neo

Staking NEO

14 sep. 2020
Aanbieding: 

Hoe kan ik NEO staken?

Het staken van NEO van het Neo blockchain-project is populair. Dit is niet vreemd aangezien NEO elk jaar vooruitgang boekt, door blijft werken aan het eigen platform en samenwerkt met andere blockchain-initiatieven.

standaardisatie tokenization

Een concreet voorbeeld is het Poly Network initiatief waar NEO actief bij betrokken is. Verder beschikt NEO over een eigen DeFi-ecosysteem – Flamingo. De vraag naar NEO neemt hierdoor toe. Wanneer je NEO hebt gekocht voor de lange termijn en daarover een passief inkomen wilt verdienen is het staken van NEO een goed idee. Staking NEO is bovendien heel eenvoudig.

Hoe kan ik NEO staken?

Er zijn verschillende mogelijkheden om NEO te staken.

neo staking
  • Staking NEO kun je super eenvoudig doen door gebruik te maken van de crypto staking dienstverlening van Bitvavo in Amsterdam. Bitvavo heeft een uiterst veilige exchange en staking infrastructuur opgezet. Bovendien zijn de crypto-fondsen van Bitvavo verzekerd. Een unicum, waardoor het voor Nederlanders niet alleen makkelijk is om NEO te kopen, maar ook automatisch te staken. Bitvavo betaalt elke maand automatisch NEO GAS uit als een vergoeding. Voor meer informatie: Bitvavo Review.
  • Staking NEO kun je ook gemakkelijk voor elkaar krijgen op de handelsbeurs van Binance. Voor meer informatie: Binance Review.
  • Staking NEO kun je ook doen op het Flamingo DeFi-platform.
  • Een andere methode is om NEO van de handelsrekening af te halen en te verzenden naar je eigen NEO wallet. Bij voorkeur maak je dan gebruik van de officiële NEO wallet. Een alternatief is om gebruik te maken van de Exodus crypto wallet en deze veilig af te grendelen met een Trezor hardware wallet. Voor meer informatie: Exodus Wallet.

Gerelateerde artikels:

Lees verder

Bitcoin leeft en vervangt wetten door code

Wat is de echte Bitcoin revolutie? Wat is de echte meerwaarde van decentrale blockchains? Wat is het verband tussen Bitcoin en de Amerikaanse onafhankelijkheidsverklaring? Of onze Acte van Verlatinghe? Wie verlaat wat? Ja de centrale bank gaat eraan. Maar wat nog meer? En wat komt ervoor in de plaats? Juist de covid plandemie laat zie […]

20 sep. 2021
4,5 min

Satoshi Nakamoto-standbeeld onthuld in Hongarije

’s Werelds eerste fysieke standbeeld van de anonieme Bitcoin-uitvinder Satoshi Nakamoto is vandaag aan een menigte gepresenteerd in de hoofdstad van Hongarije Boedapest. Het levensgrote bronzen monument toont een persoon met een hoodie. De kledingkeuze met het Bitcoin-logo aan de linkerkant was bedoeld om Satoshi’s anonimiteit te onderstrepen. Het uitdrukkingsloze gezicht van het beeld heeft […]

16 sep. 2021
0,5 min

Evergrande in diepe financiële problemen!

We willen onze lezers wijzen op de financiële problemen van Evergrande aangezien een aankomend bankroet van deze vastgoedreus vergaande gevolgen kan hebben. Het bedrijf heeft bankroetadviseurs gehuurd en de Chinese overheid zal de schuldeisers van Evergrande niet gaan helpen. Evergrande is sinds 1996 in relatief korte tijd uitgegroeid tot bijna de grootste vastgoedontwikkelaar in China. […]

16 sep. 2021
2,5 min