HEREAUS

heraeusHereaus is een toonaangevend Duitse fabrikant van goudbaren, zilverbaren en platinabaren. Dit edelmetaalbedrijf kan oudgoud, –zilver en –platina omsmelten in goudbaren van een 99,9 % zuiverheid.

Het bedrijf is wereldwijd gecertificeerd en gecontroleerd door de London Bullion Market Association en alle Hereaus edelmetaal baren beschikken over het LBMA-keurmerk.

Het hoofdkantoor van Heraeus Precious Metal is gevestigd in Hanau, de oorspronkelijke stad waar het bedrijf in 1851 door Wilhelm Carl Heraeus was opgericht. Wilhelm Carl Heraeus ontdekte hoe hij het beste platinum kon smelten. De goudsmeden van die tijd konden dit niet voor elkaar krijgen en Wilhelm opende de eerste platinum smelterij in Duitsland. Binnen een aantal jaren had hij goudsmeden over heel Duitsland en de hele wereld als klanten. Het bedrijf kan op een lange geschiedenis terugblikken en heeft een uitstekende reputatie opgebouwd in de industrie als edelmetaalproducent. Het is een verstandige keuze om zilverbaren en goudbaren te kopen van dit merk bij vertrouwde bullion dealers.

Voor meer informatie:

Gerelateerde keurmerken en fabrikanten: