cryptocurrency report

LEDGER BLUE

Waarom zou ik de Ledger Bleu gebruiken?

Ledger is bekend geworden voor het ontwikkelen van de best beveiligde Bitcoin hardware wallets. De Ledger wallet Nano en de Ledger HW.1 zijn prachtige voorbeelden. De Legder Blue is een van een klasse apart en tegenwoordig nu ook verkrijgbaar in Nederland bij Cryptomaan!

ledger blueDe Legder Blue is veel meer dan een hardware Bitcoin wallet met een beeldschermpje. Het is een multi-cryptovaluta hardware wallet. Het kan niet alleen bitcoins malware en hacker proof beveiligen, maar ook ripples, litecoins, ethers etc. De Ledger Blue is gebouwd om te werken als een super beveiligde wachtwoord beheerder en two factor authentification manager. Het is een een multi-functioneel mini-beveiligingstablet voor het verzekeren van een veilige toegang tot alle mogelijke andere internet toepassingen en apps zoals o .a. Google, Facebook, DropBox, maar ook Bitcoin exchanges, online bullion dealers, traditionele online bankrekeningen, fintech apps etc. Op dit moment is de Ledger Blue vooral geschikt voor het goedkeuren van Bitcoin transacties en zal volledig compatible zijn met andere Bitcoin wallets, zoals mobile wallets en online wallets. Het mooie is dat met de Ledger Blue in samenspraak met meer security gevoelige Bitcoin portemonnees uitstekend kan worden gebruikt voor het voorzien van een extra en betere beveiligingslaag.

Hier kun je een video demonstratie zien over hoe je de Ledger Blue in combinatie met de Mycelium BTC wallet op de smart phone kunt gebruiken voor het goedkeuren van Bitcoin betalingen:

Ontwikkelaars en fans kunnen op dit moment de Ledger Blue bestellen bij de maker in Frankrijk of bij in Cryptomaan Nederland!

ledger blue reviewDe Ledger Blue is in die zin een universele personal security tablet ontwikkeld voor het veilig en versleuteld communiceren, goedkeuren en tekenen van belangrijke transacties en het verzekeren van een veilige toegang tot alle belangrijke online konto’s van alle mogelijke online diensten. Het idee is dat cruciale informatie zoals wachtwoorden en pincodes nooit kunnen worden gestolen via malware, zoals rootkits, ransomware, trojaanse paarden en phishing aanvallen. Alle cruciale datatransacties vinden op de  smart chip van de Ledger Blue plaats. De Legder Blue onderstuent USB/NFC/BLE communicatie en werkt op een ST31 beveiligde microcontroller met een EAL 6 beveiligde chip.

De Ledger Blue is op dit moment te koop in Nederland bij Cryptomaan!

Voor meer informatie: