Orange pilled reacties op overname Twitter door Musk

Apr 26, 2022
Aanbieding: 

De kogel is door de kerk. De deal is rond. Twitter is nu het persoonlijke speeltje van Elon Musk. Gekocht voor 41 miljard euro. Maar hij gaat het met open source volledig transparant maken. Decentraal in de geest van Bitcoin, met “proof-of-work” controle van de authenticiteit van accounts en het kan bijna niet anders dan dat de Bitcoin-bekeerling Jack Dorsey hem hierbij gaat helpen.

Eens kijken hoe er vanuit de orange pilled wereld wordt gereageerd op het heugelijke nieuws. De positieve reactie van Jack Dorsey was veelzeggend:

Een bloemlezing van de meest veelzeggende tweets:

Cameron Winklevoss parafraseert wat Musk ooit over Bitcoin twitterde

Afsluitend deze tweet met fake news vanuit het anti-democratische kamp:

25 april 2022: D-Day for democracy en free speech!

Waarom? Omdat Twitter volledig doorsloeg in het censureren van tweets en het opschorten van Twitter accounts van mensen met ongewenste of verkeerde opvattingen. Een Tweet over Fauci of Ivermectine kon gedurende de pandemie leiden tot opschorting van de account.

De opschorting van het Twitter account van president Trump en Alex Jones waren twee spraakmakende spraakmakende gebeurtenissen. We zullen nog zien of Donald Trump en Alex Jones weer actief op Twitter worden.

Eric Weinstein vraagt openheid over hoe Twitter in zijn werking ging met het censureren en manipuleren van de communicatie:

De volgende illustratie geeft weer wat Elon Musk wil proberen te bereiken met de overname van Twitter:

Om Twitter te verbeteren en spam en trolls aan te pakken heeft Michael Saylor al een oplossing bedacht: het inzetten van het Bitcoin Lightning network voor het verifiëren van Twitter profielen met een orange checkmark. Hieronder kun je Michael zelf aan het woord zien over zijn oplossing:

Gerelateerde artikelen:

Jack Dorsey gaat 100% voor Bitcoin met Block en Spiral

Lees verder

Luna Terror, maar Bitcoin zoemt onaangedaan door crash verder

Op 9 mei werd een historische bloedbad op de cryptomarkt. Wie had ooit gedacht dat de laser eyes Bitcoin adepten spoedig meer dan 4 keer te hoog aan het mikken waren met hun koersprognose. Welnu in euro dan. In die richting pariteit met de dollar bewegende munt zakte Bitcoin op de ochtend van 12 mei […]

May 13, 2022
6 min

De Europese energiecrisis

Europa heeft energiecrisis vooral aan zichzelf te wijten. Europese ambtenaren en regeringsleiders bewijzen weer dat de verdere centralisatie van macht en het verlies van nationale soevereiniteit met een prijskaartje komt. Het laatste decennium hebben de Europese ambtenaren bij het uitstippelen van hun energiepolitiek verschillende inschattingsfouten gemaakt. De oorlog in Oekraïne en de sancties tegen Rusland […]

May 10, 2022
4 min

Max Keiser, Lyn Alden en Darin Feinstein over Bitcoin als beste geld ooit

In een week tijd zijn op Youtube drie zeer waardevolle Bitcoin interviews verschenen. Precies nu met de oorlog in Oekraïne en de inflatie van fiat en de goud aankopen van Rusland en andere naties geven ze een mooie momentopname van waar de Bitcoin maximalisten nu staan in hun analyse. Luister naar Max Keiser, Lyn Alden […]

May 7, 2022
2 min