Max Keiser, Lyn Alden en Darin Feinstein over Bitcoin als beste geld ooit

May 7, 2022
Aanbieding: 

In een week tijd zijn op Youtube drie zeer waardevolle Bitcoin interviews verschenen. Precies nu met de oorlog in Oekraïne en de inflatie van fiat en de goud aankopen van Rusland en andere naties geven ze een mooie momentopname van waar de Bitcoin maximalisten nu staan in hun analyse. Luister naar Max Keiser, Lyn Alden en Darin Feinstein!

Het is een jaar geleden dat goudfinancier Frank Giustra met MicroStrategy-CEO Michael Saylor debatteerde over goud versus bitcoin (zie video). Daniela Cambone interviewt de NYT-bestsellerauteur en no-coiner Jim Rickards en de onnavolgbare Max Keizer van het Keizer Report en Orange Pill Podcast. Zeer leerzaam over goud en bitcoin een jaar later.

Lyn Alden geeft commentaar op haar recente uitvoerige essay What is Money? Peter McCormack dringt erop aan dat ze er uiteindelijk ook een boek van maakt. Alden schreef nog nooit een boek. Doe je voordeel met het interview en het artikel dat je sneller consumeert dan het uiteindelijke boek.

Zeer boeiend ook het gesprek van McCormack met Darin Feinstein die vertelt over zijn orange pill moment met Bitcoin en hoe hij uiteindelijk een grote miner werd. Hij debunkt volledig de mythe dat Bitcoin mining en validatie veel energie zou gebruiken: “Het is minder dan wat in de industrie als afrondingsfout wordt gehanteerd. Je mag niet een mondiaal betalingssysteem vergelijken met het energieverbruik van een klein land. Dat is appels en peren.” Ook legt hij uit dat een grid met een paar procent Bitcoin mining veel robuuster is dan een grid zonder Bitcoin mining: “in een noodgeval schakelen wij de mining binnen luttele seconden uit om het grid te redden”.

Zeer belangrijk deze discussies te volgen!

Goedkoop bitcoin kopen als een lange termijn belegging doe je het meest voordelig tijdens dips en koerscorrecties op een goede handelsbeurs.

Aanbevolen Nederlandse handelsbeurs

De Bitvavo Exchange in Amsterdam – beste koers, laagste commissie!

Lees verder

Over Bitvavo, de belastingdienst en crypto belastingaangifte

Nederlanders die een rekening hebben bij Bitvavo moeten het vermogen in crypto die daar staat opgeven bij de jaarlijkse belastingaangifte voor de belastingdienst. Bitcoin en crypto is een digitaal bezit en valt voor de meeste beleggers meestal onder de vermogensbelasting en wordt bij Box 3 opgeteld. Het berekenen van het vermogen wordt gedaan tussen 1 […]

Feb 1, 2023
2 min

Crypto belasting-rapportage software voor de belastingdienst

Samenvatting: heb je bitcoin of andere crypto activa gekocht? De belastingdienst wil dit natuurlijk weten. Het is uitermate verstandig om alle bitcoin en crypto tegoeden netjes op te geven bij de belastingdienst. Het is natuurlijk wel een karwei om alles precies bij te houden en te berekenen tijdens de jaarlijkse belastingaangifte. Gelukkig zijn hiervoor speciale […]

Feb 1, 2023
2,5 min

Genesis stevent af op faillissement – Chapter 11 – Reactie Bitvavo? Laatste nieuws 27.01.2023!

Genesis Global Capital stevent af op een bankroet en werkt volgens Bloomberg aan officieel uitstel van alle betalingsverplichtingen onder de Chapter 11 regeling. Chapter 11 is een vorm van faillissementsbescherming. Het is een artikel uit de faillissementswet in de Verenigde Staten. Het biedt Genesis nu de mogelijkheid om orde op zaken te stellen. Het wordt […]

Jan 27, 2023
7,5 min