neo

Staking NEO

Sep 14, 2020
Aanbieding: 

Hoe kan ik NEO staken?

Het staken van NEO van het Neo blockchain-project is populair. Dit is niet vreemd aangezien NEO elk jaar vooruitgang boekt, door blijft werken aan het eigen platform en samenwerkt met andere blockchain-initiatieven.

standaardisatie tokenization

Een concreet voorbeeld is het Poly Network initiatief waar NEO actief bij betrokken is. Verder beschikt NEO over een eigen DeFi-ecosysteem – Flamingo. De vraag naar NEO neemt hierdoor toe. Wanneer je NEO hebt gekocht voor de lange termijn en daarover een passief inkomen wilt verdienen is het staken van NEO een goed idee. Staking NEO is bovendien heel eenvoudig.

Hoe kan ik NEO staken?

Er zijn verschillende mogelijkheden om NEO te staken.

neo staking
  • Staking NEO kun je super eenvoudig doen door gebruik te maken van de crypto staking dienstverlening van Bitvavo in Amsterdam. Bitvavo heeft een uiterst veilige exchange en staking infrastructuur opgezet. Bovendien zijn de crypto-fondsen van Bitvavo verzekerd. Een unicum, waardoor het voor Nederlanders niet alleen makkelijk is om NEO te kopen, maar ook automatisch te staken. Bitvavo betaalt elke maand automatisch NEO GAS uit als een vergoeding. Voor meer informatie: Bitvavo Review.
  • Staking NEO kun je ook gemakkelijk voor elkaar krijgen op de handelsbeurs van Binance. Voor meer informatie: Binance Review.
  • Staking NEO kun je ook doen op het Flamingo DeFi-platform.
  • Een andere methode is om NEO van de handelsrekening af te halen en te verzenden naar je eigen NEO wallet. Bij voorkeur maak je dan gebruik van de officiële NEO wallet. Een alternatief is om gebruik te maken van de Exodus crypto wallet en deze veilig af te grendelen met een Trezor hardware wallet. Voor meer informatie: Exodus Wallet.

Gerelateerde artikels:

Lees verder

Brent Johnson en Steven Van Metre over het onvermogen van de FED

We willen onze lezers graag wijzen op een boeiende discussie tussen twee bekende macro-analisten, Brent Johnson en Steven Van Metre. Brent Johnson is als macro-analist bekend geworden met zijn Dollar Milkshake Theory. Brent Johnson en Steven Van Metre bespreken waarom de Federal Reserve geen inflatie kan veroorzaken. Het is een verkeerde opvatting dat de Federal […]

Sep 27, 2020
2 min

FED COIN CBDC is onder ontwikkeling

Er zijn meer feiten over de ontwikkeling van een Fed coin of Fed CBDC naar buiten gekomen. Loretta J. Mester, voorzitter van de Federal Reserve Bank of Chicago, heeft op 23 september 2020 tijdens een keynote-presentatie tijdens de twintigste verjaardag van de Chicago Payments Symposium aangegeven dat de Federal Reserve actief werkt aan de ontwikkeling […]

Sep 24, 2020
2,5 min

Bitcoin en de terugkeer naar individuele vrijheid!

De geboorte van de moderne westerse wereld werd gekenmerkt door een verwerpen van autocratische regimes en een omarming van algemene rechten en vrijheden. We zien echter dat diezelfde rechten en vrijheden recent steeds meer worden ingeperkt door dezelfde overheden die toen tot stand kwamen. Bitcoin vormt een technologie die een antwoord biedt op dit steeds […]

Sep 22, 2020
2,5 min