OPTIE24

optie24Optie24 is een betrouwbaar fintech bedrijf en handelsplatform voor de online handel in binaire opties. Het is de marktleider in Nederland met hoofdkantoor in Rotterdam. Het is ook een van de zeldzame makelaars met een AFM vergunning. Optie24 is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de online beleggingsbranche. Het heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf met een zeer sterke positionering. Het handelsplatform is verder flink verbeterd.

Hier zijn nog een aantal punten die Optie 24 tot een betrouwbare Nederlandse Broker maken:

  •  minimum storting slechts 50 euro – uniek!
  • gemakkelijk handelen in grondstoffen, indices, aandelen en alle belangrijke valuta’s. Wil je handelen in cryptovaluta? Dan kun je een ander platform van Optie24 eens bekijken: Crypto500. Prachtig ingericht voor de crypto trading nerds. Hier kun je o.a met CFD’s in bitcoins, Litecoins, Ripple en Ethereum handelen! Voor meer informatie: Crypto500!
  • minimum order slechts 5 euro – uniek!
  • beschikking voer een gratis oefenaccount en training
  • uitbetalingen binnen 24 uur!
  • Unieke Nederlandse handelsomgeving met Candles Sticks en technische indicatoren
  • Geen kosten voor het opnemen van uw geld!
  • Support team is 100% Nederlands!
  • Uitgebreide keuze in looptijden!
  • Zeer laagdrempelig en ideaal voor beginners die zonder dat ze veel geld hoeven in te leggen toch kunnen oefenen en starten met binaire optiehandel.

optie24 ervaringen

Bezoek de site en open daar een gratis Optie24 handelsrekening!

handelsrekening openen bij optie24

optie24

Uitgebreide bespreking van Optie24’s dienstverlening:

We hebben hier te maken van een Nederlands bedrijf met een AMF vergunning voor het veilig en vetrouwd kunnen aanbieden van binaire opties, ondersteund in de Nederlandse taal.

optie24 review

handelsrekening openen bij optie24

optie24

 

De handelsomgeving is zeer overzichtelijk opgezet geworden waardoor het makkelijk is om te handelen in Valuta, Indices en grondstoffen. Bijzonder en ook weer uniek is dat je alleen maar 50 euro op je handelsrekening hoeft te storten om te beginnen met handelen. De meeste makelaars vereisen een storting van 200 euro om te beginnen. Dit maakt Optie24 zeer laagdrempelig en ideaal voor mensen die twijfelen en bang zijn om geld te verliezen.

24optie ervaringenVoor de twijfelende beginner is er ook een uitgebreide trainingsmodule met introductie video’s en een oefenaccount. Dus, als je echt aan het twijfelen bent of het handelen van binaire opties iets voor jouw is dan maak je eerst 50 euro over op je handelsrekening, vervolgens ga je oefenen in de oefenaccount totdat je vertrouwd bent met de handelsomgeving en de manier gevonden hebt hoe jij denkt het beste geld te kunnen verdienen met binaire opties. In de handelsomgeving zitter er genoeg ondersteuningsmodules om met success in binaire opties te handelen. Daarnaast is het ook eenvoudig om contact op te nemen met het support team van Optie24. Gedurende de test heb ik geen problemen ondervonden en de ondersteuning was altijd attent en hulpzaam.

De keuze in verschillende looptijden is uitstekend en een van de beste die ik tot nu toe gezien heb. Over het algemeen is het niet aanbevolen om op zeer korte looptijden van b.v. 60 seconden te beginnen te handelen. Bij Optie24 heb je makkelijk de keuze om de loopttijd van een optie af te stemmen op jouw voorkeuren en strategie. Zeer, zeer goed gedaan!

Conclusie & Optie24 ervaringen:

Optie24 is de beste keuze voor Nederlanders die op zoek zijn naar een betrouwbare Nederlandse binaire optie makelaar met een AFM vergunning en rustig willen leren hoe je het beste kunt handelen in binaire opties zonder veel risico’s te lopen en geld in te zetten. Optie24 wordt volledig in het Nederlands ondersteund en maak het ook super eenvoudig om je geld zonder kosten snel weer op te nemen en van je handelsrekening weer terug te storten naar je bankrekening. Optie24 is betrouwbaar en maar een van de zeldzame brokers in bezit van een AFM vergunning. Nogmaals Optie24 wordt 100 % beheerd door een Nederlands bedrijf: Pip Invest B.V. Als echt Nederlands bedrijf is Optie24 is een echte aanrader wanneer je de werel van binaire opties wilt leren ontdekken!

Open hier een gratis Optie24 handelsrekening!

handelsrekening openen bij optie24

optie24

Referenties en bronnen over Optie24: