neo

Staking NEO

Sep 14, 2020
Aanbieding: 

Hoe kan ik NEO staken?

Het staken van NEO van het Neo blockchain-project is populair. Dit is niet vreemd aangezien NEO elk jaar vooruitgang boekt, door blijft werken aan het eigen platform en samenwerkt met andere blockchain-initiatieven.

standaardisatie tokenization

Een concreet voorbeeld is het Poly Network initiatief waar NEO actief bij betrokken is. Verder beschikt NEO over een eigen DeFi-ecosysteem – Flamingo. De vraag naar NEO neemt hierdoor toe. Wanneer je NEO hebt gekocht voor de lange termijn en daarover een passief inkomen wilt verdienen is het staken van NEO een goed idee. Staking NEO is bovendien heel eenvoudig.

Hoe kan ik NEO staken?

Er zijn verschillende mogelijkheden om NEO te staken.

neo staking
  • Staking NEO kun je super eenvoudig doen door gebruik te maken van de crypto staking dienstverlening van Bitvavo in Amsterdam. Bitvavo heeft een uiterst veilige exchange en staking infrastructuur opgezet. Bovendien zijn de crypto-fondsen van Bitvavo verzekerd. Een unicum, waardoor het voor Nederlanders niet alleen makkelijk is om NEO te kopen, maar ook automatisch te staken. Bitvavo betaalt elke maand automatisch NEO GAS uit als een vergoeding. Voor meer informatie: Bitvavo Review.
  • Staking NEO kun je ook gemakkelijk voor elkaar krijgen op de handelsbeurs van Binance. Voor meer informatie: Binance Review.
  • Staking NEO kun je ook doen op het Flamingo DeFi-platform.
  • Een andere methode is om NEO van de handelsrekening af te halen en te verzenden naar je eigen NEO wallet. Bij voorkeur maak je dan gebruik van de officiële NEO wallet. Een alternatief is om gebruik te maken van de Exodus crypto wallet en deze veilig af te grendelen met een Trezor hardware wallet. Voor meer informatie: Exodus Wallet.

Gerelateerde artikels:

Lees verder

Bitcoin en de terugkeer naar individuele vrijheid!

De geboorte van de moderne westerse wereld werd gekenmerkt door een verwerpen van autocratische regimes en een omarming van algemene rechten en vrijheden. We zien echter dat diezelfde rechten en vrijheden recent steeds meer worden ingeperkt door dezelfde overheden die toen tot stand kwamen. Bitcoin vormt een technologie die een antwoord biedt op dit steeds […]

Sep 22, 2020
2,5 min

Michael Saylor over Bitcoin

Michael Saylor is de oprichter en directeur van het beursgenoteerde bedrijf MicroStrategy (MSTR) met een waarde van ongeveer 1.2 miljard dollar. Hij is eindverantwoordelijk voor de recente beslissing om bijna alle dollarreserves in de schatkist om te wisselen voor bitcoin. In totaal heeft MicroStrategy $410 miljoen omgezet in 38,250 BTC als een strategische reservevaluta en […]

Sep 22, 2020
5 min

Wat is Nexus Mutual (NXM)?

Wat is Nexus Mutual (NXM) en wat kan je ermee? De afgelopen tijd hebben we al een aantal spelers in de wereld van gedecentraliseerde financiering (DeFi) onder de loep genomen, zoals Bancor Finance, Flamingo Finance en Balancer Finance. Vandaag kijken we naar Nexus Mutual, een soort softwarekraakverzekering die gebruikers beschermt bij het afsluiten en gebruik […]

Sep 15, 2020
3 min