Meer Bitcoin en ETF nieuws

Nov 11, 2021
Aanbieding: 

Cointelegraph bericht dat de ProShares ETF het eerste indexfonds is ooit dat in twee dagen meer dan $ 1 miljard aan activa onder beheer kreeg. Hiermee sneuvelde het 18-jarige record van een goud ETF, die dit bedrag binnen drie dagen ophaalde. Met dit opmerkelijke feitje vallen we in huis in een fase dat crypto een nieuwe levensfase binnen lijkt te zijn gegaan.

Nog een bijzonder feitje. Zo van die kleine dingen waar no-coiners hun schouders bij ophalen, maar die twijfelaars over de streep kunnen trekken. Zo van: wat is hier in hemelsnaam aan de hand?

De Bitcoin koers viel natuurlijk even wat terug vandaag. Dit ondanks het nieuws dat een tweede Bitcoin Futures ETF groen licht heeft gekregen. Het is het Van Eck Bitcoin Futures ETF dat gaat traden onder XBTF en bij deze firma is het nog van belang om te vermelden dat ze ook in de running zijn met een spot fonds met rechtstreekse exposure op Bitcoin.

Dan is er natuurlijk ook nog de derde Bitcoin ETF die spoedig gaat handelen: de Valkyrie ETF. Hierboven een interview met CEO Leah Wald. Lees eens haar opmerkelijke biografie op Linkedin. Bij het rode kruis gewerkt, actief voor veteranen in de Verenigde Staten en ook nog een financieel vehikel opgezet voor de cashmere wol van arme Mongoolse geitenherders.

Mensen die nu alsnog in Bitcoin willen instappen wat ons betreft via Bitvavo moeten zeker naar dit interview luisteren waarin Gareth Soloway, chief market strategist of IntheMoneyStocks.com, nog voor het nieuwe ATH uitlegt dat als Bitcoin de 65.000 weet aan te tippen, dat we dan een hele nieuwe markt hebben met hooguit nog koersvallen van 20% maar nooit meer van die crashes met 80%.

Soloway gaat voor zichzelf en zijn klanten geen Bitcoin kopen op het huidige koersniveau maar wel direct in elke nu volgende dip. Met een goed getimed short had hij natuurlijk bullseye.

Misschien is dit dus een man om serieus naar te luisteren. In de video (in de Tweet en hieronder) legt hij uit dat de Federal Reserve (FED) bij een Bitcoin koers van 500K gaat sneuvelen. En die koers gaat volgens hem spoedig bereikt worden.

Beschik jij al over Bitcoin (BTC)?

Bitcoin kopen (BTC) doe je veilig op basis van beleid en kennis over het huidige bankroete inflatoire geldsysteem. Bitcoin koop je het beste op een betrouwbare en gereguleerde handelsbeurs.

Wil je dagelijks op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Vergeet ook niet deze site voor je dagelijkse Bitcoin Nieuws!

Lees verder

India “beschermt” gepeupel voor crypto, maar laat rijken profiteren

India en Bitcoin, een spel van permanente dreiging van verbod dat nu al enkele jaren aan de gang is. Hoewel een heldere beslissing aanstaande lijkt over het lot van cryptogeld, is er een fors risico dat ze enkel worden voorbehouden aan de schatrijke elite. Aanstaande maandag 29 november 2021 maakt India vermoedelijk een einde aan […]

Nov 26, 2021
1,5 min

Fintonia in Singapore lanceert twee bitcoin beleggingsfondsen

De vermogensbeheerder Fintonia Group heeft het groene licht gekregen van de toezichthouder, Monetary Authority of Singapore (MAS), om twee verzekerde institutional grade beleggingsfondsen voor bitcoin te lanceren. Fintonia Bitcoin Physical Fund Het eerste fonds heet het Fintonia Bitcoin Physical Fund. Hiermee kunnen institutionele beleggers instappen om direct blootstelling tot bitcoin te krijgen. De aandelen van […]

Nov 26, 2021
1 min

De LHV bank in Estland gaat cryptodiensten aanbieden

Een van de belangrijkste banken van Estland, de LHV Bank, zal de volgende week haar klanten toegang geven tot de volatiele cryptomarkten. De LHV bank heeft een samenwerking met de Bitstamp opgezet waardoor haar klanten via de LHV mobile app toegang krijgen tot de volgende markten: • Bitcoin (BTC)• Ether (ETH)• Litecoin (LTC)• Uniswap (UNI)• […]

Nov 24, 2021
1,5 min