ONE TOUCH OPTIES

Nov 10, 2015
Aanbieding: 

Wat zijn one touch opties en no touch opties?

One touch opties zijn een variant op de manier hoe je binaire opties kunt kopen en inzetten. Kijk, bij klassieke binaire opties koop je een call of put optie naar gelang je denkt dat de koers van een bepaalde activa omhoog of omlaag zal gaan binnen een bepaalde looptijd.

one touch en no touch opties Je voorspelt dat over 60 minuten het aandeel Microsoft omlaag zal schieten ten opzichte van de huidige koers en je koopt vervolgens een put optie. Als je gelijk hebt, verdien je een x % aan rendement. Vaak boven 70 % over jouw eerste inzet. Het kopen van deze binaire opties gebeurt in real-time en staan ook bekend als de High-Low Binary Options. Het is de meest eenvoudige manier om te speculeren op de beurs door alleen trends te volgen en de juiste koersbeweging te voorspellen: handleiding binaire opties.

Dit is anders bij de One Touch opties of de Touch / No Touch opties. Touch staat voor raken, d.w.z. het raken van bepaalde prijsdoelen. Je moet voorspellen welk prijsdoel de koers zal bereiken binnen een bepaalde tijd. Dit is natuurlijk veel moeilijker dan aan te geven of de koers alleen omhoog of omlaag gaat. Dit maakt de One Touch Opties niet echt geschikt voor de beginnende handelaar. Het geeft wel weer aan dat er vele verschillende manieren zijn waarop je kunt speculeren met binaire opties. Binaire opties zijn een zeer veelzijdige manier om makkelijk te speculeren op de beurs. Wanneer je One Touch Opties koopt, maak je het zelf wat moeilijker. Daar staat dan wel tegenover dat je veel meer rendement kunt verdienen!

one touch opties kopenWil je het eens proberen? Dan geef ik je als tip om een lange looptijd te nemen met een minimum looptijd van 24 uur en de optie op een uitoefenprijs te pakken wanneer die op een belangrijk breekpunt ligt. Bijvoorbeeld: Denk je dat de Dow Jones omhoog zal schieten deze week en boven 13.450 punten zal uitkomen? Zal de Federal Reserve de rente verder verlagen en daardoor de de Dow Jones verder omhoog duwen deze week? 

touch optiesHet omgekeerde is natuurlijk ook mogelijk. Dan koop je een ‘No Touch’ optie. In dit geval ga je er vanuit dat bijvoorbeeld een bepaalde beurs index of aandeel nooit beneden een bepaalde koers zal uitkomen en nooit zal raken. In dat geval plaats je een optie voor een zo kort mogelijke looptijd b.v. met een looptijd van 60 seconden. Wanneer de no touch optie niet die koers raakt, dan verdien je snel veel geld. Je kunt op basis van het rentebesluit van de Federal Reserve heerlijk snel veel 60 secondes no touch opties kopen en veel geld verdienen met behulp van een goede broker

one touch opties kopen bij anyoptionDe one touch en no touch opties zijn binaire opties waarmee je meer rendement kunt behalen en kunnen voor een ervaren handelaren een extra ingrediënt zijn in een binaire opties strategie. Je kunt deze opties het beste kopen bij Banc de Binary en Anyoption.

Waarschuwing: het speculeren met binaire opties zit vol risico’s. Investeer alleen geld dat je kunt verliezen en investeer met beleid anders wordt het een vorm van online gokken. Voor een ander goed artikel van een andere bron over dit onderwerp: Binaire opties tips!

Voor meer informatie:

Lees verder

The Great Reset!

De belangrijkste globale organisaties en instellingen spreken steeds meer over een aankomende Great Reset en een nieuwe Bretton Woods overeenkomst voor het hervormen van de wereldeconomie. Een virus, zo schijnt het te zijn, heeft immers de globale economie in een depressie gestort. Vooral het World Economic Forum heeft dit onderwerp expliciet op haar 2021 agenda […]

Oct 19, 2020
5,5 min

Shitcoins, alchemie en zelfverrijking

Bitcoin begon als een antwoord op ons falend monetair systeem, waarin het zeggenschap over geld volledig in de handen ligt van overheden en waarin geld schier achteloos wordt bijgedrukt. Het duurde niet lang of er verschenen allerlei ‘alternatieve munten’, die zichzelf als alternatief presenteerden op de ‘oudere en gedateerde’ Bitcoin. Maar vrijwel al deze “shitcoins” […]

Oct 16, 2020
3 min

Godfrey Bloom over Banken, Bitcoin en Goud

Godfrey Bloom (70) is een bekende omstreden Britse politicus. In tegenstelling tot vele van zijn politieke collega’s schrok hij er nooit voor terug om zijn mening te uiten en zijn vaak controversiële standpunten te vertellen. Godfrey Bloom is geen onbesproken figuur en door zijn controversiële standpunten en krasse uitspraken lag hij geregeld aan de basis […]

Oct 9, 2020
3 min