UITLEG OVER PAAR OPTIES – BINARY PAIR OPTIONS

Oct 2, 2014
Aanbieding: 

Wat zijn binaire paar opties?

paaropties kopenPaar opties of binaire paar opties, is een speciale klasse van binaire opties. Bij het speculeren met binaire paaropties moet je een keuze maken tussen twee (een paar) gelijke assetsb.v. tussen twee valuta’s de US Dollar en de EURO, en vervolgens aangeven welke in waarde zal toenemen ten opzichte van de ander binnen een bepaalde tijdb.v.  60 minuten of 7 dagen. Het aangeven van een bepaalde tijd is belangrijk en heet de expiry time. Het is het tijdstip dat  in feite de weddenschap afloopt.

Voorbeeld 1. Stel voor je kiest voor de US Dollar en je wed voor 200 USD dat de prijs zal toenemen ten opzichte van de Euro binnen 7 dagen. Wanneer dat het geval blijkt te zijn, dan krijg je een behoorlijk rendement/winst dat vaak over de 200 % kan gaan. Dit zou betekenen dat je 400 US Dollar in rendement verdient en 600 US Dollar krijgt uitbetaald. Het rendement is afhankelijk van de makelaar. 

geld verdienen met binaire paar optiesPrecies, met paar opties kun je veel hogere premies verdienen dan bij de klassieke binaire opties. Een ander voordeel is dat Paar Opties volledig zijn gebaseerd op de vergelijkbare prestaties van de aandelen, dus de algemene beursontwikkeling, dalend of stijgend, doet niet ter zake. Paar Opties zijn binair, dus u wordt alleen betaald als u het beter presterende aandeel kiest. Paar opties zijn volstrekt markt neutraal! Het rendement is afhankelijk van de makelaar. De makelaar die het beste gespecialiseerd is in het handelen met paar opties is StockPair. Stockpairs uitbetalingen zijn soms wel 350% hoog.

Waarom zou ik met paar opties handelen bij StockPair?

binary pair optionsZoals al eerder gehaald, paar opties als beleggingsvorm is een extra specialisme van StockPair. Ze hebben de meeste kennis in huis en delen deze ook met haar handelaren. StockPair heeft coaches in huis waar u me zou kunnen bellen. Daarnaast biedt StockPair ook hulp aan bij het opstellen van een goede paar opties strategie.

paar opties kopenEen concreet voorbeeld: Paar Opties zijn opgebouwd uit paren van aandelen die onderling een hoge positieve correlatie hebben, wat betekent dat beide aandelen historisch gezien de neiging hebben om samen te bewegen. Stockpair helpt vervolgens om een co-integratie strategie toe te passen. Je moet dan een afwijkende kloof zien te vinden in de beweging van beide aandelen in de grafiek. Vervolgens zou je kunnen bieden op het aandeel dat laag staat in de veronderstelling dat deze weer terugkeerd naar haar normale pad en weer naar het ander aandeel toebeweegt.

paar opties strategie

Het is belangrijk om met een binaire opties strategie te werk te gaan, anders gaat het mis en ben je meer aan het gokken dan het beleggen. Kennis is macht en kan je helpen om je winkans en winst enorm te vergroten.

Een ander belangrijk concept om te begrijpen om echt goed geld te verdienen met paar opties is het herkennen van steun en weerstandslijnen in de grafieken. De steun en weerstandslijnen zijn de prijs niveaus waar de aandelen historisch gezien moeilijk onder gaan (steun) of bovenuit gaan (weerstand). Net als bij het handelen in een enkel aandeel is het de bedoeling om de steun en weerstand voor ieder van de aandelen van het paar te herkennen en daaruit conclusies te trekken. Het is makkelijker dan je denkt, maar vergt wat ervaring en kennisverwerving. StockPair heeft hier voor een zeer goede trainingsvideo gemaakt. De lessen uit deze strategie is ook zeer handig om toe te passen bij het handelen met klassieke binaire opties. 

Handel paar opties bij StockPair!
stockpair

Wil je graag goud paar opties kopen?

24Option is een van enigste die deze paar opties aanbiedt. In dat geval zul je een Stockpair handelsrekening moeten combineren met een 24Option handelsrekening. Je kunt de paar opties Goud/Zilver, Goud/YEN en Goud/EUR. Voor meer info: 24Option Review.

Voor meer informatie over StockPair: StockPair Review

 Gerelateerde artikels: 

Lees verder

13-jarige Gajesh Naik uit India haalt $300K op voor DeFi-project

Maak kennis met de 13-jarige crypto geek Gajesh Naik uit Goa in India. Hij heeft onlangs $ 300.000 aan pre-seed-financiering opgehaald voor zijn meest recente DeFi-project, Taksh genaamd. Taksh is in 2021 is gelanceerd op het Ethereum-compatibele smart contract platform Avalanche. Het is bedoeld om gebruikers een beloningssysteem te bieden om hen te helpen hun […]

Oct 23, 2021
2 min

Meer Bitcoin en ETF nieuws

Cointelegraph bericht dat de ProShares ETF het eerste indexfonds is ooit dat in twee dagen meer dan $ 1 miljard aan activa onder beheer kreeg. Hiermee sneuvelde het 18-jarige record van een goud ETF, die dit bedrag binnen drie dagen ophaalde. Met dit opmerkelijke feitje vallen we in huis in een fase dat crypto een […]

Oct 23, 2021
2,5 min

De adoptie van bitcoin en crypto in Brazilië

De adoptie van crypto in Brazilië is in 2021 in een stroomversnelling gekomen. Volgens nieuwe gegevens van de centrale bank van Brazilië zal de bevolking in het land voor het eind van dit jaar meer dan 8 miljard dollar crypto kopen. De directeur over het monetaire beleid in Brazilië, Bruna Serra, gaf te kennen dat […]

Oct 22, 2021
2 min