OPTION888

Option888 Review – waarom er wel of niet een handelsrekening openen?

Eindelijk heb ik een online handelsdienst gevonden voor Nederlanders die vertrouwd willen handelen in binaire opties. Option888 is opgericht door Nederlanders en wordt volledig ondersteund in het nederlands. Het is een nieuw initatief die wil concurreren met OPTIE24; een echte Nederlandse concurrent.

option888Option888 is een initiatief van verschillende Nederlandse beurshandelaars en investeerders en een onderdeel van Altair Entertainment NV. Het handelsplatform is ontwikkeld om zeer gemakkelijk met verschillende type binaire opties te handelen: Range, Touch en digital. Je kunt er met vele verschillende activa handelen, zoals aandelen, grondstoffen (goud, zilver, koffie etc.) en valuta paren (USD/CAD, USD/EUR etc). Hieronder zie je een screenshot van een van de handelsmodules.

option888 recensie

binaire opties handelen bij option888Daarnaast is het eenvoudig om te speculeren op de trends van de indexen van de grote beurzen: NASDAQ, MICEX, NIKKEI en de Dow Jones. Bovendien, zoals je hierboven kunt zien, is het een van de weinige handelsplatformen voor binaire opties waar je kunt speculeren op de prijsbewegingen van de koers van bitcoin en ook litecoin. Handelssignalen kun je verkrijgen om je te helpen hoe en wanneer je bepaalde binaire opties moet kopen of verkopen.

Open een gratis handelsrekening en krijg er handelsignalen erbij ( :

handelsrekening openen bij option888

option888

Option888 handelsopleiding, manier van werken en klantenondersteuning.

Wanneer je nog niet ervaren bent met het handelen in binaire opties, maak je geen zorgen. Option888 voorziet in een eigen opleidingsmodule waarbij je de beschikking hebt over video’s en ander lesmateriaal voor het onder de knie krijgen van deze manier van handelen op de beurs. Daarnaast is de dienstverlening laag drempelig en voor iedereen geschikt. Je kunt er gratis een handelsrekening openen en je hoeft alleen maar 250 USD te storten om met dit geld binaire opties te verhandelen op Option888. Ben je in het begin onzeker, dan kun je eerst oefenen met een gratis demo account voordat je begint te spelen met je eigen geld.

Wat ik zelf ook zeer goed vind van Option888 is dat het geld en de opgebouwde winst op jouw handelsrekening gewoon zonder poespas bijna onmiddelijk kan worden teruggestort op jouw reguliere bankrekening. Wanneer je voor 18.00 CET het verzoekt in dient, zal dit dezelfde dag worden goedgekeurd en uitgevoerd. Bij andere makelaars zijn hierover nogal wat klachten geweest. Dat het omslachtig was en veel tijd kostte om het geld van de handelsrekening terug te boeken naar de eigen bankrekening. Bij Option888 heb je geen last van deze ergernissen.

Dit is ook een echt goed teken dat Option888 veel moeite doet om een goede klantvriendelijke dienstverlening te waarborgen. De klantenondersteuning kun je 24/7 bereiken via email, chat en telefoon. Prima toch.

Mijn conclusie is dat Option888 de moeite waard is om te testen. Ik raad mijn lezers altijd aan om een aantal handelsrekeningen te openen en te vergelijken. Option888 kun je zeker eens bekijken. Je ondersteunt er tevens mee een Nederlands initiatief. Vervolgens als je twijfelt kun je de handelsomgeving vergelijken met die van de meest bekende die er is: AnyOption of OPTIE24.

option888 ervaringen

handelsrekening openen bij option888

option888

P.S. Ten slotte, wil ik niet dat mijn lezers verward worden met de beroemde 888 Casino. Het is daarom ook zo dat nummers 888 achter Option staan. Deze twee online producten hebben niks met elkaar te maken.

[schema type=”review” url=”https://www.bestebank.org/option888/ ‎” name=”Option888″ description=”Option 888 Review – waarom wel of niet voor kiezen?” rev_name=”Option 888″ rev_body=”handelsomgeving en handelsrekening van Option888″ author=”Jan de Vries” pubdate=”2015-05-02″ user_review=”4″ min_review=”1″ max_review=”5″ ]