cosmos

MALTA BEDRIJF OPZETTEN

Jul 4, 2018
Aanbieding: 

malta blockchain bedrijf opzetten icoWil je in Malta een bedrijf opzetten voor het organiseren van een token sale (ICO) of de uitgifte van security tokens? Wil je een gereguleerde crypto-beleggingsfonds of crypto exchange opzetten? Wil je een smart contract of DAO opzetten met een juridische persoonlijkheid? Het is allemaal mogelijk in Malta!

Malta heeft een aantal wetsvoorstellen goedgekeurd waarbij Maltese bedrijven het voortouw kunnen nemen in het verwezenlijken van blockchain island. Dit is de nieuwe naam en visie voor Malta binnen deze nieuwe sector. Malta wil bestaande crypto finance bedrijven en natuurlijk nieuwe entrepreneurs lokken uit het buitenland. De visie is om van Malta een belangrijke speler binnen de nieuwe globale crypto finance sector te maken. Op deze manier kan Malta vooral concurreren met Zwitserland en Gibraltar. De wetten maken van Malta het meest crypto vriendelijk land ter wereld.

Een zeer belangrijk en rijk crypto bedrijf dat al naar Malta is verhuisd, is de internationale cryptobeurs Binance. Binance zal verder samenwerken met de Maltese aandelenbeurs en een reguliere bank om crypto finance bedrijven op te starten en te integreren met de bestaande financiële sector en bankwezen op Malta. Inderdaad, op Malta zal high finance en crypto finance hand in hand samenwerken.

Malta, een prachtig blockchain eilandje en een belastingparadijs!

Het opzetten van een bedrijf in Malta is niet alleen uit het oogpunt van deze crypto wetsvoorstellen uitermate interessant, maar zeker ook uit het oogpunt van de belastingen. Malta is niet alleen een blockchain island maar ook belastingparadijs. Wanneer het bedrijf goed wordt opgezet heeft Malta de laagste effectieve belastingdruk binnen Europa.

Maltese besloten vennootschappen betalen 35 procent inkomstenbelasting op hun belastbare winst. Dankzij een belastingkredietsysteem kunnen aandeelhouders van een Maltese vennootschap de betaalde vennootschapsbelasting terugvragen. Er is een standaard belastingkrediet van zes zevende (6/7) waardoor de effectieve belastingdruk in de praktijk 5 procent is.

Het adviesbureau LiɃerBits kan ondernemers helpen met advies en contacten om dit goed en ook zeer voordelig te verwezenlijken. Ondernemers die graag in Malta een bedrijf willen oprichten binnen de bloeiende blockchain en crypto finance sector zijn bij LiɃerBits aan het juiste adres.

Neem hier vrijblijvend contact op.

Opmerkingen en vragen zijn welkom.

* indicates required field

Lees verder

Kan de Federal Reserve Bankroet gaan?

Kan de Federal Reserve bankroet gaan? Dit is een vraag die George Gammon zich stelt in de onderstaande video. Hij heeft een uitstekende analyse gemaakt over hoe de Federal Reserve opereert en op welke manier de Federal Reserve geld verdient voor haar aandeelhouders. De Federal Reserve functioneert nu als een gediversifieerd beleggingsfonds en zal onder […]

Jul 3, 2020
2,5 min

Lords of Finance: The Bankers Who Broke the World

We kunnen onze lezers het volgende boek aanbevelen: Lords of Finance: The Bankers Who Broke the World. Het boek is uitgegeven door Penguin Press in 2009 tijdens de vorige financiële crisis. Het is geschreven door Liaquat Ahamed die voor zijn werk in 2010 de Pulitzer Prize for History ontving. Het boek beschrijft de financiële ontwikkelingen voorafgaand […]

Jul 3, 2020
4 min

Waarom is Bitcoin antifragiel?

Dat velen nog altijd sceptisch zijn over Bitcoin is geen geheim. Ze beweren dat het een kwetsbare ponzi-scheme is, die ieder moment kan knappen. Bitcoin bezit echter een aantal kwaliteiten die ervoor zorgen dat het juist antifragiel is, en dat het toestanden kan doorstaan die ons huidig monetair systeem ernstig in de problemen zouden brengen. […]

Jul 3, 2020
3,5 min