ONE TOUCH OPTIES

10 nov. 2015
Aanbieding: 

Wat zijn one touch opties en no touch opties?

One touch opties zijn een variant op de manier hoe je binaire opties kunt kopen en inzetten. Kijk, bij klassieke binaire opties koop je een call of put optie naar gelang je denkt dat de koers van een bepaalde activa omhoog of omlaag zal gaan binnen een bepaalde looptijd.

one touch en no touch opties Je voorspelt dat over 60 minuten het aandeel Microsoft omlaag zal schieten ten opzichte van de huidige koers en je koopt vervolgens een put optie. Als je gelijk hebt, verdien je een x % aan rendement. Vaak boven 70 % over jouw eerste inzet. Het kopen van deze binaire opties gebeurt in real-time en staan ook bekend als de High-Low Binary Options. Het is de meest eenvoudige manier om te speculeren op de beurs door alleen trends te volgen en de juiste koersbeweging te voorspellen: handleiding binaire opties.

Dit is anders bij de One Touch opties of de Touch / No Touch opties. Touch staat voor raken, d.w.z. het raken van bepaalde prijsdoelen. Je moet voorspellen welk prijsdoel de koers zal bereiken binnen een bepaalde tijd. Dit is natuurlijk veel moeilijker dan aan te geven of de koers alleen omhoog of omlaag gaat. Dit maakt de One Touch Opties niet echt geschikt voor de beginnende handelaar. Het geeft wel weer aan dat er vele verschillende manieren zijn waarop je kunt speculeren met binaire opties. Binaire opties zijn een zeer veelzijdige manier om makkelijk te speculeren op de beurs. Wanneer je One Touch Opties koopt, maak je het zelf wat moeilijker. Daar staat dan wel tegenover dat je veel meer rendement kunt verdienen!

one touch opties kopenWil je het eens proberen? Dan geef ik je als tip om een lange looptijd te nemen met een minimum looptijd van 24 uur en de optie op een uitoefenprijs te pakken wanneer die op een belangrijk breekpunt ligt. Bijvoorbeeld: Denk je dat de Dow Jones omhoog zal schieten deze week en boven 13.450 punten zal uitkomen? Zal de Federal Reserve de rente verder verlagen en daardoor de de Dow Jones verder omhoog duwen deze week? 

touch optiesHet omgekeerde is natuurlijk ook mogelijk. Dan koop je een ‘No Touch’ optie. In dit geval ga je er vanuit dat bijvoorbeeld een bepaalde beurs index of aandeel nooit beneden een bepaalde koers zal uitkomen en nooit zal raken. In dat geval plaats je een optie voor een zo kort mogelijke looptijd b.v. met een looptijd van 60 seconden. Wanneer de no touch optie niet die koers raakt, dan verdien je snel veel geld. Je kunt op basis van het rentebesluit van de Federal Reserve heerlijk snel veel 60 secondes no touch opties kopen en veel geld verdienen met behulp van een goede broker

one touch opties kopen bij anyoptionDe one touch en no touch opties zijn binaire opties waarmee je meer rendement kunt behalen en kunnen voor een ervaren handelaren een extra ingrediënt zijn in een binaire opties strategie. Je kunt deze opties het beste kopen bij Banc de Binary en Anyoption.

Waarschuwing: het speculeren met binaire opties zit vol risico’s. Investeer alleen geld dat je kunt verliezen en investeer met beleid anders wordt het een vorm van online gokken. Voor een ander goed artikel van een andere bron over dit onderwerp: Binaire opties tips!

Voor meer informatie:

Lees verder

Satoshi Nakamoto-standbeeld onthuld in Hongarije

’s Werelds eerste fysieke standbeeld van de anonieme Bitcoin-uitvinder Satoshi Nakamoto is vandaag aan een menigte gepresenteerd in de hoofdstad van Hongarije Boedapest. Het levensgrote bronzen monument toont een persoon met een hoodie. De kledingkeuze met het Bitcoin-logo aan de linkerkant was bedoeld om Satoshi’s anonimiteit te onderstrepen. Het uitdrukkingsloze gezicht van het beeld heeft […]

16 sep. 2021
0,5 min

Evergrande in diepe financiële problemen!

We willen onze lezers wijzen op de financiële problemen van Evergrande aangezien een aankomend bankroet van deze vastgoedreus vergaande gevolgen kan hebben. Het bedrijf heeft bankroetadviseurs gehuurd en de Chinese overheid zal de schuldeisers van Evergrande niet gaan helpen. Evergrande is sinds 1996 in relatief korte tijd uitgegroeid tot bijna de grootste vastgoedontwikkelaar in China. […]

16 sep. 2021
2,5 min

Waarom is de groei van Bitcoin gegarandeerd?

Wereldwijd was er dit weekeinde veel aandacht voor 11 september 2001 dat nu exact 20 jaar achter ons ligt. Wat is er in de tussentijd toch veel gebeurd! Afghanistan verloren maar we hebben Bitcoin! En juist op 11 september is het 700.000e blok gedolven. Op ambcrypto.com heeft Varuni Trivedi een mooie invalshoek gevonden om uit […]

14 sep. 2021
2 min