cryptocurrency report

Beste Litecoin wallet

Wat is de beste Litecoin wallet op dit moment?

De beste Litecoin wallet wordt op basis van veiligheid geselecteerd. We moeten kijken naar Litecoin wallet die onze litecoins beveiligd tegen diefstal uitgevoerd door hackers met behulp van malware. Bovendien je moet deze Litecoin wallet kunnen gebruiken op een met malware besmette computer of smartphone. Er zijn niet veel Litecoin wallets beschikbaar die deze bescherming bieden aangezien ze volledig als een software programma draaien op een computer of smartphone. We moeten daarom vooral kijken naar een hardware wallets die Litecoin ondersteunen. Litecoin kopen en opslaan in een online wallet is makkelijk, maar vergeet niet dat het stelen van Litecoins door een hacker ook makkelijk is wanneer informatie over je privé sleutel niet onder jouw controle is, uitlekt door een fout en/of wordt opgepikt door een keylogger. Litecoin besparingen kun je beter offline bewaren door in de eerste plaats de privé sleutel van de Litecoin wallet niet online te zetten, maar op een speciale hardware wallet.

beste litecoin walletEen goede Litecoin hardware wallet beschikt over een chip waarop de privé sleutels staan opgeslagen. Voor het tekenen van transactie is de privé sleutel vereist voor het genereren van handtekeningen. Het genereren van de handtekeningen en het tekenen van een transactie vindt dan ook plaats op de Litecoin hardware wallet en niet op de computer of smarphone zelf. Hierdoor wordt het onmogelijk voor spyware, keyloggers en andere malware om de privé sleutel te achterhalen. De beste hardware wallet die Litecoin ondersteunt is de KeepKey. De Keepkey is zeer makkelijk in gebruik en onkraakbaar. In de onderstaande video kun je zien hoe je de Keepkey op zet.

 

Hier kun je zien hoe je een Litecoin wallet kunt toegevoegen:

Klik hier voor meer informatie over de KeepKey
Een andere uitstekende hardware wallet die Litecoin ondersteunen zijn de Trezor en de Ledger Nano S. Voor meer informatie:

Alle genoemde hardware wallets voor Litecoin zijn uitstekend. Keepkey is het beste beproefd en verdient de eerste plaats.

Uitgebreide recensies over deze hardware wallets kun je hier vinden:

Wil je geen geld investeren in een Litecoin hardware wallet, dan is de officiële Litecoin Core wallet de beste keuze. Voor meer informatie:

Wil je alles beheren vanuit 1 multicurrency wallet die je kunt beveiligen met behulp van de Trezor, dan kun je de Coinpayment wallet eens bekijken. Deze ondersteunt meer dan 50 cryptocurrencies:

Gerelateerde artikels:

bitcoin-wallet-ledger-nano-versie-s

Ten slotte, vergeet niet om te investeren in een goede malware scanner en VPN service! Je bent nu je eigen Litecoin bank en verantwoordelijk voor de veiligheid van je litecoins. Over het algemeen raden we onze lezers aan om 1 speciale computer in te richten voor belangrijke betalingen, cryptocurrency en bankzaken.