ripple drop episode 7

RIPPLE EXCHANGE

Jan 3, 2019
Aanbieding: 

Ben je van plan om XRP aan te schaffen en in Ripple te investeren, maar je weet niet war te beginnen? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een Ripple exchange voor het omwisselen van euro’s naar de cryptovaluta van Ripple: XRP.

ripple exchangeInderdaad, een Ripple exchange is een ruilbeurs met een handelsplatform voor het verhandelen van XRP voor Euro’s of andere cryptovaluta. De meest eenvoudige Ripple exchange is een wisselkantoor of broker die onmiddellijk voor een klant euro’s kan omwisselen voor XRP en storten op een beheerde of eigen Ripple wallet. Dus er zijn verschillende type Ripple exchanges beschikbaar. Bovendien, is het belangrijk om te beseffen dat de meeste cryptovaluta exchanges Ripple ondersteunen. We zullen deze hier kort bespreken waardoor de lezer zelf kan bepalen welke Ripple exchange het beste past bij eigen specifieke wensen en vereisten:

  1. Ripple wisselkantoor. Ripple kopen in Nederland is super eenvoudig bij een Nederlandse wisselkantoor zoals Satos of BTCdirect.
  2. Ripple handelsbeurs met Ripple wallet ondersteuning. Deze handelsbeurzen beschikken over een professioneel handelsplatform voor het verhandelen van XRP en andere cryptovaluta. In Nederland is vooral Bitvavo een goed voorbeeld. In de Verenigde Staten Kraken en in Malta is er Binance. Het is wel zo dat deze crypto exchanges Bitcoin als referentie gebruiken.
  3. Ben je op zoek naar een pure Ripple exchange XRP als referentie en als hoofdvaluta dient in de handel van alle andere cryptovaluta, dan kun je XRP United Exchange of de DCEX exchange eens bezoeken.
  4. Ripple betalingsplatform met Ripple wallet ondersteuning en een betaalkaart. Hier is vooral Wirex van belang om te noemen.
  5. Ripple handelsbeurs voor XRP termijncontracten. Bitmex is een handelsbeurs voor crypto derivaten en ondersteunt XRP futures.

Dit zijn voorbeelden van de belangrijkste type Ripple exchanges. Het zijn in feite crypto exchanges die Ripple ondersteunen of Ripple als de basisvaluta gebruiken voor de handel in cryptovaluta.

Voor meer informatie:

Lees verder

Van een Bretton Woods 1.0 naar 2.0 systeem?

Wat wordt er bedoelt met Bretton Woods 2.0? Met Bretton Woods 2.0 wordt er aanspraak gemaakt op een aankomend nieuw akkoord over een monetaire reset en implementatie van een financieel-economisch valutasysteem. Een systeem dat teruggrijpt naar het originele Bretton Woods systeem van 1944. Bretton Woods 1.0 Akkoord Voor een goed begrip van Bretton Woods 2.0 […]

Oct 23, 2020
9,5 min

The Great Reset!

De belangrijkste globale organisaties en instellingen spreken steeds meer over een aankomende Great Reset en een nieuwe Bretton Woods overeenkomst voor het hervormen van de wereldeconomie. Een virus, zo schijnt het te zijn, heeft immers de globale economie in een depressie gestort. Vooral het World Economic Forum heeft dit onderwerp expliciet op haar 2021 agenda […]

Oct 23, 2020
5,5 min

Shitcoins, alchemie en zelfverrijking

Bitcoin begon als een antwoord op ons falend monetair systeem, waarin het zeggenschap over geld volledig in de handen ligt van overheden en waarin geld schier achteloos wordt bijgedrukt. Het duurde niet lang of er verschenen allerlei ‘alternatieve munten’, die zichzelf als alternatief presenteerden op de ‘oudere en gedateerde’ Bitcoin. Maar vrijwel al deze “shitcoins” […]

Oct 16, 2020
3 min