ONLINE GELD VERDIENEN

May 4, 2015
Aanbieding: 

In dit artikel zal ik een aantal belangrijke online geld verdienen tips bespreken. Kijk, dankzij het internet is het mogelijk om online geld te verdienen als een zelfstandige internet ondernemer. Iedereen met een internet verbinding kan nieuwe mogelijkheden vinden in onze groeiende peer-to-peer digitale economie.

hoe kan ik online geld verdienenHet is niet meer vanzelfsprekend meer om meteen naar een traditionele baan te zoeken als je een beetje ondernemerszin bezit en wilt testen hoe jij online geld verdienen kunt met jouw specifieke kennis en vaardigheden. Inderdaad, het internet biedt mogelijkheden om je te bevrijden uit de traditionele denkramen. Maar goed onine geld verdienen veronderstelt wel dat je bepaalde kennis en vaardigheden verwerft. Het gebeurt niet vanzelf en je zult dingen moeten opbouwen en kennis moeten vergragen.

online geld verdienenIn vele gevallen is het zeer slim om  een Youtube kanaal op te zetten. Youtube wordt bijna net zoveel geraadpleegd als Google. Mensen willen niet meer zo veel lezen. Het is een slim idee op te kijken hoe mensen jouw kunnen vinden op Youtube en ook te kijken hoe je Youtube kunt gebruiken om online geld te verdienen. Er zijn daarom heel veel mensen die online geld verdienen met het maken van alleen maar  Youtube video’s. Er zijn ook verschillende cursussen beschikbaar zoals de Video Traffic Academy. Voor meer informatie: geld verdienen met Youtube.

Het zelfde geldt voor Facebook en LinkedIn. Je kunt deze sociale media platforms gebruiken op de manier die het beste bij jouw past als ondernemer. LinkedIn is niet te onderschatten en er zijn vele curcussen beschikbaar die je leren hoe je met LinkedIn geld kunt verdienen: LinkedIn Influence. Wil je direct contact zoeken met mogelijke klanten en op Facebook klanten werven, dan moet je kennis vergaren over hoe je dit het beste kunt doen met bijvoorbeeld de cursus: Facebook Influence. Voor meer informatie: geld verdienen met Facebook.

online geld verdienenDaarnaast, wil je goed en veel geld verdienen online, moet je investeren in een cursus online marketing. Vooral affiliate marketing is als niche zeer geschikt omdat een cursus affiliate marketing jouw leert om geld te verdienen online met de producten en diensten van andere bedrijven en mensen. Als een affiliate ondernemer is het niet nodig om zelf producten of diensten te hebben. Je helpt met de online verkoop en krijgt een commissie over het bedrag die een klant besteedt aan een bepaalde dienst of product. In Amerika is vooral Clickbank beroemt en ze hebben een eigen universiteit voor affiliate marketeers. Het is een slim idee om een cursus bij de Clickbank University of Affilorama te volgen. Het zal je veel inspiratie geven en ook leren over alle andere online mogelijkheden die er zijn om online geld te verdienen.
clickbank and youtube video marketingHet is verstandig om rustig te beginnen en dit naast je reguliere baan te doen. Zo vermijd je stress. Het is belangrijk dat je het naar je zin hebt en gelukkig voelt wanneer je online geld gaat verdienen met jouw vaardigheden als affiliate marketeer en internet ondernemer. Als je nog niet zeker bent, volg gewoon eens een curus bij Affilorama of bij Clickbank. Affilorama heeft meer dan 250.000 leden over de hele wereld en bevat een enorme voorraad aan kennis en stap-voor-stap trainingvideo’s. Het doel is om mensen sneller leren om online geld te verdienen met affiliate marketing. Voor meer informatie bezoek de site van Affilorama. De Clickbank University is in feite een nieuwe echte concurrent van Affilorama. Ik zou zeggen, kijken en vergelijken.

Ten slotte, vergeet niet dat je ook online met off-line kunt combineren. Heb je gebrek aan klanten als kapper? Profileer je online! Ben je een geschiedenis leraar zonder werk? Zet je eigen video cursus op over de Tweede Wereld Oorlog en verkoop als een affiliate allerlei WOII boeken met behulp van BOL. Gebruik jouw online videokanaal en website als referentie bij je nieuwe sollicitatie. Je kunt met alles geld verdienen online en dat leer je vooral door het volgen van een cursus in affiliate marketing.  Meer en meer bedrijven accepteren uitbetalingen in de vorm van Bitcoin. Op deze manier kun je zelf online geld verdienen zonder banken met crypto geld die niet gebaseerd is op schuld.

veel geld verdienen onlineHet is niet meer nodig om voor leningen voor jouw bedrijfje naar een bank te stappen dankzij peer-to-peer lending platforms zoals die van CrossLend. CrossLend verschaft je toegang tot een geheel nieuwe investeringscategorie: consumentenkredieten. Deze manier van beleggen was tot voor kort bijna exclusief toegankelijk voor banken. Voor meer informatie: CrossLend. Een andere bekende naam en p2p-marktplaats voor het optreden als een kredietnemer of kredietgever bij p2p-leningen is Lendico. Je kunt je hele financiële beleid en ook alle financiële transacties zonder banken verrichten met behulp van crypto-currencies. Alleen al hier door kun je al online geld verdienen door dat je allerlei banktransactiekosten en fees omzeild. Er zijn zelfs Bitcoin lending platforms waarmee je goedkoper en eerlijker geld kunt lenen, zoals bij BTC Jam. Je kunt inderdaad een dappere online ondernemer worden en nieuwe wegen bewandelen om jezelf en jouw vaardigheden aan te bieden.

Natuurlijk, je kunt ook online geld verdienen door het speculeren met jouw spaargeld op de beurs met allerlei instrumenten via jouw handelsrekening. Vooral de binaire opties zijn een gemakkelijke manier om online geld te verdienen of juist te verliezen.

Gerelateerde artikels:

Bron:

 

Lees verder

FED COIN CBDC is onder ontwikkeling

Er zijn meer feiten over de ontwikkeling van een Fed coin of Fed CBDC naar buiten gekomen. Loretta J. Mester, voorzitter van de Federal Reserve Bank of Chicago, heeft op 23 september 2020 tijdens een keynote-presentatie tijdens de twintigste verjaardag van de Chicago Payments Symposium aangegeven dat de Federal Reserve actief werkt aan de ontwikkeling […]

Sep 24, 2020
2,5 min

Bitcoin en de terugkeer naar individuele vrijheid!

De geboorte van de moderne westerse wereld werd gekenmerkt door een verwerpen van autocratische regimes en een omarming van algemene rechten en vrijheden. We zien echter dat diezelfde rechten en vrijheden recent steeds meer worden ingeperkt door dezelfde overheden die toen tot stand kwamen. Bitcoin vormt een technologie die een antwoord biedt op dit steeds […]

Sep 22, 2020
2,5 min

Michael Saylor over Bitcoin

Michael Saylor is de oprichter en directeur van het beursgenoteerde bedrijf MicroStrategy (MSTR) met een waarde van ongeveer 1.2 miljard dollar. Hij is eindverantwoordelijk voor de recente beslissing om bijna alle dollarreserves in de schatkist om te wisselen voor bitcoin. In totaal heeft MicroStrategy $410 miljoen omgezet in 38,250 BTC als een strategische reservevaluta en […]

Sep 22, 2020
5 min