xspring Xpring (uitgesproken als “spring”) ondersteunt bedrijven met durfkapitaal. Dit durfkapitaal is bedoelt voor bedrijven die graag oplossingen en diensten willen ontwikkelen op basis van de Ripple technologie en XRP. Xpring is een initiatief van Ripple.

De XRP Ledger is een open-source en gedecentraliseerd netwerk die voor alle ontwikkelaars en entrepreneurs open staat. Het netwerk is ongekend snel, schaalbaar, stabiel en goedkoop in gebruik in vergelijking met andere blockchain projecten. De Ripple technologie kan worden ingezet voor het innoveren van allerlei mogelijke bedrijfssectoren zoals identity, trade finance, gaming, virtual goods, provenance, real estate, insurance, digital media enz.

xspring

Ripple heeft Xpring opgezet omdat Ripple zelf als focus heeft om de bestaande frictie te verwijderen bij internationale betalingen. Dit is een zeer enge focus, terwijl er zo veel meer mogelijke toepassingen zijn die buiten het bereik en aandacht van Ripple liggen. Vandaar innovatieve bedrijven die nieuwe toepassingen willen ontwikkelen met Ripple’s technologie kunnen in aanmerking komen voor financiering en kapitaal.

Voor meer informatie: