Boerse Stuttgart exchange

IZETTLE

Jul 15, 2015
Aanbieding: 

iZettle is een fintech betalingsinnovatie voor het starten, runnen en optimaliseren van je bedrijf vanaf een smartphone of tablet.

izettle reviewIn beginsel is iZettle een innovatief mPOS systeem of mobiel betalingssysteem voor het goedkoper hanteren van kaartbetalingen. Deze dienst concurreert met vooral SumUp. Deze laatste accepteert ook bitcoin betalingen, dit doet iZettle nog niet.

Hoe werkt iZettle?

Je installeert de iZettle applicatie op jouw tablet of smartphone vanuit jouw eigen iZettle account. Je kunt dan een productoverzicht aanmaken en producten organiseren in mappen en onder bepaalde mappen toevoegen om zo betalingen te versnellen en ook jouw verkopen makkelijker bij te houden.

izettleMet iZettle kun je kaart of contant betalingen makkelijk afhandelen vanaf je smartphone of tablet. De nieuwste iZetlle kaartlezer Lite werkt via een kabel die je verbindt met jouw device en past makkelijk in je broekzak. Je kunt waar dan ook betalingen accepteren wanneer je jouw smartphone en iZettle Lite reader meeneemt. iZettle werkt fantastisch waar je ook maar zaken doet.

Kaartlezer Pro is natuurlijk de beste optie om in je winkel af te rekenen met je klanten. Deze heeft namelijk een ingebouwde display en verbindt draadloos via Bluetooth. Maar goed, deze komt ook niet gratis en kost zo’n 80 euro. Hieronder kun je zien hoe deze werkt:

Waarom zou ik iZettle gebruiken in plaats van een reguliere oplossing van de bank met een mobiele pinautomaat?

  • De kaartlezer Pro is maar een éénmalige investering. Je huurt het niet en je zit niet vast aan een bepaald contract. Je betaalt niks per maand om iZettle in gebruik te nemen in jouw bedrijf. Het is een zeer geringe investering zonder enige verplichtingen. Dit is wel anders wanneer je met een reguliere bank in zee gaat!
  • Daarnaast rekent iZettle lage transactiekosten. De transactiekosten liggen tussen de 1,5 % en 2,75 % en hangt af van het aantal transacties er worden verricht per maand. Klanten kun je na een betaling een papieren bon of een bon via e-mail opsturen. Lekker makkelijk in gebruik!
  • Belangrijker is dat iZettle je helpt tijd te besparen met een aantal handige gereedschappen. Je kunt jouw verkopen makkelijk analyseren met behulp van overzichtelijke rapportages met belangrijke KPI’s waarmee je slimme verkoop strategiëen kunt opstellen. Je ontvangt ook dagelijkse samenvattingen voor de boekhouding met harde cijfers in excelformaat.
  • Medewerkers kun je hun eigen beperkte log-ins geven, zodat ze voor jouw betalingen kunnen verrichten.

Conclusie over iZettle

iZettle is inderdaad een handig mobiel betalingssysteem voor de kleine ondernemer die niet alleen maar deze helpt om geld te besparen op het gebied van het accepteren van kaartbetalingen, maar ook op het gebied van boekhouding, marketing en organisatie. Dankzij de uitgebreide gereedschappen kun je jouw bedrijf optimaliseren zonder dat het je veel geld kost, juist het tegenovergestelde, iZettle helpt jouw geld te besparen en om meer te verdienen daar waar je dacht dat het niet mogelijk was! Deze mobiele betalingssteem (mPOS) kan uitstekend concurreren met de gelijkwaardige dienst van SumUp. Hoewel, SumUp is goedkoper en accepteert bitcoin!

Ik zou mijn lezers willen aanbevelen om beide diensten met elkaar te vergelijken of waarom niet naast elkaar te testen. Een test zal alleen maar een investering van 180 euro vergen. Vervolgens, zou je één mPos systeem in reserve kunnen houden, in het geval de ander niet werkt! Wees slim en innovatief!

Gerelateerde onderwerpen:

 

 

Lees verder

Schuldencycli en het monetaire en fiscale beleid in de afgelopen eeuw

We zitten midden in een uitzonderlijke economische crisis en het is erg relevant om te kijken hoe de overheid daarmee omgaat. Daarbij is het verstandig om naar de geschiedenis te kijken, want hoewel de geschiedenis zich niet exact herhaalt, zijn er zeker wel paralellen waar te nemen. De korte schuldencyclus Om te begrijpen waarom de […]

Sep 29, 2020
4 min

Brent Johnson en Steven Van Metre over het onvermogen van de FED

We willen onze lezers graag wijzen op een boeiende discussie tussen twee bekende macro-analisten, Brent Johnson en Steven Van Metre. Brent Johnson is als macro-analist bekend geworden met zijn Dollar Milkshake Theory. Brent Johnson en Steven Van Metre bespreken waarom de Federal Reserve geen inflatie kan veroorzaken. Het is een verkeerde opvatting dat de Federal […]

Sep 27, 2020
2 min

FED COIN CBDC is onder ontwikkeling

Er zijn meer feiten over de ontwikkeling van een Fed coin of Fed CBDC naar buiten gekomen. Loretta J. Mester, voorzitter van de Federal Reserve Bank of Chicago, heeft op 23 september 2020 tijdens een keynote-presentatie tijdens de twintigste verjaardag van de Chicago Payments Symposium aangegeven dat de Federal Reserve actief werkt aan de ontwikkeling […]

Sep 24, 2020
2,5 min