bitcoin

OVERSTAPPEN BANK

Apr 23, 2015
Aanbieding: 

Wil je van bank overstappen? Is het overstappen van bank genoeg?

van bank overstappenJe bent niet alleen. De meeste mensen hebben het wel gehad met alle bankschandalen, de corruptie en manipulatie van de grote commerciële banken. Een bank zou als een nutsbedrijf moeten opereren, maar de jacht naar extreme winsten heeft alleen de commerciële banken het volk aan een schuldketting gelegd, terwijl de aandeelhouders en de grote bazen hun riante bankbonussen en dividenden opeisen zolang het meezit. Heeft het vergelijken van banken dan zin. Geld is macht en de macht is nu gecentraliseerd in private handen. Dit moet worden veranderd. Geld is op dit moment vooral schuld ten gunste van de schuldeiser. Het van bank overstappen zal zeker een goed signaal afgeven; maar zal geld als machtsmiddel nog niet democratiseren. We moeten stemmen op een partij die het hervormen van ons bankwezen als een prioriteit stelt. Daarom, vergeet niet om stil te staan bij een aantal belangrijke vragen:

Hier volgt een uitstekende uitleg van Positive Money over het hervormen van het bankwezen in drie eenvoudige stappen:

overstappen van bankJe wilt van bank overstappen, maar besef wel dat het overstappen van de ene naar de andere bank maar weinig structureel zal veranderen. Kijk, veel mensen stappen van bank over alleen omdat ze denken in termen van winst als het gaat om rente voor hun leningen en spaargeld. Niettemin, spaarrente is er bijna niet meer te krijgen door het beleid van de centrale banken. Het veranderen van spaarbank vraagt om flinke stappen naar het buitenland, zoals de Bigbank in Estland. Waarom zou je in deze tijden dit risico nemen met je spaargeld? Veel mensen stappen over van bank omdat ze hierbij een verklaring van ongenoegen willen afleveren. Als consumenten hebben we veel meer macht dan we denken. Het stemmen met de voeten is daadwerkelijk effectief als genoeg mensen meedoen. Daarom ondersteunt deze site het initiatief van Rutger Bregman Ik stap deze week van bank over! Volgens de eerlijke geld wijzer kun je het beste overstappen naar Triodos of de ASN Bank wanneer je je ongenoegen wilt uiten over de bankbonussen en zoekt naar een meer duurzame bank. Het overstappen van de Rabobank naar de ASN Bank is inderdaad veel beter, dan gewoon thuis alleen maar te klagen over de bankiers. 

Van bank overstappen naar je zelf als eigen centrale bank?

overstappen bankZoals al eerder gezegd het van bank overstappen is een van de zetten die thuis hoort bij het transformeren van het bankwezen. Het bankwezen moet ten dienste van de samenleving en haar burgers opereren, niet als een parasiet op zoek naar hoe er flink geld over onze rug kan worden verdiend!

bitcoin reference rate brrBanken en centrale banken zijn in onze tijd van informatietechnologie en het internet eigenlijk dinosaurussen. We bezitten eigenlijk al een revolutionaire technologie die het volledige bankwezen op haar kop kan zetten. Deze technologie is volledig afgekraakt geworden door de reguliere media met allerlei angstverhalen. Ik schrijf nu over de revolutionaire kracht van crypto-currencies en Bitcoin in het bijzonder. Van bank overstappen naar het gebruik van bitcoins is een revolutionaire daad waarbij je plotseling een enorme vrijheid krijgt om zelf te beslissen over wat je met jouw geld doet. Met bitcoins kun je onmiddellijk voor maar weinig kosten goud kopen, andere edelmetalen of andere digitale valuta zoals de US Petro Dollar, Yen of Chinese Yuan. Ik zeg niet dat je volledig van bank moet overstappen naar bitcoins, maar overweeg en experimenteer met een beetje geld. De negatieve propaganda heeft natuurlijk de meeste mensen zeer argwanend gemaakt.

bank overstappenDe banken hebben inderdaad enorm veel winsten te verliezen wanneer ze de controle en macht over het geld verliezen meer en meer mensen gebruik zouden maken van een bitcoin debit card! Het gaat om een enorme disruptieve macht die niet te onderschatten is en het corrupte bankwezen onmiddelijk op haar knieën zou brengen. Met bitcoins kun je sparen in vele verschillende valuta’s en edelmetalen met de dienstverlening van Bitreserve en je kunt direct jouw goud in bitcoins omzetten en deze naar een bitcoin debit card van E-Coin, SpectroCoin sturen, die jouw via het MasterCard netwerk in staat stelt om jouw bitcoins uit te geven in welke winkel dan ook. Met behulp van de Bitcoin technologie kun je met jouw besparingen in goud onmiddellijk diensten en producten waar dan ook kopen. Bovendien kun je jouw bitcoins veilig op je eigen super beveiligde kluis – versleutelde hardware Bitcoin Wallet met smart chip – opslaan. Precies, je kunt met behulp van Bitcoin je zelf weer op een oude, vertrouwde goudstandaard terugbrengen als je dat zou willen. Een echte retro-revolutie in een post-modern jasje!

Iedereen die boos is op de banken en wilt overstappen van bank moet ook meer lezen over de echte wapens die iedereen van ons tot zijn beschikking heeft om daadwerkelijk een enorm verschil te maken. Hier volgen een aantal artikels:

Daarnaast, wil ik ten slotte nog eens herhalen dat er in het verleden ook een campagne is opgezet geworden tegen de gierige, corrupte bankiers door Max Keiser: buy silver, crash JP Morgan. Deze actie ging er van uit dat hoe meer mensenzilver zouden kopen, hoe meer JP Morgan verliezen zou oplopen met het aanhouden van haar zilver posities op de beurs. Voor meer informatie: waarom zou ik zilver kopen?

Ben je niet overtuigd dat het bankwezen zo corrupt is. Lees dan de volgende artikels:

Het overstappen van bank door een rekening te openen bij Triodos of de ASN bank, het kopen van goud en zilver en het experimenteren met de mogelijkheden die cryptocurrencies bieden zal de banken er toe aanzetten om over te stappen van beleid. Niettemin, uiteindelijk moeten wij allemaal als burgers een verandering afdwingen van de politiek en die politieke partijen steunen die een hervorming van ons bankwezen nastreven ten dienste van het volk. Een gigantisch obstakel is de Europese Centrale Bank en de manier waarop Nederland haar financiële soevereiniteit al heeft verloren aan de EMU. Maar goed, laten we ons eerst richten op dat gene waarover we controle hebben. Het van bank overstappen kan iedereen gewoon nu doen, net zoals bitcoins kopen en het investeren in goud.

Gerelateerde artikels:

Lees verder

Google Pay flirt met Bitcoin

Betaaldiensten buitelen over elkaar heen tegenwoordig. Niemand wil de boot missen. Ik kan. Jij kunt. Wim Kan. Apple Pay. Google Pay. Wie doet nog meer mee? En makkelijk is het niet. Online bankgigant N26 is net van een koude internationale kermis huis gekomen en met hangende pootjes alsnog in crypto ingestapt. Tal van nieuwe fintech […]

Jan 20, 2022
4 min

Intel stort zich op de Bitcoin mining markt met de Bonanza Mine ASIC chip

Intel heeft gewerkt aan een nieuwe innovatieve chip voor het delven van bitcoin. Het wordt omschreven als een ultra-low-voltage energy efficient Bitcoin-mining ASIC en wordt de Bonanza Mine genoemd. Deze nieuwe chip zal later in februari op de jaarlijkse ISSCC-conferentie worden gepresenteerd. Vandaar, er zijn nog weinige details over de chip bekend. Echter, het zal […]

Jan 19, 2022
2,5 min

Oekraïne Bitcoin showcase met of zonder oorlog

Het prachtige orthodox christelijke land Oekraïne heeft zijn problemen maar niet met Bitcoin. Op 8 september, terwijl iedereen in cryptoland nog naar El Salvador keek waar Bitcoin een dag eerder wettig betaalmiddel was geworden, en in een maand waarin ook Duitsland, Cuba en Panama regulering invoerden, voerde Oekraïne een algemene legalisering van cryptovaluta door. Oekraïne […]

Jan 17, 2022
5 min