crypto trading

BESTE RIPPLE WALLETS

Wat zijn de beste RIPPLE wallets voor het beheren van mijn XRP?

met weinig geld beleggen in altcoinsVoor de individuele belegger zijn er maar een beperkt aantal Ripple wallets beschikbaar. Meestal zijn dit geen wallets in eigen beheer, maar de wallets in beheer van de betreffende beurs waar ze gekocht worden. Gatehub is een goed voorbeeld van zo’n een mooie gebruiksvriendelijke online Ripple wallet. Kraken heeft als cryptocurrency exchange een slechte Ripple wallet ontwikkeld. Dit is uiteraard zeer problematisch. Al deze wallets maken je vermogen in XRP kwetsbaar voor calamiteiten zoals diefstal. 

beste ripple walletDe beste Ripple wallet is niet kwetsbaar voor diefstal en is 100 % in veilig eigen beheer. Dit betekent dat je concreet moet gaan kijken naar Ripple hardware wallets. Welke Ripple hardware wallet zijn er beschikbaar?

De beste hardware wallets voor Ripple worden ontwikkeld door Ledger. Ledger heeft de Ledger Nano S en de Ledger Blue beschikbaar. Deze kunnen we van harte aanbevelen voor het hacker en malware proof beveiligen van je Ripple vermogen.

Andere persoonlijke Ripple wallets die je kunt bekijken:

Voor meer informatie: