Orange pilled reacties op overname Twitter door Musk

Apr 26, 2022
Aanbieding: 

De kogel is door de kerk. De deal is rond. Twitter is nu het persoonlijke speeltje van Elon Musk. Gekocht voor 41 miljard euro. Maar hij gaat het met open source volledig transparant maken. Decentraal in de geest van Bitcoin, met “proof-of-work” controle van de authenticiteit van accounts en het kan bijna niet anders dan dat de Bitcoin-bekeerling Jack Dorsey hem hierbij gaat helpen.

Eens kijken hoe er vanuit de orange pilled wereld wordt gereageerd op het heugelijke nieuws. De positieve reactie van Jack Dorsey was veelzeggend:

Een bloemlezing van de meest veelzeggende tweets:

Cameron Winklevoss parafraseert wat Musk ooit over Bitcoin twitterde

Afsluitend deze tweet met fake news vanuit het anti-democratische kamp:

25 april 2022: D-Day for democracy en free speech!

Waarom? Omdat Twitter volledig doorsloeg in het censureren van tweets en het opschorten van Twitter accounts van mensen met ongewenste of verkeerde opvattingen. Een Tweet over Fauci of Ivermectine kon gedurende de pandemie leiden tot opschorting van de account.

De opschorting van het Twitter account van president Trump en Alex Jones waren twee spraakmakende spraakmakende gebeurtenissen. We zullen nog zien of Donald Trump en Alex Jones weer actief op Twitter worden.

Eric Weinstein vraagt openheid over hoe Twitter in zijn werking ging met het censureren en manipuleren van de communicatie:

De volgende illustratie geeft weer wat Elon Musk wil proberen te bereiken met de overname van Twitter:

Om Twitter te verbeteren en spam en trolls aan te pakken heeft Michael Saylor al een oplossing bedacht: het inzetten van het Bitcoin Lightning network voor het verifiëren van Twitter profielen met een orange checkmark. Hieronder kun je Michael zelf aan het woord zien over zijn oplossing:

Gerelateerde artikelen:

Jack Dorsey gaat 100% voor Bitcoin met Block en Spiral

Lees verder

De impact van de dedollarisatie van de ASEAN-regio

Dit artikel bespreekt de dedollarisatie van de ASEAN-regio en de mogelijke implicaties. Verder ook de rol van de BRICS in dit proces en of de Yuan wel als nieuwe reservevaluta de dollar zal vervangen. De dedollarisatie van de ASEAN-regio is van start gegaan. Op 28 maart 2023 was er een officiële bijeenkomst van alle ASEAN-ministers […]

Mar 31, 2023
3,5 min

Bitcoinmining met mest en vuilnis?

Tegenwoordig is bitcoinmining met milieuvervuilende mest en vuilnis gemakkelijk voor elkaar te krijgen. Er zijn verschillende milieutechnische oplossingen door allerlei bitcoinmining-startups ontwikkeld die makkelijk kunnen worden ingezet. Zo kan koeienmest worden verwerkt tot biogas en deze wordt weer omgezet in elektriciteit die kan worden afgeleverd aan een container met bitcoin-miners, de boerderij zelf en of […]

Mar 30, 2023
2 min

CFTC dient een aanklacht in tegen Binance – Binance vs CFTC!

Het is uiteindelijk zo ver: een confrontatie tussen Binance en de CFTC. De CFTC en niet de SEC? Inderdaad, volgens Bloomberg wordt Binance aangeklaagd door de CFTC. De CFTC is de Amerikaanse toezichthouder voor o.a. termijncontracten over grondstoffen. Het is een afkorting voor de Commodity Futures Trading Commission. De belangrijkste leiders van Binance, CEO Changpeng […]

Mar 28, 2023
4 min