Max Keiser, Lyn Alden en Darin Feinstein over Bitcoin als beste geld ooit

May 7, 2022
Aanbieding: 

In een week tijd zijn op Youtube drie zeer waardevolle Bitcoin interviews verschenen. Precies nu met de oorlog in Oekraïne en de inflatie van fiat en de goud aankopen van Rusland en andere naties geven ze een mooie momentopname van waar de Bitcoin maximalisten nu staan in hun analyse. Luister naar Max Keiser, Lyn Alden en Darin Feinstein!

Het is een jaar geleden dat goudfinancier Frank Giustra met MicroStrategy-CEO Michael Saylor debatteerde over goud versus bitcoin (zie video). Daniela Cambone interviewt de NYT-bestsellerauteur en no-coiner Jim Rickards en de onnavolgbare Max Keizer van het Keizer Report en Orange Pill Podcast. Zeer leerzaam over goud en bitcoin een jaar later.

Lyn Alden geeft commentaar op haar recente uitvoerige essay What is Money? Peter McCormack dringt erop aan dat ze er uiteindelijk ook een boek van maakt. Alden schreef nog nooit een boek. Doe je voordeel met het interview en het artikel dat je sneller consumeert dan het uiteindelijke boek.

Zeer boeiend ook het gesprek van McCormack met Darin Feinstein die vertelt over zijn orange pill moment met Bitcoin en hoe hij uiteindelijk een grote miner werd. Hij debunkt volledig de mythe dat Bitcoin mining en validatie veel energie zou gebruiken: “Het is minder dan wat in de industrie als afrondingsfout wordt gehanteerd. Je mag niet een mondiaal betalingssysteem vergelijken met het energieverbruik van een klein land. Dat is appels en peren.” Ook legt hij uit dat een grid met een paar procent Bitcoin mining veel robuuster is dan een grid zonder Bitcoin mining: “in een noodgeval schakelen wij de mining binnen luttele seconden uit om het grid te redden”.

Zeer belangrijk deze discussies te volgen!

Goedkoop bitcoin kopen als een lange termijn belegging doe je het meest voordelig tijdens dips en koerscorrecties op een goede handelsbeurs.

Aanbevolen Nederlandse handelsbeurs

De Bitvavo Exchange in Amsterdam – beste koers, laagste commissie!

Lees verder

Luna Terror, maar Bitcoin zoemt onaangedaan door crash verder

Op 9 mei werd een historische bloedbad op de cryptomarkt. Wie had ooit gedacht dat de laser eyes Bitcoin adepten spoedig meer dan 4 keer te hoog aan het mikken waren met hun koersprognose. Welnu in euro dan. In die richting pariteit met de dollar bewegende munt zakte Bitcoin op de ochtend van 12 mei […]

May 13, 2022
6 min

De Europese energiecrisis

Europa heeft energiecrisis vooral aan zichzelf te wijten. Europese ambtenaren en regeringsleiders bewijzen weer dat de verdere centralisatie van macht en het verlies van nationale soevereiniteit met een prijskaartje komt. Het laatste decennium hebben de Europese ambtenaren bij het uitstippelen van hun energiepolitiek verschillende inschattingsfouten gemaakt. De oorlog in Oekraïne en de sancties tegen Rusland […]

May 10, 2022
4 min

Max Keiser, Lyn Alden en Darin Feinstein over Bitcoin als beste geld ooit

In een week tijd zijn op Youtube drie zeer waardevolle Bitcoin interviews verschenen. Precies nu met de oorlog in Oekraïne en de inflatie van fiat en de goud aankopen van Rusland en andere naties geven ze een mooie momentopname van waar de Bitcoin maximalisten nu staan in hun analyse. Luister naar Max Keiser, Lyn Alden […]

May 7, 2022
2 min