ONE TOUCH OPTIES

Nov 10, 2015
Aanbieding: 

Wat zijn one touch opties en no touch opties?

One touch opties zijn een variant op de manier hoe je binaire opties kunt kopen en inzetten. Kijk, bij klassieke binaire opties koop je een call of put optie naar gelang je denkt dat de koers van een bepaalde activa omhoog of omlaag zal gaan binnen een bepaalde looptijd.

one touch en no touch opties Je voorspelt dat over 60 minuten het aandeel Microsoft omlaag zal schieten ten opzichte van de huidige koers en je koopt vervolgens een put optie. Als je gelijk hebt, verdien je een x % aan rendement. Vaak boven 70 % over jouw eerste inzet. Het kopen van deze binaire opties gebeurt in real-time en staan ook bekend als de High-Low Binary Options. Het is de meest eenvoudige manier om te speculeren op de beurs door alleen trends te volgen en de juiste koersbeweging te voorspellen: handleiding binaire opties.

Dit is anders bij de One Touch opties of de Touch / No Touch opties. Touch staat voor raken, d.w.z. het raken van bepaalde prijsdoelen. Je moet voorspellen welk prijsdoel de koers zal bereiken binnen een bepaalde tijd. Dit is natuurlijk veel moeilijker dan aan te geven of de koers alleen omhoog of omlaag gaat. Dit maakt de One Touch Opties niet echt geschikt voor de beginnende handelaar. Het geeft wel weer aan dat er vele verschillende manieren zijn waarop je kunt speculeren met binaire opties. Binaire opties zijn een zeer veelzijdige manier om makkelijk te speculeren op de beurs. Wanneer je One Touch Opties koopt, maak je het zelf wat moeilijker. Daar staat dan wel tegenover dat je veel meer rendement kunt verdienen!

one touch opties kopenWil je het eens proberen? Dan geef ik je als tip om een lange looptijd te nemen met een minimum looptijd van 24 uur en de optie op een uitoefenprijs te pakken wanneer die op een belangrijk breekpunt ligt. Bijvoorbeeld: Denk je dat de Dow Jones omhoog zal schieten deze week en boven 13.450 punten zal uitkomen? Zal de Federal Reserve de rente verder verlagen en daardoor de de Dow Jones verder omhoog duwen deze week? 

touch optiesHet omgekeerde is natuurlijk ook mogelijk. Dan koop je een ‘No Touch’ optie. In dit geval ga je er vanuit dat bijvoorbeeld een bepaalde beurs index of aandeel nooit beneden een bepaalde koers zal uitkomen en nooit zal raken. In dat geval plaats je een optie voor een zo kort mogelijke looptijd b.v. met een looptijd van 60 seconden. Wanneer de no touch optie niet die koers raakt, dan verdien je snel veel geld. Je kunt op basis van het rentebesluit van de Federal Reserve heerlijk snel veel 60 secondes no touch opties kopen en veel geld verdienen met behulp van een goede broker

one touch opties kopen bij anyoptionDe one touch en no touch opties zijn binaire opties waarmee je meer rendement kunt behalen en kunnen voor een ervaren handelaren een extra ingrediënt zijn in een binaire opties strategie. Je kunt deze opties het beste kopen bij Banc de Binary en Anyoption.

Waarschuwing: het speculeren met binaire opties zit vol risico’s. Investeer alleen geld dat je kunt verliezen en investeer met beleid anders wordt het een vorm van online gokken. Voor een ander goed artikel van een andere bron over dit onderwerp: Binaire opties tips!

Voor meer informatie:

Lees verder

Banking on Bitcoin

Er worden steeds meer uitgebreide onderzoeksrapporten gepubliceerd over de waarde propositie van bitcoin. Eerder bespraken we het Understanding Bitcoin rapport van Fidelity Investments. Nu willen we onze lezers wijzen op een ander goed rapport van het investeringsbedrijf Arcane Research met kantoren in Oslo, Londen en Stockholm. Het rapport is opgesteld geworden door een onderzoeksafdeling van […]

Mar 2, 2021
2 min

Understanding Bitcoin

Jurrien Timmer, een zeer gerespecteerde macro-econoom bij de Amerikaanse vermogensbeheerder Fidelity, heeft zijn opvatting over bitcoin aangepast. Zijn nieuwe bevindingen over bitcoin heeft hij mooi uiteengezet in een paper genaamd Understanding Bitcoin. Jurrien heeft onder meer het Stock to Flow model van PlanB onder de loep genomen en Metcalfe’s wet toegepast op de ontwikkeling van […]

Mar 1, 2021
2 min

Het belang van 1 biljoen marktkapitalisatie voor bitcoin

Bitcoin heeft een cruciaal mijlpaal bereikt. De totale marktkapitalisatie van Bitcoin tikte over 1 biljoen met de recente koers van $55.000 op 19 februari. De bitcoin koers steeg na deze belangrijke mijlpaal vervolgens gewoon door naar een nieuw record van $57.000 op 20 februari 2021. Steeds meer bedrijven en instituties voegen bitcoin toe tot hun […]

Feb 20, 2021
1,5 min