Max Keiser, Lyn Alden en Darin Feinstein over Bitcoin als beste geld ooit

May 7, 2022
Aanbieding: 

In een week tijd zijn op Youtube drie zeer waardevolle Bitcoin interviews verschenen. Precies nu met de oorlog in Oekraïne en de inflatie van fiat en de goud aankopen van Rusland en andere naties geven ze een mooie momentopname van waar de Bitcoin maximalisten nu staan in hun analyse. Luister naar Max Keiser, Lyn Alden en Darin Feinstein!

Het is een jaar geleden dat goudfinancier Frank Giustra met MicroStrategy-CEO Michael Saylor debatteerde over goud versus bitcoin (zie video). Daniela Cambone interviewt de NYT-bestsellerauteur en no-coiner Jim Rickards en de onnavolgbare Max Keizer van het Keizer Report en Orange Pill Podcast. Zeer leerzaam over goud en bitcoin een jaar later.

Lyn Alden geeft commentaar op haar recente uitvoerige essay What is Money? Peter McCormack dringt erop aan dat ze er uiteindelijk ook een boek van maakt. Alden schreef nog nooit een boek. Doe je voordeel met het interview en het artikel dat je sneller consumeert dan het uiteindelijke boek.

Zeer boeiend ook het gesprek van McCormack met Darin Feinstein die vertelt over zijn orange pill moment met Bitcoin en hoe hij uiteindelijk een grote miner werd. Hij debunkt volledig de mythe dat Bitcoin mining en validatie veel energie zou gebruiken: “Het is minder dan wat in de industrie als afrondingsfout wordt gehanteerd. Je mag niet een mondiaal betalingssysteem vergelijken met het energieverbruik van een klein land. Dat is appels en peren.” Ook legt hij uit dat een grid met een paar procent Bitcoin mining veel robuuster is dan een grid zonder Bitcoin mining: “in een noodgeval schakelen wij de mining binnen luttele seconden uit om het grid te redden”.

Zeer belangrijk deze discussies te volgen!

Goedkoop bitcoin kopen als een lange termijn belegging doe je het meest voordelig tijdens dips en koerscorrecties op een goede handelsbeurs.

Aanbevolen Nederlandse handelsbeurs

De Bitvavo Exchange in Amsterdam – beste koers, laagste commissie!

Lees verder

CFTC dient een aanklacht in tegen Binance – Binance vs CFTC!

Het is uiteindelijk zo ver: een confrontatie tussen Binance en de CFTC. De CFTC en niet de SEC? Inderdaad, volgens Bloomberg wordt Binance aangeklaagd door de CFTC. De CFTC is de Amerikaanse toezichthouder voor o.a. termijncontracten over grondstoffen. Het is een afkorting voor de Commodity Futures Trading Commission. De belangrijkste leiders van Binance, CEO Changpeng […]

Mar 28, 2023
4 min

Tom Luongo over de agenda van de FED en de strijd tussen centrale banken en andere machtscentra

We willen onze lezers attenderen op een originele analyse van Tom Luongo over het financiële geopolitieke spel dat er nu wordt gespeeld door vooral de Federal Reserve (FED). In het Westen is er geen financiële eensgezindheid en zijn er verschillende facties actief met hun eigen agenda. Tom Luongo gaat er vanuit dat de FED onder […]

Mar 23, 2023
5 min

Credit Suisse is in de problemen, failliet en overgenomen door UBS? Op weg naar een nieuwe eurocrisis?

Samenvatting: Credit Suisse is omgevallen en bankroet. Om verdere besmettingsgevaar te beperken is er een merger-overeenkomst getekend met de UBS door de interventie van de Zwitserse ministerie van financiën, de Zwitserse centrale bank en de Zwitserse financiële toezichthouder (FINMA). In de praktijk betekent dit dat UBS op zondagavond 19 maart 2023 Credit Suisse heeft opgekocht […]

Mar 20, 2023
9 min