KIKO-OPTIES

Wat zijn KIKO-Opties?

KIKO-Opties zijn een variant van binaire opties waarbij er geen vervaltijd wordt ingesteld. Bij het handelen in binaire opties moet je normaal altijd een vervaltijd instellen. Dit is niet nodig wanneer je met KIKO-Opties handelt. KIKO staat voor Knock-In & Knock Out Opties. Je stelt geen vervaltijd vast, maar prijsdoelen. Als belegger moet je voorspellen welke van de bovenste (knock in) of onderste (knock out) prijsdoelen een asset zoals goud eerst zal raken. KIKO-Opties zijn een variant van One Touch en No Touch Opties. Deze kun je kopen bij Banc de Binary en AnyOption.

kiko opties

Wanneer de prijs van goud het prijsdoel dat je hebt gekozen als eerste raakt, dan zal jouw optie winstgevend zijn en zul je een mooie uitbetaling ontvangen. De termen die hier voor gebruikt worden zijn Knock-In (wanneer het gekozen prijsdoel als eerste wordt geraakt) en In the Money (wanneer je optie winstgevend is en je een uitbetaling krijgt). Je kunt een hoge uitbetaling krijgen tot 80 % winst over jouw inzet. Wanneer het tegenovergestelde prijsdoel wordt geraakt, dan zal de optie verliezend vervallen en zal er geen uitbetaling zijn. Je verliest je inzet en je bent Knock-Out. De term hiervoor is Out of the Money. Hieronder kun je een video presentatie zien van SmartHelping over hoe KIKO-Opties werken in het handelsplatform van StockPair.

Heb je 1000 euro, en je durft: open hier dan een handelsrekening bij StockPair.

handelsrekening openen bij StockPair

stockpair review

StockPair is een innovatieve binaire optie makelaar met een uitstekend platform voor het handelen met KIKO-Opties. StockPair is in Nederland bekend geworden met de lancering van paar opties. StockPair is een betrouwbare makelaar die geheel in het Nederlands wordt ondersteund.

kiko opties kopenHet nadeel is dat StockPair minder laagdrempelig is dan Optie24. We raden beginnende beleggers aan om eerst te handelen met Optie24 of AnyOption alvorens te handelen bij StockPair. Ervaren handelaren kunnen direct aan de slag bij StockPair en het handelen met KIKO-Opties. Een ander goed alternatief is Banc de Binary.

Klik hier voor een handelsrekening bij StockPair

handelsrekening openen bij StockPair

stockpair review

Gerelateerde artikels: