoen AHT tokens verstrekt tijdens de ICO distributie. AHT staat voor Anonymized Health Token en speelt vooral een belangrijke rol als een betalingsverdeling voor farmaceutische en onderzoeksbedrijven waarbij de patiënten of deelnemers ook verdienen. Bowhead beschikt over een sterk team en een werkende prototype. Nu wilt het bedrijf geld ophalen via een ICO van 40 miljoen AHT tokens.

Het aan te raden om zelf het project grondig te bestuderen en de white paper goed door te nemen alvorens de Bowhead tokens te kopen.

Gerelateerde onderwerpen:

 

Lees verder

Mastercard netwerk integreert spoedig bitcoin en crypto diensten

Mastercard staat op het punt om een belangrijke aankondiging te doen. Ze willen banken en winkeliers die aangesloten zijn op het Mastercard betalingsnetwerk de optie bieden om betalingen in bitcoin te accepteren. Dit nieuws is vrijgekomen vandaag 25.10.2021 op CNBC gepubliceerd. Net zoals Twitter als een sociaal netwerk nu ook werkt als een bitcoin betalingsnetwerk […]

Oct 25, 2021
1,5 min

Jack Dorsey waarschuwt voor hyperinflatie

Miljardair en Twitter oprichter Jack Dorsey plaatste afgelopen vrijdagavond een opmerkelijke tweet over hyperinflatie. Hyperinflatie gaat alles veranderen. Het gebeurt nu al. De consumptieprijzen hebben in de Verenigde Staten een recordstijging gehad. Er is steeds meer bezorgdheid over de inflatiedruk. Zelfs de Federal Reserve-voorzitter Jerome Powell bekende dat de inflatiedruk tot ver in volgend jaar […]

Oct 25, 2021
2 min

Hoera crypto fnuikt Amerikaanse sancties

Het is zo grappig om nieuwsartikelen te lezen als je de narratieven kent die steeds maar worden ingezet om de goegemeente verder de hersenen te spoelen. Zo zouden Putin en China agressieve bedoelingen hebben in een wereld die compleet wordt gedomineerd door Amerikaanse legerbases en militaire uitgaven. En zo zou crypto slecht zijn omdat je […]

Oct 24, 2021
2,5 min