Peter McCormack wil met kleine voetbalclub naar top

Dec 20, 2021
Aanbieding: 

Elon Musk wil naar mars. Peter McCormack naar de premier league. De man van de ‘What Bitcoin Did’ podcast heeft dankzij bitcoin wat te besteden en heeft nu een droom waargemaakt door zijn lokale voetbalclub Bedford FC te kopen. In een serie van twaalf tweets ontvouwt hij zijn plan om met de tiende divisie club Bitcoin branded – Vires in Numeris – naar de premier league te brengen.

Lees even mee …

Welke van de twaalf tweets zijn het meest pregnant? Nummer 8 en 10. De eerste stelt dat een Bitcoin branded sportief item potentieel fans en sponsors trekt ver buiten de normale fanbase van een sport of event: “We hebben een wereldwijd leger aan #bitcoin holders en bedrijven die zich hierachter zullen scharen.” Natuurlijk zet hij ook zijn hele netwerk en zijn bereik op social media in voor het doel. Wat te denken van 430.000 Twitter volgers?

Onder nummer 10 staat dan duidelijk hoe de club vanuit een schatkist met Bitcoin trainers en spelers kan gaan aankopen…. “mits Bitcoin zijn ding doet”. Kortom: als Bitcoin maximalist koppel je je Bitcoin droom aan een andere droom en als Bitcoin doet wat het moet doen…. gaat het een het ander bevruchten en is je succes gegarandeerd. Gewoon met de huidige koers van Bitcoin vanaf dertiende divisie een paar tredes klimmen… en zo door tot je uiteindelijk een Messi kunt aantrekken.

De T-shirts spreken natuurlijk boekdelen. We hebben in de wereld nu een naar Bitcoin genoemde zeilrace, en in de Indy 500 reed een Bitcoin auto mee. Er ligt hier eigenlijk een gigantisch speelveld bloot om open en permissionless marketing voor Bitcoin te gaan bedrijven. En als de Bitcoin community het oppikt is geld geen probleem. Misschien kan ene Satoshi Nakamoto nog een paar bitcointjes in het zakje doen?

McCormack schrijft dat de Premier League wordt bekeken door 3,5 miljard mensen. En zo gaat het hard voor Bitcoin natuurlijk. Waar gaat de koers van Bitcoin heen als het ooit een keer Coca Cola verdingt als hoofdsponsor van een WK voetbal? Aan McCormack gaat het niet liggen. Op Twitter noemt hij zich momenteel Peter McLasso naar de figuur van Ted Lasso, een rol in een Amerikaanse soap, van een American Football trainer die de Engelse club AFC Richmond op laat stoten in de vaart der volkeren ondanks dat hij geen ervaring heeft met voetbal. Uiteindelijk speelt de kleine club tegen Manchester United.

Vergelijk voor jezelf eens de huidige clubwebsite bedfordfc.co.uk met de nieuwe realbedford.com. De Koninklijke dus! Bitcoin! Vires in Numeris. Strenght in numbers. Slim, goed, gaan met die oranje banaan!

Lees verder

Opt Out of the Fiat & Crypto Ponzi´s with Bitcoin

Alle financiële markten kraken in hun voegen. De cryptomarkt, vooral gebaseerd op Ethereum, Ethereum blockchain alternatieven met allerlei DeFi-protocollen en hedgfondsen (3AC, Celsius, etc.) kampen met liquiditeits- en insolvabiliteitsproblemen. Het zijn o.a. naweeën van de recente Terra Luna stablecoin implosie, maar ook de indirecte gevolgen van het QT-beleid van de Federal Reserve (Fed). De Fed […]

Jun 29, 2022
4,5 min

De Terra LUNA UST Fiasco en 2.0 Classic herstart

In dit artikel staan we stil bij de ineenstorting van het Terra LUNA ecosysteem en implosie van de UST stablecoin die begin mei 2022 plaatsvond. Het kan als een ENRON-schandaal van de cryptowereld worden beschouwd. In totaal werd 60 miljard in vermogen weggevaagd. De Redactie van Beste Bank waarschuwt haar lezers constant over de gevaren […]

Jun 3, 2022
7,5 min

De London Gold Fix, Rothschild, macht en Bitcoin

Wat is de London Gold Fix? Waarom verdient het onze aandacht en verdere uitleg? In de speurtocht naar een politieke neutrale reservemunt of activa voor het kunnen afwikkelen van internationale betalingen wordt er vaak gewezen naar goud. Onze monetaire geschiedenis leert ons echter dat goud en het delven van goud een belangrijke rol speelt in […]

Jun 27, 2022
4 min