Boerse Stuttgart exchange

IZETTLE

Jul 15, 2015
Aanbieding: 

iZettle is een fintech betalingsinnovatie voor het starten, runnen en optimaliseren van je bedrijf vanaf een smartphone of tablet.

izettle reviewIn beginsel is iZettle een innovatief mPOS systeem of mobiel betalingssysteem voor het goedkoper hanteren van kaartbetalingen. Deze dienst concurreert met vooral SumUp. Deze laatste accepteert ook bitcoin betalingen, dit doet iZettle nog niet.

Hoe werkt iZettle?

Je installeert de iZettle applicatie op jouw tablet of smartphone vanuit jouw eigen iZettle account. Je kunt dan een productoverzicht aanmaken en producten organiseren in mappen en onder bepaalde mappen toevoegen om zo betalingen te versnellen en ook jouw verkopen makkelijker bij te houden.

izettleMet iZettle kun je kaart of contant betalingen makkelijk afhandelen vanaf je smartphone of tablet. De nieuwste iZetlle kaartlezer Lite werkt via een kabel die je verbindt met jouw device en past makkelijk in je broekzak. Je kunt waar dan ook betalingen accepteren wanneer je jouw smartphone en iZettle Lite reader meeneemt. iZettle werkt fantastisch waar je ook maar zaken doet.

Kaartlezer Pro is natuurlijk de beste optie om in je winkel af te rekenen met je klanten. Deze heeft namelijk een ingebouwde display en verbindt draadloos via Bluetooth. Maar goed, deze komt ook niet gratis en kost zo’n 80 euro. Hieronder kun je zien hoe deze werkt:

Waarom zou ik iZettle gebruiken in plaats van een reguliere oplossing van de bank met een mobiele pinautomaat?

  • De kaartlezer Pro is maar een éénmalige investering. Je huurt het niet en je zit niet vast aan een bepaald contract. Je betaalt niks per maand om iZettle in gebruik te nemen in jouw bedrijf. Het is een zeer geringe investering zonder enige verplichtingen. Dit is wel anders wanneer je met een reguliere bank in zee gaat!
  • Daarnaast rekent iZettle lage transactiekosten. De transactiekosten liggen tussen de 1,5 % en 2,75 % en hangt af van het aantal transacties er worden verricht per maand. Klanten kun je na een betaling een papieren bon of een bon via e-mail opsturen. Lekker makkelijk in gebruik!
  • Belangrijker is dat iZettle je helpt tijd te besparen met een aantal handige gereedschappen. Je kunt jouw verkopen makkelijk analyseren met behulp van overzichtelijke rapportages met belangrijke KPI’s waarmee je slimme verkoop strategiëen kunt opstellen. Je ontvangt ook dagelijkse samenvattingen voor de boekhouding met harde cijfers in excelformaat.
  • Medewerkers kun je hun eigen beperkte log-ins geven, zodat ze voor jouw betalingen kunnen verrichten.

Conclusie over iZettle

iZettle is inderdaad een handig mobiel betalingssysteem voor de kleine ondernemer die niet alleen maar deze helpt om geld te besparen op het gebied van het accepteren van kaartbetalingen, maar ook op het gebied van boekhouding, marketing en organisatie. Dankzij de uitgebreide gereedschappen kun je jouw bedrijf optimaliseren zonder dat het je veel geld kost, juist het tegenovergestelde, iZettle helpt jouw geld te besparen en om meer te verdienen daar waar je dacht dat het niet mogelijk was! Deze mobiele betalingssteem (mPOS) kan uitstekend concurreren met de gelijkwaardige dienst van SumUp. Hoewel, SumUp is goedkoper en accepteert bitcoin!

Ik zou mijn lezers willen aanbevelen om beide diensten met elkaar te vergelijken of waarom niet naast elkaar te testen. Een test zal alleen maar een investering van 180 euro vergen. Vervolgens, zou je één mPos systeem in reserve kunnen houden, in het geval de ander niet werkt! Wees slim en innovatief!

Gerelateerde onderwerpen:

 

 

Lees verder

Alan Greenspan over goud en economische vrijheid

Alan Greenspan (New York 1926) is een zeer invloedrijke voorzitter geweest van de Federal Reserve. Hij werkte hier meer dan 19 jaar tussen 11 augustus 1987 tot en met 31 januari 2006. Hij zag onder zijn bewind vier verschillende presidenten voorbij zien komen: Ronald Reagan, George H.W. Bush, Bill Clinton, en George W. Bush. Alan […]

May 27, 2020
12 min

Is Bitcoin een piramidespel?

Lezers vragen wel eens of Bitcoin een piramidespel is. Hier zullen we dieper op ingaan en refereren naar een mooi geschreven verdiend artikel over waarom Bitcoin geen piramidespel is. Critici proberen doorgaans Bitcoin (BTC) op allerlei manieren in diskrediet te brengen. Een daarvan is door te zeggen dat het een piramidespel is, en die onflatteuze […]

May 25, 2020
2,5 min

Is Bitcoin betrouwbaar?

Is Bitcoin betrouwbaar, staat Bitcoin niet op losse schroeven? Bitcoin-sceptici zeggen maar al te graag dat Bitcoin niet betrouwbaar is en door niets wordt gedekt, zoals sommige valuta’s voorheen door goud werden gedekt. Ze beschouwen het als een digitale droom, een illusie die op niets gebaseerd is. Als we echter de fundamentele principes van Bitcoin […]

May 19, 2020
4,5 min