neo

Staking NEO

Sep 14, 2020
Aanbieding: 

Hoe kan ik NEO staken?

Het staken van NEO van het Neo blockchain-project is populair. Dit is niet vreemd aangezien NEO elk jaar vooruitgang boekt, door blijft werken aan het eigen platform en samenwerkt met andere blockchain-initiatieven.

standaardisatie tokenization

Een concreet voorbeeld is het Poly Network initiatief waar NEO actief bij betrokken is. Verder beschikt NEO over een eigen DeFi-ecosysteem – Flamingo. De vraag naar NEO neemt hierdoor toe. Wanneer je NEO hebt gekocht voor de lange termijn en daarover een passief inkomen wilt verdienen is het staken van NEO een goed idee. Staking NEO is bovendien heel eenvoudig.

Hoe kan ik NEO staken?

Er zijn verschillende mogelijkheden om NEO te staken.

neo staking
  • Staking NEO kun je super eenvoudig doen door gebruik te maken van de crypto staking dienstverlening van Bitvavo in Amsterdam. Bitvavo heeft een uiterst veilige exchange en staking infrastructuur opgezet. Bovendien zijn de crypto-fondsen van Bitvavo verzekerd. Een unicum, waardoor het voor Nederlanders niet alleen makkelijk is om NEO te kopen, maar ook automatisch te staken. Bitvavo betaalt elke maand automatisch NEO GAS uit als een vergoeding. Voor meer informatie: Bitvavo Review.
  • Staking NEO kun je ook gemakkelijk voor elkaar krijgen op de handelsbeurs van Binance. Voor meer informatie: Binance Review.
  • Staking NEO kun je ook doen op het Flamingo DeFi-platform.
  • Een andere methode is om NEO van de handelsrekening af te halen en te verzenden naar je eigen NEO wallet. Bij voorkeur maak je dan gebruik van de officiële NEO wallet. Een alternatief is om gebruik te maken van de Exodus crypto wallet en deze veilig af te grendelen met een Trezor hardware wallet. Voor meer informatie: Exodus Wallet.

Gerelateerde artikels:

Lees verder

Repomarkt-record: meer dan 2 biljoen USD geparkeerd bij de FED

We will onze lezers wijzen op een nieuw record de Federal Reserve (FED) heeft geboekt met haar trading desk in New York for repo´s. In totaal werd er op 23 mei 2022 voor meer dan 2 biljoen dollar geparkeerd door financiële instituties bij de FED door middel van terugkoopovereenkomsten (reverse-repo´s). Wat wil dit record precies […]

May 25, 2022
3 min

Vitalik Buterin loopt vast met Ethereum en droomt van Bitcoin

Geloof het of niet maar niemand minder dan Vitalik Buterin heeft in een serie tweets aangegeven jaloers te zijn op Bitcoin en dan bedoelt hij het Bitcoin project. Het is intussen natuurlijk overduidelijk dat Ethereum niet echt lekker gaat. Steeds is er weer reden voor uitstel. Zie hier ons artikel over de problemen van Ethereum. […]

May 19, 2022
5,5 min

Bitcoin Bretton Woods: 44 landen bijeen in El Salvador

Vandaag is de hele financiële wereld bijeen in El Salvador. Financiële afvaardigingen uit 44 landen, waaronder 32 centrale banken en 12 financiële autoriteiten, zijn samengestroomd om over Bitcoin te praten. Natuurlijk is ook de Centraal-Afrikaanse Republiek van de partij, het land dat onlangs als tweede soevereine staat Bitcoin aannam als wettig betaalmiddel. Wanneer kwamen voor […]

May 19, 2022
3,5 min