IQ OPTION

IQ Option klinkt als een nieuwe vorm van opties. IQ Option is geen optievorm, maar een aanbieder van binaire opties. Een aanbieder van binaire opties die voor sommige beleggers interessant kan zijn. IQ Option heeft namelijk een unieke handelsomgeving. Deze handelsomgeving maakt het mogelijk om meerdere trades uit te voeren binnen de zelfde scherm. Kijk, maar eens naar deze screenshot:

iqoption review

Het is een prachtige handelsomgeving die me veel doet denken aan die van 24Option. 24Option is een van de grootmeesters op het gebied van binaire opties. 24Option heeft een zeer compleet aanbod van activa.

24option review

Je ziet dat bij IQ Option de focus meer ligt op de grafische weergave van de koersen. Dit is een speerpunt van IQ Option. De handelsomgeving is vrij uniek en ook door het bedrijf zelf ontwikkeld. Dit betekent ook dat IQ Option vele hogere rendementen kan geven dan 24Option. Bij IQ Option kun je tot meer dan 10 % hoger rendement krijgen op dezelfde call optie of put optie. Je kunt over 90 % rendement verdienen op jouw optie! Dit maakt IQ Option een interessante concurrent voor 24Option.

Vervelend voor 24Option is dat IQ Option  zeer laagdrempelig is. Je kunt er zonder poespas een demo of oefenaccount openen met echt virtueel geld en je kunt er bovendien al met een storting van 10 euro al beginnen met handelen. Bij de meeste makelaars moet je minimaal zo’n 200 euro storten om aan de slag te kunnen. Dit is niet het geval bij IQ Option.

iq option ervaringenWat ook mooi is dat je al voor 1 euro een binaire optie kunt kopen en plaatsen! Dit maakt de handelsomgeving van IQ Option tot een prachtige live training trading platform. Je kunt er allerlei binaire opties strategieën testen voor maar een paar euro’s!  24Option kan hier niet tegen op.

option24 versus IQ OptionHet voordeel van 24Option is gewoon de reputatie en kwaliteit van de dienstverlening met een uitstekend aanbod van activa. IQ Option is een jong bedrijf met een beperkter aanbod van activa. Bitcoin trading is er niet mogelijk,  het speculeren met de zilverprijs is ook niet mogelijk en dat is een gebrek in vergelijking met de mogelijkheden bij 24Option. Bij 24Option kun je heerlijk met de prijsbewegingen van Bitcoin speculeren zonder deze cryptocurrency zelf aan te schaffen.

Mocht je als belegger graag met kleine bedragen willen speculeren dan is IQ Option een uitstekende keuze. Combineer dit met een echte oefenaccount en je bent goed voorzien om een goede binaire opties strategie te ontwikkelen. Wil je met meer grondstoffen en andere activa handelen, dan zul je toch naar 24Option moeten stappen.

iqoption versus optie24Ten slotte, is IQ Option het beste te vergelijken met Optie24. Optie24 moet je niet verwarren met 24Option, nee Optie24 is een rasechte Nederlandse makelaar en aanbieder van binaire opties. Het nadeel van IQ Option is dat er geen goede Nederlandse ondersteuning is. Dit probleem is er niet wanneer je gebruik maakt van Optie24. Optie24 heeft ook een prachtige handelsomgeving ontwikkeld:

IQ Option recensie

Klik hier en open een gratis rekening bij Optie24!

iqoption

Voor meer informatie:

[schema type=”review” url=”https://www.bestebank.org/iq-option/” name=”IQ Option Review” description=”IQ Option Binary Options Trading Platform Review” rev_name=”IQ Option ” rev_body=”IQoption” author=”Jan De Vries” pubdate=”2015-11-06″ user_review=”3″ min_review=”1″ max_review=”5″ ]