Boerse Stuttgart exchange

IZETTLE

15 jul. 2015
Aanbieding: 

iZettle is een fintech betalingsinnovatie voor het starten, runnen en optimaliseren van je bedrijf vanaf een smartphone of tablet.

izettle reviewIn beginsel is iZettle een innovatief mPOS systeem of mobiel betalingssysteem voor het goedkoper hanteren van kaartbetalingen. Deze dienst concurreert met vooral SumUp. Deze laatste accepteert ook bitcoin betalingen, dit doet iZettle nog niet.

Hoe werkt iZettle?

Je installeert de iZettle applicatie op jouw tablet of smartphone vanuit jouw eigen iZettle account. Je kunt dan een productoverzicht aanmaken en producten organiseren in mappen en onder bepaalde mappen toevoegen om zo betalingen te versnellen en ook jouw verkopen makkelijker bij te houden.

izettleMet iZettle kun je kaart of contant betalingen makkelijk afhandelen vanaf je smartphone of tablet. De nieuwste iZetlle kaartlezer Lite werkt via een kabel die je verbindt met jouw device en past makkelijk in je broekzak. Je kunt waar dan ook betalingen accepteren wanneer je jouw smartphone en iZettle Lite reader meeneemt. iZettle werkt fantastisch waar je ook maar zaken doet.

Kaartlezer Pro is natuurlijk de beste optie om in je winkel af te rekenen met je klanten. Deze heeft namelijk een ingebouwde display en verbindt draadloos via Bluetooth. Maar goed, deze komt ook niet gratis en kost zo’n 80 euro. Hieronder kun je zien hoe deze werkt:

Waarom zou ik iZettle gebruiken in plaats van een reguliere oplossing van de bank met een mobiele pinautomaat?

  • De kaartlezer Pro is maar een éénmalige investering. Je huurt het niet en je zit niet vast aan een bepaald contract. Je betaalt niks per maand om iZettle in gebruik te nemen in jouw bedrijf. Het is een zeer geringe investering zonder enige verplichtingen. Dit is wel anders wanneer je met een reguliere bank in zee gaat!
  • Daarnaast rekent iZettle lage transactiekosten. De transactiekosten liggen tussen de 1,5 % en 2,75 % en hangt af van het aantal transacties er worden verricht per maand. Klanten kun je na een betaling een papieren bon of een bon via e-mail opsturen. Lekker makkelijk in gebruik!
  • Belangrijker is dat iZettle je helpt tijd te besparen met een aantal handige gereedschappen. Je kunt jouw verkopen makkelijk analyseren met behulp van overzichtelijke rapportages met belangrijke KPI’s waarmee je slimme verkoop strategiëen kunt opstellen. Je ontvangt ook dagelijkse samenvattingen voor de boekhouding met harde cijfers in excelformaat.
  • Medewerkers kun je hun eigen beperkte log-ins geven, zodat ze voor jouw betalingen kunnen verrichten.

Conclusie over iZettle

iZettle is inderdaad een handig mobiel betalingssysteem voor de kleine ondernemer die niet alleen maar deze helpt om geld te besparen op het gebied van het accepteren van kaartbetalingen, maar ook op het gebied van boekhouding, marketing en organisatie. Dankzij de uitgebreide gereedschappen kun je jouw bedrijf optimaliseren zonder dat het je veel geld kost, juist het tegenovergestelde, iZettle helpt jouw geld te besparen en om meer te verdienen daar waar je dacht dat het niet mogelijk was! Deze mobiele betalingssteem (mPOS) kan uitstekend concurreren met de gelijkwaardige dienst van SumUp. Hoewel, SumUp is goedkoper en accepteert bitcoin!

Ik zou mijn lezers willen aanbevelen om beide diensten met elkaar te vergelijken of waarom niet naast elkaar te testen. Een test zal alleen maar een investering van 180 euro vergen. Vervolgens, zou je één mPos systeem in reserve kunnen houden, in het geval de ander niet werkt! Wees slim en innovatief!

Gerelateerde onderwerpen:

 

 

Lees verder

Bitcoin leeft en vervangt wetten door code

Wat is de echte Bitcoin revolutie? Wat is de echte meerwaarde van decentrale blockchains? Wat is het verband tussen Bitcoin en de Amerikaanse onafhankelijkheidsverklaring? Of onze Acte van Verlatinghe? Wie verlaat wat? Ja de centrale bank gaat eraan. Maar wat nog meer? En wat komt ervoor in de plaats? Juist de covid plandemie laat zie […]

20 sep. 2021
4,5 min

Satoshi Nakamoto-standbeeld onthuld in Hongarije

’s Werelds eerste fysieke standbeeld van de anonieme Bitcoin-uitvinder Satoshi Nakamoto is vandaag aan een menigte gepresenteerd in de hoofdstad van Hongarije Boedapest. Het levensgrote bronzen monument toont een persoon met een hoodie. De kledingkeuze met het Bitcoin-logo aan de linkerkant was bedoeld om Satoshi’s anonimiteit te onderstrepen. Het uitdrukkingsloze gezicht van het beeld heeft […]

16 sep. 2021
0,5 min

Evergrande in diepe financiële problemen!

We willen onze lezers wijzen op de financiële problemen van Evergrande aangezien een aankomend bankroet van deze vastgoedreus vergaande gevolgen kan hebben. Het bedrijf heeft bankroetadviseurs gehuurd en de Chinese overheid zal de schuldeisers van Evergrande niet gaan helpen. Evergrande is sinds 1996 in relatief korte tijd uitgegroeid tot bijna de grootste vastgoedontwikkelaar in China. […]

16 sep. 2021
2,5 min