arwen

PLUS500 REVIEW

Dec 16, 2014
Aanbieding: 

Twijfel je over Plus500? Het kiezen van een goede handelsplatform is niet een gemakkelijke opgave. Wel een zeer belangrijke opgave als je bepaalde beleggingsdoelen wilt verwezenlijken.

plus500

Er zijn vele verschillende handelsomgevingen waar je kunt beleggen met je zuur verdiende geld. Het is oppassen geblazen.  Want we meteen kunnen opmerken is dat in Nederland Plus500 (+500) snel een populaire makelaar geworden is die zich nu richt op het aanbieden van de populaire crypto-cfd’s. Dit is een nieuwe jonge, volatiele markt met een daadwerkelijk vrije en emotionele marktwerking! Plus500 biedt hier goede beleggingsomgeving om exposure te krijgen tot de cryptomarkten zonder rompslomp. Hier heeft wel Plus500 uitstekende concurrentie gekregen van 24Option en eToro. Net zoals Plus500 probeert 24Option zich ook te profileren als een erkende en gespecialiseerde CFD-broker voor het verhandelen van cryptovaluta. Vergeet niet dat “je ingelegde vermogen risico loopt” wanneer je belegt met CFD’s! ‘CFD’s zijn complexe instrumenten en lopen een hoog risico om snel geld te verliezen als gevolg van leverage. Tussen 74 en 89% van de beleggers in kleine beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s. U moet overwegen of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u het zich kunt veroorloven het hoge risico te nemen uw geld te verliezen. ‘

Is Plus500 betrouwbaar als broker voor het verhandelen van activa?

plus500 crypto tradingWe hebben veel recensies geschreven over de meest uiteenlopende makelaars. Hierbij geven we meestal de voorkeur aan eToro en 24Option. Vooral eToro aangezien zij niet in CFD’s handelen, maar direct bitcoins en andere crypto’s aanhouden. Voor meer info: eToro!

Om maar even met de deur in huis te vallen met deze review: Plus500 is een betrouwbaar. Deze CFD-makelaar heeft een uitstekende reputatie opgebouwd met een prachtig handelsplatform. Plus500 heeft een zeer uitgebreid aanbod van alle mogelijke activa (dus ook Bitcoin, vele andere cryptomunten, grondstoffen, indexen, aandelen etc.) en handelsinstrumenten.

Waarom zou je dan beleggen met Plus500? Een aantal argumenten:

Ik zal nu een aantal redenen verder uitwerken die aangeven waarom Plus500 een goede keuze is wanneer je een ervaren handelaar bent. Want vergeet niet dat het ingelegde kapitaal risico loopt met het speculeren met CFD’s en andere hefboomproducten. Maar, goed zonder risico, geen rendement. Kijk, de handel in CFD’s leent zich uitstekend om te speculeren op korte termijn prijsontwikkelingen van activa zoals bijvoorbeeld goud. Je moet een CFD niet beschouwen als een lange termijn investering. Wanneer je bijvoorbeeld een langdurige positie in goud wilt aanhouden, is het beter om echt goud te kopen! Plus500 stelt je in staat om op korte termijn veel geld te verdienen met CFD’s. Waarom is Plus500 dan betrouwbaar?

  • Ten eerste is Plus500 een aanbieder van vele verschillende beleggingsinstrumenten. Plus500 beschikt over een aanbod van over meer dan 2000 instrumenten voor het handelen in Forex, ETF’s, opties, aandelen, grondstoffen en meer dan 20 verschillende indexen. Je kunt ook op de Bitcoin koers en de koers van vele andere crypto’s speculeren! Plus500 heeft een zeer breed aanbod aan cryptomunten.
  • Ten Tweede, een beleggingsrekening van Plus500 beschikt over een prachtige handelsomgeving. Het is gemakkelijk om te handelen met dit platform. Bovendien is er ook een mobile app ontwikkeld die het mogelijk maakt om alle trades bij te houden en op te zetten vanuit je smart phone. Hieronder kun je een demovideo zien:

Open gratis een rekening bij +500!

  • Een ander aspect van dit trading platform is dat de spreads laag zijn en er geen trading commissies worden opgelegd. Je kunt gemakkelijk Stop Limits, Stop Losses, Guaranteed Stops in zetten om jouw trading risico’s gemakkelijk te beheren. Om met het het platfom bekend te raken is eer ook een oefen-account c.q. demo account beschikbaar. Het is een volwaardige demo account met ondersteuning die je makkelijk bekend maakt het de mogelijkheden van het Pluss 500 trading platform.
  • Ten derde, is Plus500 een bekende makelaar die wordt gecontrolereerd en gereguleerd door verschillende Financiële autoriteiten:
  1. Plus500UK Ltd is geautoriseerd en wordt gereguleerd door de Financial Conduct Authority (FRN 509909).
  2. Plus500CY LTD s geautoriseerd en wordt gereguleerd door de Cyprus Securities and Exchange Commission (Licence No. 250/14).
  3. Plus500AU Pty Ltd, AFSL #417727 licentie uitgegeven door de Australian Securities and Investments Commission.

Ten slotte, zoals boven al besproken, Plus500 biedt een prachtig platform aan voor starters.

Klik en open gratis een rekening bij +500!

Waarom zou ik niet kiezen voor +500?

Wanneer je wilt speculeren met de koersen van cryptocurrencies zoals Bitcoin en vele andere altcoins. Plus500 geeft je een prima handelsomgeving om Plus500 te verkiezen boven de meeste andere brokers. Je kunt hier handelen zonder rompslomp. Let op, het gaat hier om termijncontracten. Echte bitcoins kopen doe je op een Bitcoin exchange. Plus500 is ideaal voor cryptocurrency CFD-trading.

Wanneer je een beginner bent en zoekt naar een eenvoudigere manier om te beleggen in CFD’s dan zou je eerder ook op zoek gaan naar een social CFD- trading platform. Dan is 500plus niet het echt meest geschikte platform voor jou. Niettemin, ik zou mijn lezers willen aanraden, die echt werk willen maken van het beleggen in CFD’s om te kiezen voor Plus500. Het is een uitstekende CFD-dienstverlening van een betrouwbare makelaar. Voor meer informatie:

plus500

plus500 review

‘CFD’s zijn complexe instrumenten en lopen een hoog risico om snel geld te verliezen als gevolg van leverage. Tussen 74 en 89% van de beleggers in kleine beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s. U moet overwegen of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u het zich kunt veroorloven het hoge risico te nemen uw geld te verliezen. ‘

Lees verder

Opmerkelijke opmars Shiba Inu in Venezuela

Als iets leuk is aan crypto is dat het letterlijk een never ending story is. Denk je net dat met de doorbraak van Bitcoin in El Salvador het niet anders meer kan of de Satoshi over Lightning wordt het betaalmiddel van de toekomst. Enter Venezuela: met een weifelende overheid hier breekt juist Shiba Inu Coin […]

Dec 7, 2021
4,5 min

Bitcoin crash: El Salvador koopt de dip

De CEO van El Salvador heeft op 4 december in de flinke dip van Bitcoin toegeslagen als de beste walvis op aarde. En hij tweet erover als een surfdude. Sinds Jack Dorsey weg is bij Twitter weten we dat de punks en surfdudes de planeet gaan overnemen. Want hetzelfde Geenstijl-artikel dat ons attent maakte op […]

Dec 5, 2021
5,5 min

Jack Dorsey gaat 100% Bitcoin met Block en Spiral

Ons eerste artikel over het vertrek van Jack Dorsey bij Twitter kreeg de titel: “Gaat Jack Dorsey na Twitter Bitcoin boosten“. Een dag later al kwam bevestiging voor onze voorzichtige hypothese dat de 45-jarige Jack Dorsey in een midlife crisis zit en dat hij de tweede helft van zijn leven zich wil richten op het […]

Dec 3, 2021
4 min