crypto capital

CREDITS ICO

Dec 4, 2017
Aanbieding: 

credits pre icoBeste blockchain & crypto liefhebber, mijn naam is Arjan Eikelenboom, organisator van onder meer de maandelijkse Crypto & Blockchain Seminars (Trading Seminars). Via deze weg wil ik u graag kennis laten maken met Credits, een nieuwe blockchain dat volgens sommigen nu al wordt omschreven als een verbeterde Ethereum. Sneller en goedkoper met meer mogelijkheden die aansluiten op de vraag vanuit de maatschappij.

GRATIS TOEGANG – Credits presentatie!

credits presentatie pre icoOp donderdag 14 december om 10:00 houden we een introductie presentatie in het Atrium in Amsterdam. Deze introductie is bedoeld om zowel professionele als particuliere investeerders inzage te geven in de potentie van het innovatieve protocol van Credits. Toegang is gratis.

Aansluitend is er een Workshop Daytraden die duurt van 13:00 tot 17:00 Deze workshop kost €49 is bedoeld voor consumenten die willen leren daytraden met onder andere cryptovaluta. De workshop wordt gehouden in samenwerking met trading platform UFX. Voor meer informatie: klik en bezoek UFX.

Terug naar de introductie van Credits.

Nog niet zo lang geleden kwam ik tijdens een seminar in contact met de oprichters van Credits. Zij hielden een presentatie over hun vernieuwende protocol, maar door de taalbarrière kreeg ik niet direct helder wat Credits nu precies toevoegt. Ik besloot zelf op onderzoek uit te gaan. Al snel concludeerde ik dat het Credits protocol een wel heel bijzondere is en dat het wel eens tot het grootste blockchain van de wereld zou kunnen uitgroeien.

smart contractOm te kunnen begrijpen waarom Credits zo’n hoge potentie heeft kunnen we het beste kijken naar de kenmerken van nu populaire blockchains zoals Bitcoin en Ethereum. Bitcoin is gecreerd als alternatief betaalmiddel; gedecentraliseerd en ongereguleerd. Het Bitcoin blockchain is hierop ontworpen. Veel meer dan een betaalmideel is het dan ook niet. Ethereum echter is een platform waarop we slimme contracten kunnen maken. Zonder tussenkomst van centrale instanties. Dat scheelt tijd, geld en gedoe. Maar de technieken die Ethereum hiervoor gebruikt lijken nu alweer verouderd. Zo duurt een gemiddelde transactie op Ethereum een halve seconde tot 5 minuten. Bitcoin heeft minimaal 10 minuten nodig. Credits belooft een transactie af te ronden in 0,01 seconde! Dat is duidelijk sneller, lichtsnelheid zou ik bijna zeggen.

Naast een supersonische verwerkingssnelheid van 0,01 seconde kunnen ondernemingen ruim 1 miljoen transacties laten uitvoeren met Credits’ platform. Of protocol, zoals zij het zelf noemen. 1 miljoen transacties per seconde, dat is veel. Er is (nog) geen enkel blockchain dat dit kan realiseren. Ter vergelijking; Ethereum doet maximaal 300 transacties per seconde en Bitcoin komt met 7 transacties onder aan de lijst te staan.

De ontwikkelaars van Credits, momenteel 10 man/vrouw sterk, hebben ervoor gekozen om met nieuwe technieken te werken. Het doel van Credits is het beste decentrale publieke platform ter wereld te worden waarop onder meer banken, investeringsfondsen, credit card maatschappijen, verzekeraars en energiebedrijven zelf hun applicaties kunnen ontwikkelen, bouwen en uitvoeren.

De 1 miljoen transacties, om even bij het voorbeeld te blijven, die met warpspeed kunnen worden uitgevoerd, worden gecomprimeerd. Daar ligt meteen een stukje van het geheim van Credits. Dit comprimeren klinkt eenvoudig maar zit behoorlijk complex in elkaar. We hebben immers met encrypted smart contracts te maken. Credits haalt als het ware net voldoende informatie uit de encryptie om toch de verzendig in het geheel te kunnen voltooien. In de technische informatie sheets op de website wordt dit nader toegelicht.

Dus; snelheid en volume. Dat zijn vooral de speerpunten van Credits. Maar er is meer namelijk, kosten die moeten worden betaald voor het laten uitvoeren van transacties. Voor de oprichters van Credits was ook dit een belangrijk aspect. Op Ethereum moet je namelijk rekenen op ongeveer 10 cent tot 1 dollar per transactie. Bitcoin spant de kroon met 3 dollar. Natuurlijk is dat nog altijd vele malen goedkoper dan de conventionele manier maar dat is niet waar het nu om draait. Als je 1 miljoen transacties doet hebben we het over hoge bergen met geld. En een beetje bank zit hier al snel aan. Credits rekent marginale procenten waardoor de kosten voor het versturen van smart contracts zoals betalingen zeer laag blijven. Dat maakt Credits voor de grootste industrie ter wereld bijzonder interessant.

Maar er is nog veel meer. Zo kunnen de smart contracts op Credits volledig zelfstandig verwerkt worden; kunnen smart contracts geprogrammeerd worden zodat ze periodiek kunnen worden uitgevoerd. Zaken die onmogelijk zijn op het Ethereum en Bitcoin blockchain, of welk ander Blockchain ook.

De ontwikkelaars hebben met Java de drempel voor implementatie van Credits zo laag mogelijk gelegd. Een overstap naar Credits kan hierdoor soepel verlopen. Dat scheelt voor veel ondernemingen niet alleen een hoop gedoe, ook kunnen de kosten, wederom, laag blijven.

Initial Coin token offering credits.comCredits zit op dit moment in een zogeheten pre-ICO. Het beste te vergelijken met een voorinschrijving. Voor investeerders die op zoek zijn naar potentieel kansen is dit goed nieuws. Want in een voorinschrijving pak je het grootste voordeel. In januari gaat de werkelijke ICO van start.

De 10 ontwikkelaars van Credits zijn op dit moment druk met het afsluiten van de Alpha versie van hun supersnelle blockchain. De komende maanden zal wereldwijd hard worden gewerkt aan promotie om het unieke platform in alle landen onder de aandacht te brengen. Hiervoor staat een team aan professionals klaar die in onder meer Japan, Korea, Europa en Amerika aan de slag zullen gaan.

credits pre ico presentatie

Vorige week was ik namens Credits gastspreker op verschillende Blockchain conferenties in Europa en heb ik veel mensen uit de industrie en van universiteiten mogen ontmoeten. De feedback die ik ontving was overweldigend. Men is het blijkbaar unaniem met elkaar eens dat Credits een heuse game changer kan worden en uiteindelijk tot de top blockchains ter wereld kan gaan behoren.

cryptocurrencyOmdat ik besef dat de materie nog voor veel mensen abracadabra is zal ik op donderdag 14 december een presentatie geven in het Atrium in Amsterdam. Deze introductie van Credits zal beginnen op 10:00 uur en is gratis bij te wonen. Wel graag even aanmelden als u wilt komen. Deze introductie presentatie van Credits is speciaal bedoeld voor professionele investeerders en particuliere investeerders. Alle technische data van Credits is te vinden op de website.

Als u de boot niet wilt missen en nu meteen wilt investeren zodat u ook volop bonus voordeel krijgt, dan kunt u nu al via de website direct uw investering in orde maken.

  • Klik hier om u aan te melden voor de Credits PRE-ICO!
  • Aanmelden voor de introductie presentatie kan op dit email adres: arjan@tradingseminars.nl

Als u vragen heeft dan kunt u uiteraard ook contact opnemen.

Cheers,

Arjan Eikelenboom

  • Trading Seminars!

Gerelateerd artikel:

Lees verder

Mastercard netwerk integreert spoedig bitcoin en crypto diensten

Mastercard staat op het punt om een belangrijke aankondiging te doen. Ze willen banken en winkeliers die aangesloten zijn op het Mastercard betalingsnetwerk de optie bieden om betalingen in bitcoin te accepteren. Dit nieuws is vrijgekomen vandaag 25.10.2021 op CNBC gepubliceerd. Net zoals Twitter als een sociaal netwerk nu ook werkt als een bitcoin betalingsnetwerk […]

Oct 25, 2021
1,5 min

Jack Dorsey waarschuwt voor hyperinflatie

Miljardair en Twitter oprichter Jack Dorsey plaatste afgelopen vrijdagavond een opmerkelijke tweet over hyperinflatie. Hyperinflatie gaat alles veranderen. Het gebeurt nu al. De consumptieprijzen hebben in de Verenigde Staten een recordstijging gehad. Er is steeds meer bezorgdheid over de inflatiedruk. Zelfs de Federal Reserve-voorzitter Jerome Powell bekende dat de inflatiedruk tot ver in volgend jaar […]

Oct 25, 2021
2 min

Hoera crypto fnuikt Amerikaanse sancties

Het is zo grappig om nieuwsartikelen te lezen als je de narratieven kent die steeds maar worden ingezet om de goegemeente verder de hersenen te spoelen. Zo zouden Putin en China agressieve bedoelingen hebben in een wereld die compleet wordt gedomineerd door Amerikaanse legerbases en militaire uitgaven. En zo zou crypto slecht zijn omdat je […]

Oct 24, 2021
2,5 min