defi rio

MALTA BEDRIJF OPZETTEN

Jul 4, 2018
Aanbieding: 

malta blockchain bedrijf opzetten icoWil je in Malta een bedrijf opzetten voor het organiseren van een token sale (ICO) of de uitgifte van security tokens? Wil je een gereguleerde crypto-beleggingsfonds of crypto exchange opzetten? Wil je een smart contract of DAO opzetten met een juridische persoonlijkheid? Het is allemaal mogelijk in Malta!

Malta heeft een aantal wetsvoorstellen goedgekeurd waarbij Maltese bedrijven het voortouw kunnen nemen in het verwezenlijken van blockchain island. Dit is de nieuwe naam en visie voor Malta binnen deze nieuwe sector. Malta wil bestaande crypto finance bedrijven en natuurlijk nieuwe entrepreneurs lokken uit het buitenland. De visie is om van Malta een belangrijke speler binnen de nieuwe globale crypto finance sector te maken. Op deze manier kan Malta vooral concurreren met Zwitserland en Gibraltar. De wetten maken van Malta het meest crypto vriendelijk land ter wereld.

Een zeer belangrijk en rijk crypto bedrijf dat al naar Malta is verhuisd, is de internationale cryptobeurs Binance. Binance zal verder samenwerken met de Maltese aandelenbeurs en een reguliere bank om crypto finance bedrijven op te starten en te integreren met de bestaande financiële sector en bankwezen op Malta. Inderdaad, op Malta zal high finance en crypto finance hand in hand samenwerken.

Malta, een prachtig blockchain eilandje en een belastingparadijs!

Het opzetten van een bedrijf in Malta is niet alleen uit het oogpunt van deze crypto wetsvoorstellen uitermate interessant, maar zeker ook uit het oogpunt van de belastingen. Malta is niet alleen een blockchain island maar ook belastingparadijs. Wanneer het bedrijf goed wordt opgezet heeft Malta de laagste effectieve belastingdruk binnen Europa.

Maltese besloten vennootschappen betalen 35 procent inkomstenbelasting op hun belastbare winst. Dankzij een belastingkredietsysteem kunnen aandeelhouders van een Maltese vennootschap de betaalde vennootschapsbelasting terugvragen. Er is een standaard belastingkrediet van zes zevende (6/7) waardoor de effectieve belastingdruk in de praktijk 5 procent is.

Het adviesbureau LiɃerBits kan ondernemers helpen met advies en contacten om dit goed en ook zeer voordelig te verwezenlijken. Ondernemers die graag in Malta een bedrijf willen oprichten binnen de bloeiende blockchain en crypto finance sector zijn bij LiɃerBits aan het juiste adres.

Neem hier vrijblijvend contact op.

Opmerkingen en vragen zijn welkom.

* indicates required field

Lees verder

Mastercard netwerk integreert spoedig bitcoin en crypto diensten

Mastercard staat op het punt om een belangrijke aankondiging te doen. Ze willen banken en winkeliers die aangesloten zijn op het Mastercard betalingsnetwerk de optie bieden om betalingen in bitcoin te accepteren. Dit nieuws is vrijgekomen vandaag 25.10.2021 op CNBC gepubliceerd. Net zoals Twitter als een sociaal netwerk nu ook werkt als een bitcoin betalingsnetwerk […]

Oct 25, 2021
1,5 min

Jack Dorsey waarschuwt voor hyperinflatie

Miljardair en Twitter oprichter Jack Dorsey plaatste afgelopen vrijdagavond een opmerkelijke tweet over hyperinflatie. Hyperinflatie gaat alles veranderen. Het gebeurt nu al. De consumptieprijzen hebben in de Verenigde Staten een recordstijging gehad. Er is steeds meer bezorgdheid over de inflatiedruk. Zelfs de Federal Reserve-voorzitter Jerome Powell bekende dat de inflatiedruk tot ver in volgend jaar […]

Oct 25, 2021
2 min

Hoera crypto fnuikt Amerikaanse sancties

Het is zo grappig om nieuwsartikelen te lezen als je de narratieven kent die steeds maar worden ingezet om de goegemeente verder de hersenen te spoelen. Zo zouden Putin en China agressieve bedoelingen hebben in een wereld die compleet wordt gedomineerd door Amerikaanse legerbases en militaire uitgaven. En zo zou crypto slecht zijn omdat je […]

Oct 24, 2021
2,5 min