ripple drop episode 7

RIPPLE EXCHANGE

Jan 3, 2019
Aanbieding: 

Ben je van plan om XRP aan te schaffen en in Ripple te investeren, maar je weet niet war te beginnen? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een Ripple exchange voor het omwisselen van euro’s naar de cryptovaluta van Ripple: XRP.

ripple exchangeInderdaad, een Ripple exchange is een ruilbeurs met een handelsplatform voor het verhandelen van XRP voor Euro’s of andere cryptovaluta. De meest eenvoudige Ripple exchange is een wisselkantoor of broker die onmiddellijk voor een klant euro’s kan omwisselen voor XRP en storten op een beheerde of eigen Ripple wallet. Dus er zijn verschillende type Ripple exchanges beschikbaar. Bovendien, is het belangrijk om te beseffen dat de meeste cryptovaluta exchanges Ripple ondersteunen. We zullen deze hier kort bespreken waardoor de lezer zelf kan bepalen welke Ripple exchange het beste past bij eigen specifieke wensen en vereisten:

  1. Ripple wisselkantoor. Ripple kopen in Nederland is super eenvoudig bij een Nederlandse wisselkantoor zoals Satos of BTCdirect.
  2. Ripple handelsbeurs met Ripple wallet ondersteuning. Deze handelsbeurzen beschikken over een professioneel handelsplatform voor het verhandelen van XRP en andere cryptovaluta. In Nederland is vooral Bitvavo een goed voorbeeld. In de Verenigde Staten Kraken en in Malta is er Binance. Het is wel zo dat deze crypto exchanges Bitcoin als referentie gebruiken.
  3. Ben je op zoek naar een pure Ripple exchange XRP als referentie en als hoofdvaluta dient in de handel van alle andere cryptovaluta, dan kun je XRP United Exchange of de DCEX exchange eens bezoeken.
  4. Ripple betalingsplatform met Ripple wallet ondersteuning en een betaalkaart. Hier is vooral Wirex van belang om te noemen.
  5. Ripple handelsbeurs voor XRP termijncontracten. Bitmex is een handelsbeurs voor crypto derivaten en ondersteunt XRP futures.

Dit zijn voorbeelden van de belangrijkste type Ripple exchanges. Het zijn in feite crypto exchanges die Ripple ondersteunen of Ripple als de basisvaluta gebruiken voor de handel in cryptovaluta.

Voor meer informatie:

Lees verder

Kan de Federal Reserve Bankroet gaan?

Kan de Federal Reserve bankroet gaan? Dit is een vraag die George Gammon zich stelt in de onderstaande video. Hij heeft een uitstekende analyse gemaakt over hoe de Federal Reserve opereert en op welke manier de Federal Reserve geld verdient voor haar aandeelhouders. De Federal Reserve functioneert nu als een gediversifieerd beleggingsfonds en zal onder […]

Jul 3, 2020
2,5 min

Lords of Finance: The Bankers Who Broke the World

We kunnen onze lezers het volgende boek aanbevelen: Lords of Finance: The Bankers Who Broke the World. Het boek is uitgegeven door Penguin Press in 2009 tijdens de vorige financiële crisis. Het is geschreven door Liaquat Ahamed die voor zijn werk in 2010 de Pulitzer Prize for History ontving. Het boek beschrijft de financiële ontwikkelingen voorafgaand […]

Jul 3, 2020
4 min

Waarom is Bitcoin antifragiel?

Dat velen nog altijd sceptisch zijn over Bitcoin is geen geheim. Ze beweren dat het een kwetsbare ponzi-scheme is, die ieder moment kan knappen. Bitcoin bezit echter een aantal kwaliteiten die ervoor zorgen dat het juist antifragiel is, en dat het toestanden kan doorstaan die ons huidig monetair systeem ernstig in de problemen zouden brengen. […]

Jul 3, 2020
3,5 min