Over de ŁiɃerBits Crypto Kennisbank:

Op deze site ŁiɃerBits Crypto Kennisbank en de blog kunt u artikels met onderzochte informatie vinden over de stand van zaken in de wereld van bankieren, fintech, bitcoin en cryptofinance. Het is een moeilijke taak. Een lange en moeizame leerervaring. Alle artikels zijn onder ontwikkeling en worden vaak ververst aangezien de onderwerpen zich snel ontwikkelen. Het gaat hier niet om beleggingsadvies. We openen een ander perspectief, een contraire noot. U moet voor u zelf bepalen wat het beste is om te doen in de dageraad van de wereld van nieuwe financiën en de avondschemer van een bankroet geldsysteem. Het is moeilijk om veilig door deze wateren te varen.

We hopen dat we u aan het denken zetten en misschien op andere gedachten brengen. We hopen dat een nieuw paradigma verschuiving op het gebied van geld en fintech ten dienste van de mensheid mogelijk is. Het antwoord voor een betere wereld moet worden gezocht in decentralisatie en niet centralisatie van macht en geld. Voorbeelden van sleutelartikels zijn de volgende:

“None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free.”

“We do not need to visit a madhouse to find disordered minds; our planet is the mental institution of the universe.”

– Johann Wolfgang von Goethe

Heeft Satoshi met deze gedachten gespeeld en daarom een consensus model opgezet waarbij alleen op basis van een overweldigende meerderheid veranderingen in het Bitcoin protocol kunnen worden aangebracht? Voor meer informatie: Wat is het Bitcoin Community Consensus Model

Bovenstaande video met de muziek van Desprez is een elegie voor Ockeghem. Hij stond bekend als een technisch zeer knap vakman, die in zijn polyfone muziek mathematische perfectie wist te combineren met een vroeg-Renaissancistisch klankideaal.  “Bouwkunst is gestolde muziek” – Johann Wolfgang von Goethe.

———
Laten we nieuwe muziek maken en onder de aandacht brengen voor de emancipatie van de mensheid in de vorm van mathematisch prachtig ontwikkelde decentrale bouwwerken voor het verwezenlijken van een alternatief democratisch, vrij en decentraal monetair economisch systeem (zonder corruptie, nepotisme, corporatisme, lobbyisme, totalitarisme en neo-feodalisme) ten dienste van ieder individueel mens voor het mogelijk maken van blijheid, vreugde en geluk als je dit wilt!  
 
Het is tijd voor een nieuwe verlichtingsgolf voor deze nieuwe eeuw! Gebruik die iPad, smartphone en iPhone voor iets zinnigs, bouw mee aan iets beters voor jezelf en die ander naast je! 

– ŁiɃerBits

Over de naam LiɃerBits

De naam van de site verwijst naar LiɃerBits een jong cryptocurrency adviesbureau op Malta en publiceert artikels en rapporten op deze website . LiɃerBits heeft als initiële doelstelling om nieuwkomers op het gebied van crypto finance te informeren over cryptomunten, het belang van crypto hardware wallets, over de valkuilen bij ICO’s en biedt hulp aan bij het opzetten van hardware wallets en het opstellen van goede veiligheidsmaatregels. Het is vreselijk om een vermogen in crypto’s te verliezen door onzorgvuldige veiligheids– en voorzorgsmaatregelen.

  • Wilt u advies bij het opzetten van een Ledger of Bitbox hardware wallet?
  • Wilt u meer weten over veilig beheer van cryptovaluta’s en tokens?
  • Heeft u vragen over deze website?
  • Wilt u een bijdrage leveren?
  • Heeft u tips en aanbevelingen?
  • Wilt u een persbericht of advertentie plaatsen?

U bent welkom om contact op te nemen met Luuk Soons, de beheerder van ŁiɃerBits:

Contact opnemen:

* indicates required field

 

Listen to all, follow no one!
Vires in Numeris
Libertas – Aequitas – Veritas
Nieuwe Financiën met vertrouwen in cryptografie
CONTACT
Vergeet ook niet de disclaimer & privacy policy te raadplegen.
Wees altijd kritisch:
Stop Atropos, controleer Clothis en programmeer Lachesis ( ;

ledger wallet nano s kopen