ripple sec rechtszaak

RIPPLE EXCHANGE

3 jan. 2019
Aanbieding: 

Ben je van plan om XRP aan te schaffen en in Ripple te investeren, maar je weet niet war te beginnen? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een Ripple exchange voor het omwisselen van euro’s naar de cryptovaluta van Ripple: XRP.

ripple exchangeInderdaad, een Ripple exchange is een ruilbeurs met een handelsplatform voor het verhandelen van XRP voor Euro’s of andere cryptovaluta. De meest eenvoudige Ripple exchange is een wisselkantoor of broker die onmiddellijk voor een klant euro’s kan omwisselen voor XRP en storten op een beheerde of eigen Ripple wallet. Dus er zijn verschillende type Ripple exchanges beschikbaar. Bovendien, is het belangrijk om te beseffen dat de meeste cryptovaluta exchanges Ripple ondersteunen. We zullen deze hier kort bespreken waardoor de lezer zelf kan bepalen welke Ripple exchange het beste past bij eigen specifieke wensen en vereisten:

  1. Ripple wisselkantoor. Ripple kopen in Nederland is super eenvoudig bij een Nederlandse wisselkantoor zoals Satos of BTCdirect.
  2. Ripple handelsbeurs met Ripple wallet ondersteuning. Deze handelsbeurzen beschikken over een professioneel handelsplatform voor het verhandelen van XRP en andere cryptovaluta. In Nederland is vooral Bitvavo een goed voorbeeld. In de Verenigde Staten Kraken en in Malta is er Binance. Het is wel zo dat deze crypto exchanges Bitcoin als referentie gebruiken.
  3. Ben je op zoek naar een pure Ripple exchange XRP als referentie en als hoofdvaluta dient in de handel van alle andere cryptovaluta, dan kun je XRP United Exchange of de DCEX exchange eens bezoeken.
  4. Ripple betalingsplatform met Ripple wallet ondersteuning en een betaalkaart. Hier is vooral Wirex van belang om te noemen.
  5. Ripple handelsbeurs voor XRP termijncontracten. Bitmex is een handelsbeurs voor crypto derivaten en ondersteunt XRP futures.

Dit zijn voorbeelden van de belangrijkste type Ripple exchanges. Het zijn in feite crypto exchanges die Ripple ondersteunen of Ripple als de basisvaluta gebruiken voor de handel in cryptovaluta.

Voor meer informatie:

Lees verder

Satoshi Nakamoto-standbeeld onthuld in Hongarije

’s Werelds eerste fysieke standbeeld van de anonieme Bitcoin-uitvinder Satoshi Nakamoto is vandaag aan een menigte gepresenteerd in de hoofdstad van Hongarije Boedapest. Het levensgrote bronzen monument toont een persoon met een hoodie. De kledingkeuze met het Bitcoin-logo aan de linkerkant was bedoeld om Satoshi’s anonimiteit te onderstrepen. Het uitdrukkingsloze gezicht van het beeld heeft […]

16 sep. 2021
0,5 min

Evergrande in diepe financiële problemen!

We willen onze lezers wijzen op de financiële problemen van Evergrande aangezien een aankomend bankroet van deze vastgoedreus vergaande gevolgen kan hebben. Het bedrijf heeft bankroetadviseurs gehuurd en de Chinese overheid zal de schuldeisers van Evergrande niet gaan helpen. Evergrande is sinds 1996 in relatief korte tijd uitgegroeid tot bijna de grootste vastgoedontwikkelaar in China. […]

16 sep. 2021
2,5 min

Waarom is de groei van Bitcoin gegarandeerd?

Wereldwijd was er dit weekeinde veel aandacht voor 11 september 2001 dat nu exact 20 jaar achter ons ligt. Wat is er in de tussentijd toch veel gebeurd! Afghanistan verloren maar we hebben Bitcoin! En juist op 11 september is het 700.000e blok gedolven. Op ambcrypto.com heeft Varuni Trivedi een mooie invalshoek gevonden om uit […]

14 sep. 2021
2 min